|
Sada je: ned 16 kol, 2026 9:03 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Što bi koji kapetan napravio?
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Što bi koji kapetan napravio?
Picard bi rekao: ''Take an away team, Number One.'', jer uvijek šalje Rikera. No, skrenuli ste u psihoanalizu Picarda; što mi je znak da zadam slijedeći moralno upitan trenutak, a tiče se Picarda. EPIZODA: TNG- I, Borg SITUACIJA: Posada pronalazi teško oštećenu borgovsku radilicu. Razvijaju program koji bi mogao uništiti Borga. ŠTO KAPETAN UČINI?: Prvo odluči poslušati Crusheričino moraliziranje kako se radi o živom biću, dok svi ostali cvrče kako ne žele Borga na Enterpriseu. Drugo ne postavlja nikakve viruse u radilicu, već popravljenu radilicu šalje natrag Borgu. Što bi napravili Archer, Sisko, Kirk i Janeway u toj situaciji? (Premda je Janeway imala sličnu situaciju)
|
| pet 29 svi, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
captain je napisao/la: Zar nisu ono picard iz serije i picard iz filma ista osoba  Pa nisu bas...u serijalu vidimo moralnog, prijateljski raspolozenog, samo diplomacija...dok u FC nadalje vidimo nekog macho muskarca(mislim barem su ga tako pokusali prikazati) kojeg nije bas briga za neku diplomaciju ili moral...dobro dosta off-topica...jos ce i rec da opet pljujem po TNG ili Picardu..
tu nema dileme ko bi sta napravio...svi bi napravili isto!!...svi bi odmah zapucali pucali...tu nema nikakve dileme..nemas ti sta njih zvati..sta ces ih pobogu zvat??"-ajde molim vas molim vas nemojte javit planeti"..."unistit cemo vas ako javite planet"i..ajde molim vas....pa kakav god Picard bio, i on bi zapucao sigurno... sta god neko rekao protiv njega, da bi on isao na diplomatsko rjesenje--ja vjerujem da vi samo zelite isprovocirati nekog i popljuvat Picarda...
E a sad da se tu radi o tome recimo ko bi uspio spasiti zemlju od unistenja...tu definitivno nebi bio Picard..ne zelim pljuvat po njemu ili vrijedati...ali diplomacija tu ne pali i tesko da bi Picard ista uspio ucinit..i Archer je imao puno dilema, puno griznje savjesti za onim ucinjenim i puno predomisli o tome da li to uciniti ili ne...a kamoli Picard tek onda

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 30 svi, 2009 12:05 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Picard je uvijek po meni isti i u filmu i u seriji samo je malo nabrijanija uloga njegova u filmu da bi se privuklo više fanova... On oružje koristi tek kad nema drugog izbora ta razliku od Siska...
|
| pon 29 lip, 2009 1:53 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
PSSSSSSTTTTT Tišina na mom topicu...
Da preusmjerim diskusiju.
Aktualna tema: Janeway uništava Skrbnikovu postaju da spasi Okampe od Kazonaca, ali tako uništava način da se brzo vrati doma.
Što bi Kirk, Sisko, Picard i Archer napravili u toj situaciji?
A?
