|
Sada je: sub 22 kol, 2026 6:31 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Pritužbe
Opet mi dali razmišljati Rasprava o tako nečemu ne mora preči u političke vode, već u socijalne, društvene rasprave koej su okej - izvadak iz forumskih obavijestiO rasnim, spolnim, vjerskim i drugim (ne)tolerancijama i (ne)diskriminacijama također se može nesmetano pisati (dok se ne pretjera i počne provocirati i vrijeđati) jer se radi o temeljnim ljudskim pravima. Društvene i socijalne teme tipa rad trgovina nedjeljom, pušenje u kafićima, crkva i sl. će se također tolerirati, a spominjanje politike u Trek temama, i poveznice s današnjom situacijom su također u reduSama po sebi meni riječ "p**er" (ajd da onda i ja cenzuriram  ) nije prostačenje ili uvreda, drugo je ako je se koristi kontra nekoga ili u negativnom kontekstu. Predsjednik njihove udruge je jednom kod Malnara pričao da se ne vrijeđa ako mu netko kaže da je "p**er"... i bilo je ako se dobro sječam problem to kako ljudi percipiraju tu riječ. A na gay.hr forumu se riječ spominje 639 puta  Ili ovoA opet neki homoseksualci ne vole tu riječ, kako mi jedna prijateljica maloprije rekla.... tak da ne znam ISKORAK S.O.S. i INFO linija Besplatni telefon: 0800 444 004 Radnim danom od 12,00 do 18,00h -> mogao bi ih nazvati, baš me zanima kakvo je njihovo mišljenje.... valjda oni znaju 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 05 ožu, 2009 9:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
I kao sto vidim, ustvari rijec peder skoro nikome ne smeta i skoro nitko je ne smatra uvredom... Pa ocete vratiti onaj moj topic u zoff ili da ga ponovo otvorim?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 08 ožu, 2009 4:31 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ne otvaraj ništa dok ti se admini ne jave....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 08 ožu, 2009 5:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
dašo je napisao/la: Ne otvaraj ništa dok ti se admini ne jave.... Vec je par dana proslo, kolko jos trebam cekati?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 08 ožu, 2009 7:38 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Pritužio bih se na postanje korisnika, @buco, jer na kraju svakog posta da neku uzrečicu koja nema veze s ničim ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| ned 08 ožu, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
PrincMatias je napisao/la: Pritužio bih se na postanje korisnika, @buco, jer na kraju svakog posta da neku uzrečicu koja nema veze s ničim ](./images/smilies/eusa_wall.gif) A gle, koliko god to nekome bilo glupo, iritantno ili štagod, mislim da tu nema neke osnove za pritužbu. Jer buco time ne krši nikakva pravila, ne vrijeđa nikoga itd. Jednostavno ignoriraj ako te smeta. Sad i ja pametujem... 

|
| ned 08 ožu, 2009 9:05 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 08 ožu, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
Founder
|
Meni nije 
|
| ned 08 ožu, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
PrincMatias je napisao/la: Pritužio bih se na postanje korisnika, @buco, jer na kraju svakog posta da neku uzrečicu koja nema veze s ničim ](./images/smilies/eusa_wall.gif) To nije uzrečica, nego u skladu sa postom stavi neku izmišljenu ulicu. Na to smo se već navikli, čak vrlo često zna biti fora. Pretjeranih pritužbi 47 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 09 ožu, 2009 3:40 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
MacGyver je napisao/la: dašo je napisao/la: Ne otvaraj ništa dok ti se admini ne jave.... Vec je par dana proslo, kolko jos trebam cekati? Je li bi ovo bilo okej viewtopic.php?f=7&t=3961@PrincMatias - Ternek i Trapavi su već okej odgovorili na tvoje pitanje. Dokle god te ulice nikoga ne vrijeđaju direktno, samo neka stavlja.... ponekad zaista i znaju biti smiješne.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 ožu, 2009 5:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: MacGyver je napisao/la: dašo je napisao/la: Ne otvaraj ništa dok ti se admini ne jave.... Vec je par dana proslo, kolko jos trebam cekati? Je li bi ovo bilo okej viewtopic.php?f=7&t=3961 Hm... ajd dobro... iako me zanimalo misljenje usera o pederima sad, odnosni gey paradama, time sto traze ista prava koja vec imaju itd... al dobro, nema veze
A sta je s rijeci peder? Jel se ona smije koristiti necenzurirana?
|
| pon 09 ožu, 2009 12:49 pm |
|
 |
|
Founder
|
U redu je sad kad vama ne smeta i ja ću se pomalo naviknuti ,sve dok to nekog ne vrijeđa, adrese se mogu podnijeti 
|
| pon 09 ožu, 2009 4:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Većina osoblja foruma smatra da je riječ "pe*er" uvreda, a ako i nije - stvara loše konotacije kod nas "nevoluiranih" ljudi... pa mogu nastati turbulencije na forumu radi toga... Nažalost, na forumu nemamo deklariranih homoseksualaca da bi nam direktno mogli reći da li ih to smeta ili ne...
|
| pon 09 ožu, 2009 6:19 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mislim da bi najbolje bilo da se umjesto te riječi koristi riječ homoseksualac i nema problema, mislim da se nitko ne vrijeđa na tu riječ.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 ožu, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Da, homoseksualac, gay i "onaj/ona koji voli isti spol"  je okej... i na to se nema tko šta vrijeđati. Toliko o tome. EOD.
|
| pon 09 ožu, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|