| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 5x17 - A Simple Investigation
A Simple Investigation (Jednostavna istraga)Sezona: 5 Epizoda: 17 Datum premijere: 31.3.1997. Prikazano na HRT-u: 31.3.2009. (točno nakon 12 godina  ) Scenaristi: René Echevarria Redatelj: John Kretchmer Stardate: nepoznat (2373) Gostujući Glumci: * Dey Young - Arissa * John Durbin - Traidy * Nicholas Worth - Sorm * Randy Mulkey - Idanian operative * Brant Cotton - Idanian Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Kod Quarka Odo upoznaje prelijepu ženu Arissu i impresioniran je njezinom sposobnošću zapažanja. Nešto kasnije ista žena je uhićena zbog pokušaja da upadne u jedan kompjuter postaje. Odo ju ispituje o čovjeku kojega je čekala kod Quarka; Idanin Tauvid Rem. Arissa mu kaže da Tauvid ima informacije o njenoj kćerki koju je ona napustila prije 15 godina. Odu ju odvede u Tauvidove odaje; no on je ubijen. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: ST Minutae
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 31 ožu, 2009 2:18 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 5x17 - A Simple Investigation
Odo je dozivo svoje prvo sex iskustvo , bas mi je zao bilo na kraju kad se otkrilo da arissa ima muza i da ce morat otici od oda 5
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 31 ožu, 2009 2:21 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Odo se zaljubio. I izgledao fakat smiješan tako sav zakoleban. Al što je je na kraju ti ga bude žao... Čak se i on svidio ženi... al kad ono na kraju ona uopče nije bila kao što se mislilo.. i da stvar bude najgora... još je bila i udana. Ajme peha... i ajme jadan Odo.  Al u svakom slučaju bilo je zanimljivo i osvježavajuće vidjeti malo topliju Odovu stranu... Ocijena 7.
| uto 31 ožu, 2009 2:24 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
6 Klasična detektivska priča sa Odom, uz dodatak da je doživio nešto novo u svome životu. Saznajemo nešto više o Orionskoj mafiji. Vidimo malo humora i trača i sasvim zadovoljni čekamo novu epizodu.
| uto 31 ožu, 2009 2:25 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 5. Prosječna epizoda. Ponovno se spominje Orionski sindikat, čiji su šefovi Orionci, odnosno Orionke. Odo se zaljubio i prvi put je vodio ljubav sa ženom. Prije toga je bio samo sa mjenjolikim ( osnivači zapravo nemaju spola, Odo je samo izabrao biti humanoidni muškarac u čvrstom stanju ). Na kraju izgubi svoju ljubav, jer ona nije ono što je on mislio da ona jest, kao i ona sama.
|
| uto 31 ožu, 2009 2:28 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ocjena 2  . Zbog ovakvih epki DS9 mi je na 3. mjestu po gledanosti
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 31 ožu, 2009 12:09 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
El Zvonko je napisao/la: Ocjena 2  . Zbog ovakvih epki DS9 mi je na 3. mjestu po gledanosti Pa meni se svidjela ta malo opuštenija strana Odoa i pravo osvježenje. A osim toga vidimo da čak ni Foundiri mogu biti "humani" i druželjubljivi. 
| uto 31 ožu, 2009 12:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
3 ocjena Ovaj Odo se stalno zaljubljuje 
| uto 31 ožu, 2009 2:54 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja inače volim opuštajuće epizode također, stalna akcija meni ne čini niti dobrom seriju niti neki film. Ali ova epizoda je bila prosječna ima puno boljih opuštajućih epizoda. 
|
| uto 31 ožu, 2009 3:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dvije nove rase u početki... ...Idanci i oni plavi... kaj pa je to uopće za rasu...? ...e da, i kak to da nisu bili smješteni u kabinama... ? ...zar se plaća kakva naknada za boravak... ? ...nego su se skrivali u skladištu...
...i zar replikatori nisu dostupni svima...? ...ovako su se jadni gušili u hasperatu... ...umjesto da naruče neto prihvatljivije...
...Julian ima novi holoprogram, no odo nije baš oduševljen... ...začudilo me što još uvijek vrijede 'dani' na postaji... ...mislio sam da se od toga već odustalo...
...Odo pomaže dami u nevolji... i zbari je usput...
LOL Miles je u holodecku bio smiješan...
...na kraju predobar obrat... Arisa je bila tajna agentica u Orionskoj mafiji, a da to nije ni znala... još je tome i udana...
... 6
| sri 01 tra, 2009 2:14 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
6 - Ok je epizoda Opet Orionska mafija se obračunava s nekim Odo se po prvi put zaljubljuje i ima seksualno iskustvo , ali nažalost sa ''nepostojećom'' ženom koja ima muža te mora otić i napustit ga (znam kako mu je, jer je meni dosta slična situacija sa curom iz Pazina , samo što ona nema muža ) Jadzia i Kira tračaju Oda
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 01 tra, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Zaboravih spomenuti, u ovoj epki se spominju telepati koji imaju slične metode kao oni iz Babylona 5.
| sri 01 tra, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Odo sa ženom. Zašto bi on kao mjenjolik trebao imati humanoidna iskustva? Mislim, svi su to vidjeli kao veliku stvar. Mislim da je Odo trebao ostati izolirani kuriozitet, a ovako ga sve više otkrivaju. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 02 tra, 2009 7:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Sovereign je napisao/la: Odo se po prvi put zaljubljuje
...pa u prošloj sezoni je bila cijela epizoda o tome kako je zaljubljen u Kiru i kakve sve drame je izvodio...
...dakle, drugi put...
| čet 02 tra, 2009 11:51 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Odo se po prvi put zaljubljuje
...pa u prošloj sezoni je bila cijela epizoda o tome kako je zaljubljen u Kiru i kakve sve drame je izvodio...
...dakle, drugi put... Dobro istina, ali onda je bio više ljubomoran nego zaljubljen
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 03 tra, 2009 12:37 pm |
|
 |
|