|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 28 srp, 2026 12:16 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Najbolje oružje
Ok, evo mojih najboljih oružja:
Transphasic torpedo - dovoljan je jedan da rukne Borg kocku Species 8472 bio-cutting beam - te njihove udružene zrake mogu čitav planet raznest u komadiće Thalaron generator - tihi ubojica (ne uništava ništa, al zato ubija sve živo) Dreadnought missile - najopasnije kardasijansko oružje dovoljno moćno da uništi cijeli planet
A sad još non-canon oružja:
Ion cannon Jach'Eng's shockvawe weapon Keldon's plasma bank overload Kulinor's quatum singularity effect Kulinor's plasma cannon Warbird's shield inversion beam Spatial rift Myotronic beam
Sva ova oružja su iz ST Armade 2 i ST SFC3-a
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 03 pro, 2009 2:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
 Re: Najbolje oružje
Kronotonska torpeda Borg high energy plasma beam 8472 anti-proton beam
| čet 19 sij, 2012 5:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|