|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 09 kol, 2026 7:26 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Brodovi i ratovi
Sovereign je napisao/la: Borg ima pretjerano jake brodove i još se mogu prilagođavat, što nije fer ni prema Federaciji, a ni prema drugim rasama (izuzevši 8472)  ...sad bi se oni kao trebali ispričavati što su napradniji i imaju bolje brodove... ...u svemiru dosta toga nije fer... ...da počinjem nabrajati sve što nije fer... već bu i svanulo vani... 
...nelogično je da federacija bude najmočnija sila u svemiru...
| ned 01 vel, 2009 3:33 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Bones je napisao/la: pored federacijskih ... vulkanski mi brodovi izgledaju najjače... pogotovo ove krstarice shran i seleya Zapravo federacijski brodovi su i vulkanski brodovi isto tako. Federacijska tehnologija je zapravo združena tehnologija svih vrsta članica federacije. Tako da u federacijskim brodovima, ima nešto zemaljskoga, ima nečeg vulkanskog, andorijanskog, telaritskog itd..Ali slažem se da čisti vulkanski brodovi izgledaju snažno i lijepo. Sviđaju mi se kružni motori.
|
| ned 01 vel, 2009 5:35 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ima nešto u tim vulkanskim brodovima. Podsjećaju me malo na Patuljka... 

|
| ned 01 vel, 2009 1:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Borg ima pretjerano jake brodove i još se mogu prilagođavat, što nije fer ni prema Federaciji, a ni prema drugim rasama (izuzevši 8472)  ...sad bi se oni kao trebali ispričavati što su napradniji i imaju bolje brodove... ...u svemiru dosta toga nije fer... ...da počinjem nabrajati sve što nije fer... već bu i svanulo vani... 
...nelogično je da federacija bude najmočnija sila u svemiru... E upravo to ... Netko pocne istrazivat svemir prije par stoljeca i od jednom je glavni ,ispred rase npr. Borga koji su tisucama godina putuju svemirom . Gdje je tu logika ?
| ned 01 vel, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pa vidi u Vulkanaca kolika logika... ipak ima logike. 

|
| ned 01 vel, 2009 5:24 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Borg ima pretjerano jake brodove i još se mogu prilagođavat, što nije fer ni prema Federaciji, a ni prema drugim rasama (izuzevši 8472)  ...sad bi se oni kao trebali ispričavati što su napradniji i imaju bolje brodove... ...u svemiru dosta toga nije fer... ...da počinjem nabrajati sve što nije fer... već bu i svanulo vani... 
...nelogično je da federacija bude najmočnija sila u svemiru... Pa nisam ja ni rekao da je Federacija, a niti da mora bit najjača sila u svemiru, nego samo da je Borg prejak. Što je je  I pritom nisam spominjao samo Federaciju, nego i ostale rase 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 01 vel, 2009 8:09 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
zasto ne bi bio prejak? ili, zasto bi to nuzno bilo lose? mislim, potrudili se decki... asimilirali dobar dio galasije... unistili masu civilizacija... prosirili dotad neviđen teror... ja bih rekao da su zasluzili biti prejaki! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 05 vel, 2009 9:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Pa...sad...Kardasija se samo pravi da je neko i nesto ustvari je niko i nista Romulanci i Kligonci oni jesu bili jaki na pocetku ali posto Federacija ipak obuhvata vise vrsta slicno kao Borg logicno je da ce da ima jace brodove Sto se tice Dominona? STA?!!! Fedaracija ima jaci od brod od Battleshipa aha...sigurno... Cak bi se i Borg neckao kad bi ugledao ovu mrgonju http://startrek-russia.ru/dominion/battlecruiser7.jpgma njihovi lovci mogu da unisti Galaxy kad hoce  Sto se tice samog rata on je zavrsen toliko na brzinu da ja prosto nisam znao sta se desava tj na koju foru su zavrsili DS9 jer za ono sto su zakuvali bilo je potrebno jos barem 10 epizoda da se ispravi 
| sri 22 vel, 2012 9:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|