|
| pon 29 lip, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
[quote="Miki"] Picard bi rekao: ''Take an away team, Number One.'', jer uvijek šalje Rikera. No, skrenuli ste u psihoanalizu Picarda; što mi je znak da zadam slijedeći moralno upitan trenutak, a tiče se Picarda. EPIZODA: TNG- I, Borg SITUACIJA: Posada pronalazi teško oštećenu borgovsku radilicu. Razvijaju program koji bi mogao uništiti Borga. ŠTO KAPETAN UČINI?: Prvo odluči poslušati Crusheričino moraliziranje kako se radi o živom biću, dok svi ostali cvrče kako ne žele Borga na Enterpriseu. Drugo ne postavlja nikakve viruse u radilicu, već popravljenu radilicu šalje natrag Borgu. Što bi napravili Archer, Sisko, Kirk i Janeway [quote] Archeru bi to bio prvi susret s Borgom, pa je malo nepošteno njega stavljati u tu poziciju... ...no s druge strane, prema onome što smo vidjeli kad se borio protiv Xsindija... da tko Borg želi uništiti Zemlji i njega... mislim da bi bez razmišljanja posegnuo za bilo kakvim biološkim oružjem... koje bi ugradili u radilicu, pa da zaazi ostali kolektiv... ...nebi mu bilo drago radit toga... no ''ja moram spasiti svoj planet pod svaku cijenu, makar dušu morao vragu prodati'' i to će imati prioritet... Sisko, e fakat neznam kaj bi on napravio... mislim da on nebi posegnuo za biološkim oružjem, već pričekao da Borg napravi neki konkretniji napad, pa bi svim silama udrili na njega... Janeway je slična Archeru, odmjeri pomno situaciju... pa izabere najbolje riješenje da spasi svoju kožu... dakle... ako na taj način može nanjeti štetu Borgu, apsolutno bi iskoristila svaku prednost... ...Kirk , također nebi prilagodio radilicu, već bi joj pokušao vratiti ljudskost ponovo... da li bi to upalilo, neznam... ...eto to je moje viđenje...
| čet 02 srp, 2009 12:31 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sovereign je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Picard: Pozvao bi bazu (hailao) i pokušao "diplomacijom srediti stvar (neuspješno) Zaključak: Na kraju bi svi osim (TNG) Picarda spasili Zemlju unatoč moralno upitnim akcijama, ali pak s druge strane nitko drugi se ne može pohvaliti da je moralno nepogrešiv... pa ako ništa drugo to nitko ne može oduzeti (TNG) Picardu...  Tu si totalno u krivu To što si rekao da bi Picard prvo pokušao diplomacijom riješit stvar je ok, jer bi tako vjerojatno većina kapetana postupila, a i normalno je da se stvari prvo diplomacijom rješavaju Nakon što se više ne može diplomatski, koristi se sila. Tako da bi i Picard naredio da se ispale warning shootovi, a ako ni to nebi natjeralo ove da se predaju, onda bi rekao jednostavno ''Fire, full burst!'' i uništio sve. Mislim da nebi, Picard je uvijek bio više za vječne govore, a manje za samu akciju. 
|
| sub 14 stu, 2009 12:48 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Suikotreki je napisao/la: Nee Borg ima specijalno mjesto kod Picarda... Oni su Picardu uzeli njegovu "nevinost"... pa se on kad vidi Borga ponaša kao ženska kad vidi svog silovatelja...  moram da te ispravim, nosikanci su mu uzeli nevinost a posle su se izredjali i drugi (kardasijanci, borgovi...) interesantno je pitanje caretakera... cenim da je dzejnvejnica napravila katastrofalnu glupost unistivsi ga i sklon sam misljenju da ni jedan drugi kapetan ne bi napravio takav ispad.
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| čet 19 stu, 2009 5:22 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
OGamer je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Nee Borg ima specijalno mjesto kod Picarda... Oni su Picardu uzeli njegovu "nevinost"... pa se on kad vidi Borga ponaša kao ženska kad vidi svog silovatelja...  moram da te ispravim, nosikanci su mu uzeli nevinost a posle su se izredjali i drugi (kardasijanci, borgovi...) interesantno je pitanje caretakera... cenim da je dzejnvejnica napravila katastrofalnu glupost unistivsi ga i sklon sam misljenju da ni jedan drugi kapetan ne bi napravio takav ispad. Svaki flotin kapetan koji ima hrabrost bi to napravio. Odnosno da zaštiti neku nevinu vrstu od uništenja. Samo negativci tipa klingonci, kardasijanci ili romulanci to nebi napravili. 
|
| čet 19 stu, 2009 8:19 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|