| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: koliko vec dugo niste pogledali pojedini TREK serijal
Prošlo je vremena...
Zadnje sam gledao TOS nedavno, prije toga Enterprise 3. sezonu, a ostale nisam već koju godinu, otprilike usporedno kako su išle na TV.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 pro, 2011 1:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Šteta što nemamo na HRT-u, Star Trek Božićne specijale  ,pa par epki da puštaju od svakog serijala. 
|
| uto 27 pro, 2011 1:42 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
uf, jaaaaako dugo....i ostati će tako dok ponovno ne krene na televiziji 
| uto 27 pro, 2011 8:45 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Alf, Mućke su imale christmas special epizode, to su bile epke sa božićom. ST nema xms jer je to heretička serija. Ili kako bi Miro rekao, masonska.
|
| sri 28 pro, 2011 12:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Miki, nisam ni mislio u doslovnom smislu, nego kao prepoznatljiva i poznata serija koja ima svojih fanova na ovim prostorima , da se vrti tokom blagdana od Božića-Nove godine radi obogaćivanja kvalitete tv programa tokom ovih praznika. Jer dosta kvalitetnih filomova puštaju tokom ovih praznika koji nemaju nikakve veze sa Božićem.Eto recimo da su mogli pustit neke star trek filmove. U svakom slučaju , to mi je sinulo kroz glavu , znam da nije nešto što bi lako dobili. 
|
| sri 28 pro, 2011 12:24 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Da su stavili 'neke' filmove, koja god tv kuća to napravi, uskoro bi bila obasuta molbama da pusti ili otkupi serije. A za to trebaju osloboditi 2-3 godine termina i maknuti serije koje imaju svoju stalnu bazu. Nova tv je prije par godina prikazala Trek filmove. Bila je samo reklama kak Enterprise ulazi u warp, i natpis 'pripremite se...'. Na kraju su filmovi bili nedjeljom iza ponoći.  Tak da prekriži tu ideju. Sad su za božić bili uobičajeni Sam u kući, Elf, Divan život, par biblijskih i tak...ništ novog.
|
| sri 28 pro, 2011 12:32 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Baš maloprije pogledo-Shuttlepod One  po koji put  legendarna epka 
|
| sri 21 ožu, 2012 2:15 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Misec i po dana 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 21 ožu, 2012 2:36 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Ja možda mjesec dana. Izlazim iz forme. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 21 ožu, 2012 9:54 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ajoj ajoj ajoooooooooj....davno je to bilo, ne bih u detalje 
| sri 21 ožu, 2012 12:47 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Nedavno sam gledao TNG ima oko 14 dana 
|
| sri 21 ožu, 2012 2:59 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
za divno cudo nisam Trek gledao celu nedelju... 
| čet 22 ožu, 2012 8:47 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
Cca 2008. i 2009. - VOY 2009. i 2010. - TOS + TOS filmovi 2010. - TNG + TNG filmovi 2010. i 2011. - DS9 2012. - ENT
Gledao sam ih sve i prije, ali ne ovako u komadu, već kad bih nešto uhvatio na TV-u.
| čet 19 tra, 2012 10:29 pm |
|
 |
|