| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 4x05 - Indiscretion
Indiscretion (Indiskrecija)Sezona: 4 Epizoda: 05 Datum premijere: 23.10.1995. Prikazano na HRT-u: 05.02.2009. Scenaristi: Nicholas Corea (teleplay), Toni Marberry & Jack Treviño (Story By) Redatelj: LeVar Burton Stardate: nepoznat(2372) Gostujući Glumci: * Penny Johnson - Kasidy Yates * Marc Alaimo - Legate Dukat * Roy Brocksmith - Razka Karn * Cyia Batten - Ziyal * Thomas Prisco - Heler Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Bajorski krijumčar otkrije Kiri kako je pronašao komad metala za koji je moguće da je sa Ravinoka, kardasijanskog broda koji je nestao prije 6 godina sa grupom bajorskih zatvorenika. Dobar Kirin prijatelj je tada također nestao i ona odmah započinje sa istraživanjem. Doznaje da joj se u toj potrazi žele pridružiti i zastupnici Kardasije. Kira nevoljko pristaje i tada otkriva da je zastupnik njezin neprijatelj - Dukat. Njih dvoje polaze patrolnim brodom, susreću se sa krijumčarem i provjeravaju autentičnost metalnog dijela koji je pronađen u sustavu Dozaria. Tada slijeću na pustinjski planet tog sustava i istražuju brodolom Ravinoka. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: ST Minutae
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 05 vel, 2009 2:52 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 4x05 - Indiscretion
Jake i nog daju ljubavne savjete , dukat se uspio ubost unutar nekakve spilje , tocno u guzicu a kira je pucala od smijeha a i ja s njom , jadzia i julian se slazu da je dolazak kapetanice yates na postaju big step Inace evo jos jednog novog lika , tore ziyal , mene je prvi put iznenadilo to sto je dukat imao kcerku sa bajorankom , posebno zbog toga jer je bio i sam na neki nacin suodgovoran za progone mnogh bajoranaca Iako se htio ponijet samozastitnicki i ubit ziyal nesto je ipak na kraju presudilo da je ne ubije , nekako mi se cini da to unatoc oruzju i pokusaju da zastiti ziyal , nije bila kira Prvi put nakon 2 spominjanja u TNG-u vidimo i brine i saznajemo da zive na ledenoj pustari od planeta , bas me zanima kakvi su oni ispod odijela , ona krađa danas koju su izveli dukat i kira me bas zainteresirala i pravo me zanima kako breeni izgledaju iznutra 9
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 05 vel, 2009 2:58 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Epizodi dajem ocjenu 8, bila mi je zanimljiva. 
|
| čet 05 vel, 2009 4:08 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
OK epizoda. Vidjeli Breene, upoznali Toru Ziyal, vidjeli da Dukat ipak nije toliki bad guy... malo je suosjećanja i srca pokazao. Čak je i suzu pustio na grobu svoje Bajoranke. Šteta da se onako kasnije razvijao lik... Dobra je bila scena kada se ubo na onaj šiljak. Kira se dobro nasmijala, isplatilo se što je Dukat išao s njom. 

|
| čet 05 vel, 2009 4:30 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 05 vel, 2009 5:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
8 
| čet 05 vel, 2009 7:10 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Osmica 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 05 vel, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Kiri je javlja prijetelj koji kaže da imam nove tragove o nestanku broda kji je prevozio Bajoranske zarobljenike...
...kako je sisko složio facu kad je Jadzia predložila da Kasity živi na postaji...
Dukat se pridruži Kiri u potrazi za nestalim brodom...
''to je veliki korak'' ...ta je izjava Siska uvalila u probleme... savjete mu čak i quark davao...
...hm... ako su se kardasijancu razvili od reptila... ...zar im ne bi trebala smetati vručina...?
LOL Nog i Jake su analizirali Siskove ljubavne probleme... LOL
Kira i Dukar pronađu brod i preživjele na nekom planetu... a i Ziyal , Dukatovu kćer... koje je meni jedan od najkarizmatičnijih likova u DS9-u...
...iako ju isprva Dukat želi ubiti da zaštiti sebe,, na kraju ju iak odvodi na Cardasiju...
...dobra epizoda 9...
| uto 10 vel, 2009 8:03 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bobo ali reptilima smeta hladnoca a ne vrucina 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 10 vel, 2009 10:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 10 vel, 2009 11:07 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sumnjam da su se kardasijanci razvili od reptila. Kao prvo, kardasijanke imaju sise, odnosno mliječne žljezde. Samo sisavci imaju mlječne žljezde, po tome su i dobili ime, sisavci. 
|
| sri 11 vel, 2009 10:30 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 11 vel, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ne može. Svi sisavci se i jesu razvili od reptila. Odnosno sisavci kao skupina. 
|
| sri 11 vel, 2009 1:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
8 Bilo je zanimljivo vidjeti da se nekad smrtni neprijatelji međusobno ipak mogu nasmijati i preživjeti jedan uz drugog  Dukat je ipak bio zapovjednik okupacijskih snaga na Bajoru... Siska je zbilja ta jedna rečenica uvalila u gadne nevolje .... "its a big step"  cjeli ostatak sporedne priče je tome bio posvečen  I tako je Dukat odlučio riskirati svoju i sudbinu svoje ostale djece i ipak odvesti Ziyal na Kardasiju... captain je napisao/la: Prvi put nakon 2 spominjanja u TNG-u vidimo i brine i saznajemo da zive na ledenoj pustari od planeta , bas me zanima kakvi su oni ispod odijela , ona krađa danas koju su izveli dukat i kira me bas zainteresirala i pravo me zanima kako breeni izgledaju iznutra Da, ova epizoda je dokaz da su likovi saznali kako Breen izgleda, ali nisu to nama prikazali na kamerama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 11 vel, 2009 3:58 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
A možda brini ispod odjela imaju još nešto što im sakriva izgled. 
|
| sri 11 vel, 2009 8:34 pm |
|
 |
|