| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 ST Oglasnik
Ukoliko imate nešto od ST materijala za prodati, želite kupiti, mjenjati...postajte ovdje... za početak samo kratka pravila  : - oglasi moraju sadržavati ST materijal - započnite tekst sa jednim od slijedećih slova K: (za kupnju) P: (prodaju) M: (za mjenjanje) T: (za potražnju) na izrećenu cijenu, zainteresirani se smiju cjenkati i ponuditelj oglasa nesmije se uvrijediti na ponudu, međutim, neslane komentare i duhovite ispade zadržite za sebe ili ih uputite na PP vlasniku oglasa ... Molim sve vlasnike tema s oglasima da obnavljaju svoje oglase! a) ako je predmet oglasa prodan, napišite obavijest o tome b) ako još nije prodano, molim vas da osvježite temu dodavanjem novog posta svakih 10-15 dana.... a time će vam oglas uvijek ostat na početku stranice... oglasi neaktivni više od 60 dana smatrat će se prodanima... ...pa navalite 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 18 kol, 2009 3:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: ST Oglasnik
...nešto mi se ova tema ne sviđa... ...jer je po nekoj mojoj ligici zabranjeno bilo kavo javno prodavanje piratskih sadržaja...
...može se ekipa dogovoriti preko pm-a...ali ovako javno...
...vidjet će mo što će admini reć na to...
| uto 18 kol, 2009 3:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Da samo ovdje nije riječ o "piratskim sadržajima" jedino ak misliš da je neka knjiga ili neki drugi predmet "piratluk" oboje smo offtopic i ovo treba u spam  p.s. razmišljam da stavim jednu knjigu...  ...
|
| uto 18 kol, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Za sad možda nije piratluk, ali tko zna u što se ovo može pretvorit, držat ću oći širom zatvorene.
| uto 18 kol, 2009 6:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Znači još jedno pravilo, postovi koji sadrže DVD-e, sa bilo kakvim ilegalnim ili skinutim sadržajem filmova, serija...ODMAH BRIŠEMO BEZ UPOZORENJA  Sukladno pravilima foruma i korisnik dobiva warn Orginali naravno mogu biti reklamirani @admini, mogao bi na ovu temu i mali podforum u zoffu ili quark playgroundu 
|
| uto 18 kol, 2009 8:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...onda je ova tema udica za dobivanje warnova... LOL
| sri 19 kol, 2009 2:39 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
obavijesteni su na prvoj stranici,s obzirom da je moj podforum i ja cu bacit pogled
| sri 19 kol, 2009 2:42 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
P
Evo ja prodajem Romulan Warbird maketu, u originalnom pakiranju, nije ni otvoren, svi zainteresirani neka mi se jave u PM.

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| pon 17 ruj, 2012 11:10 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
Mali savjet. Nekakva slika, opis, velicina ili link ne bi bili na odmet. Ovako niko ne zna sta kupuje.
|
| uto 18 ruj, 2012 11:09 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Hvala na savjetu. Maketa je od AMT-a, u omjeru 1/3200, tj. dužine od oko 33 cm, dolazi sa stalkom, ali je potrebna boja zato što je u originalu bijela. http://round2models.com/models/amt/romulan-warbird

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| uto 18 ruj, 2012 11:47 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Jest da nije ST u pitanju, al ne otvara mi se nova tema pa ću tu pitat. Dakle tko mi može nabavit ovo: MiB Neuralyzer? Treba mi za Halloween tak da definitivno do 31. to moram imat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 18 ruj, 2012 2:09 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Sovereign X je napisao/la: Jest da nije ST u pitanju, al ne otvara mi se nova tema pa ću tu pitat. Dakle tko mi može nabavit ovo: MiB Neuralyzer? Treba mi za Halloween tak da definitivno do 31. to moram imat 11,99 $ + 36,00 $ za shipping ~ 270 kn Za te pare napraviš sam 10 takvih, i mislim da bi ti opalili carinu, prvo zbog iznosa, a drugo što će zabrijat da je to nekakvo oružje.  Ak ćeš, ja ti naručim, uplati mi 280 kn (10 kn više jer taj mali iznos uzima Paypal za svoje usluge) na žiro račun i napiši mi svoju adresu i tvoj je. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 18 ruj, 2012 2:46 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
280 kuna za običnu igračku, i to da je još kako velika nego veličine kemijske 
| uto 18 ruj, 2012 2:56 pm |
|
 |
|