|
Sada je: uto 25 kol, 2026 12:40 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 3x14 - Heart of Stone
"Heart of Stone" (Srce od Kamena)Sezona: 3 Epizoda: 14 Datum premijere: 06.02.1995. Prikazano na HRT-u: 13.1.2009. Scenaristi: Ira Steven Behr & Robert Hewitt Wolfe Redatelj: Alexander Singer Stardate:48521.5 (2371) Gostujući Glumci: * Max Grodénchik as Rom * Aron Eisenberg as Nog Special Guest Star * Salome Jens as Female Changeling Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Dok su putovali u patrolnom brodu, Kira i Odo saznaju da je makijski brod napao iz zasjede jedan lisepijanski brod. Nakon toga oni kreću u potjeru za napadačkim brodom do napuštenog mjeseca, gdje otkrivaju kako se brod srušio. Kira i Odo slijeću na mjesec, koji je nenaseljen i seizmički izrazito aktivan. Odo i Kira se odvajaju kako bih ga lakše našli i potragu počinju u špilji u kojoj bih se možda skriva. Detaljnije informacije:Memory AlphaKompletan scenarij: Heart of Stone
| uto 13 sij, 2009 2:37 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 3x14 - Heart of Stone
Pravo mi se svidjela ova epizodica Danas je poceo nogov put prema floti , zanimljivo je koliko se taj mali ferengi trudio da zadivi siska , cak je i popisao cijelo skladiste da dokaze kako je radnik Reakcije na nogovu zelju su bile , nevjerica i cuđenje , posebno je smijesna u tome bila dax Citat: "Nog." "He's asked for a recommendation to Starfleet Academy." "Nog?!" "My reaction exactly." "I always thought it would be interesting to have a Ferengi in Starfleet... but Nog?"
- Jadzia Dax and Sisko Na kraju je sisko uz pomalo opak pristup ogolio noga i saznao pravu istinu o njegovu pristupu floti , istinu koju svak moze razumijet Ali trebalo je uvjerit quarka i roma da mo takvo nesto dopuste , dok je quark bio tvrdoglav i pravi ferengi , rom se ponio kao dobar otac i pozelio nogu srecu Ipak izgleda da rom voli svoga malog noga Zanimljivo je bilo kad su pricali o nekom porucniku koji se mrijesti , steta sta ga nisu i pokazali Druga , odova prica je bila jednako razgolicavanje glavnog lika i caracter building Pristup founderice je dosta zanimljiv i nakon svega sto je cula od oda i saznala o floti i solidsima ,nije mi jasno zasto ih roliko mrzi Prica o odovom imenu je extra dobra , tj odo = nista , stvarno je odo otvorio dusu ovaj put , mozda mi malo zao radi toga jer je danas nestao , onaj kruti stabilni odo , ali ipak svak ima svoje nekakve emocije i slabosti Spominjao se i ENT danas , obrienovo veslajnje na divljim vodama Doduse nije mi jasno kako je founderrica usla u alphu , kako uz pomoc cega , ipak DS9 crvotocinu , da su usli jem hadarskim brodom , morali bi i skuzit foundericu i jem hadare , zar ne ? Sve to je za jednu nategnutu desetku , ali ipak za desetku jer se puno toga ispricalo , bas su ogolili neke od likova
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 13 sij, 2009 2:45 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
9 Super epizoda sa velikom dozom emotivnih trenutaka. Odino priznaje koje ga je na trenutak bacilo na koljena, te Nogovo priznanje da ne želi završiti kao otac bili su mi ključni trenutci epizode u kojoj sam istinski uživao. Samo naprijed Nog.
| uto 13 sij, 2009 2:48 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
7 Okej epizoda, vrlo važna za razvoj Odovog lika, ali me se nije nešto pretjerano dojmila... Bio je zanimljiv komentar koji je Nog dao - da ne želi završiti kao njegov otac, koji nema uši za posao ali ima uši za mehaniku, i to mu u ferengijskom društvu ne znaći puno - obično ispada ferengijski dudek... I tako ćemo dobiti prvog ferengija u Starfleetu... hoće li u nekoj od mogućih budućih serija jednom i kardasijanac biti član SF-a? Kira i spilja.... Opet se je oko svega postavio kao da vrši istragu i na kraju razotkrio changelinginu prijevaru kao što to najčešće napravi i sa kriminalističkim istragama... Nekako mi je sve to oko priznanja bilo prebrzo, isforsano, ali opet razumljivo s obzirom na situaciju... Morat ćemo pričekati još koju sezonu da se Odo opet ohrabri Kiri izjaviti ljubav... captain je napisao/la: Zanimljivo je bilo kad su pricali o nekom porucniku koji se mrijesti , steta sta ga nisu i pokazali E to bi bila scena! captain je napisao/la: Doduse nije mi jasno kako je founderrica usla u alphu , kako uz pomoc cega , ipak DS9 crvotocinu , da su usli jem hadarskim brodom , morali bi i skuzit foundericu i jem hadare , zar ne ? Vjerojatno se ukrcala na neki trgovački brod iz gama quadranta, ili su sredili da im brod liči na neku drugu rasu....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 13 sij, 2009 10:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Odo zaljubljen u Kiru Nog ide u akademiju  ,bilo bi dobro da za par godina naprave nastavke i Nog bude kapetan !
| uto 13 sij, 2009 1:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa bila je neobična epizoda... ...samo je na 4-5 likova bila bazirana radnja... ...u tome svemu Nog mi je bio najbolji...
...iznenađujuć mi je bio rasplet oko Kire i kristala, te se ispostavi... da nije ni jedno ni drugo... već faunderica preispituje oda... kukavica... !
...radi Noga 6
| uto 13 sij, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: captain je napisao/la: Zanimljivo je bilo kad su pricali o nekom porucniku koji se mrijesti , steta sta ga nisu i pokazali E to bi bila scena! To bi i ja volio vidjeti... Cvicek je napisao/la: captain je napisao/la: Doduse nije mi jasno kako je founderrica usla u alphu , kako uz pomoc cega , ipak DS9 crvotocinu , da su usli jem hadarskim brodom , morali bi i skuzit foundericu i jem hadare , zar ne ? Vjerojatno se ukrcala na neki trgovački brod iz gama quadranta, ili su sredili da im brod liči na neku drugu rasu.... Pa vjerojatno se prikrpala na neki brod koji je išao iz Game. To je najvjerojatniji slučaj... Odo konačno izjavio svoju ljubav prema Kiri i raspekmezio se.  No saznali smo dosta i o njegovoj prošlosti i o tome kako je dobio ime...

|
| uto 13 sij, 2009 8:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Rapavi je napisao/la: Pa vjerojatno se prikrpala na neki brod koji je išao iz Game. To je najvjerojatniji slučaj... Da, to je najvjerojarnije. A s obzirom da je changeling, mogla se je predstaviti kao bilo tko... doći do Alfa kvadranta joj nije trebao predstavljati problem... BrickTop je napisao/la: Nogovo priznanje da ne želi završiti kao otac bili su mi ključni trenutci epizode u kojoj sam istinski uživao. I glumcu koji je glumio Noga je to bio najdraži moment u seriji 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 16 sij, 2009 5:56 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Odo i Kira, odnosno mjenjolikinja, nisu mi bili zanimljivi, ali Nogova mi se priča svidjela. Nog je kasnije pokazao da po mnogočemu nije tipični Ferengi. Bilo bi izvrsno gledati seriju u kojoj je Nog kapetan glavnog broda u priči! Navijam za to! Ocjenjujem sedmicom.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 17 sij, 2009 12:21 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|