|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sri 16 ruj, 2026 4:09 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: 4x23 - To the Death
RAI'TARA je napisao/la: Borgu ne trebaju, on ima transwarp tunele, slična stvar. Borg bi bio savršen kad bi asimilirao znanje za proizvodnju neutronija.  ...ja mislim da bi bio savršen kad bi uspijeli stabilizirati omega česticu/molekulu... 
| ned 08 ožu, 2009 12:31 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: 4x23 - To the Death
Čista desetka - epizoda je odlična Prvo me prestrašilo kad je Defiant izašao iz wormholea te kad sam ugledao poluuništeni DS9 - OMG Ipak šteta na DS9-u nije tolko velika Sisko je u ovoj epizodi glavni, jako odlučan, ne boji se ni Weyouna, a ni Jem'Hadara te svaki put smiruje sve kad se situacija zakuha - svaka mu čast Worf i jedan od Jem'Hadara se malo malo kure i tuku Jem'Hadari ni ne jedu, ni ne spavaju, nemaju žene nego samo bijelo i želju za borbom i ubijanjem - ne bi volio biti na njihovom mjestu Čak za male prekršaje kazna im je smrt Ikonijanski portal je zakon stvar i dobro je što je uništen, jer bi inače sve rase bile poražene. Odo je dobro otpilio Weyouna i super mi je bilo kad su Miles, Dax, Worf i Bashir komentirali Jem'Hadare Bilo mi je presmiješno kad je Bashir zauzeo mjesto Worfu te je ovaj došao i gledao ga Borba na kraju je bila odlična
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 12 ožu, 2009 12:56 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|