|
Sada je: uto 18 kol, 2026 4:13 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
O Anketi, programu i rasporedu emitiranja na HRT-u.
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: O Anketi, programu i rasporedu emitiranja na HRT-u.
Cvicek je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Upozorio sam na taj problem u Osnovnim informacijama o anketi, rekao sam da se ne stavljaju niti prevelike niti premale slike, neki optimum veličine slike bi bio 55x400. Mislis 550*400?  Okej... ak ti se da, napisi to u osnovne informacije, da je preporucljiva velicina od toliko do toliko... Možete i tako stavit, ali čak i 640x480 savršeno paše i ne širi se na 17" monitoru, i ja tu veličinu stavljam npr. u "Pogodi epizodu".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 06 lis, 2008 1:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Okej... moze se onda recimo staviti da je preporucljivo npr. od 320*200 do 640*480....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 06 lis, 2008 1:24 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Cvicek je napisao/la: Vidi samo koliko nas je naljutila ona petica Inner Lightu  Možda je i to bio glas nekog gosta.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 07 lis, 2008 9:48 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Lore je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Vidi samo koliko nas je naljutila ona petica Inner Lightu  Možda je i to bio glas nekog gosta. Pa gostima nije dozvoljeno glasanje.
| uto 07 lis, 2008 9:52 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
BrickTop je napisao/la: Lore je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Vidi samo koliko nas je naljutila ona petica Inner Lightu  Možda je i to bio glas nekog gosta. Pa gostima nije dozvoljeno glasanje. Možda tada forum nije radio kako treba kao što je bio slučaj prije par dana. viewtopic.php?p=89646#p89646Tko zna koliko su dugo gosti mogli glasati...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 07 lis, 2008 10:01 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ispričavam se zbog zakašnjelih anketa, ovaj tjedan mi je prenatrpan, to jest, kada dođem doma, teško se koncentriram na x otvorenih tabova. S druge strane, žalosno je što nitko druge neće da sjedne 5 minuta i pokrene anketu, nemam riječi. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| čet 13 stu, 2008 11:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Ok, ovo je Star Trek forum. Na televiziji se trenutno emitira Star Trek. Pa bi covjek rekao da ce ljudi koji navodno vole Star Trek ga gledat sad kad mogu na TV. Ali ne. Od 206 korisnika, pretpostavljam da ih je bar 20 aktivno, pa bi mogli bar tih 20 glasati i komentirat u anketi nekad. Ok, razumijem da ima nekih ljudi koji ne vole DS9 (kao ja npr.), ali vjerojatno njih nema vise od 5, pa bi mogli barem preostalih 15 glasati. Ne moraju svaki dan, ali bilo bi logicno da od tih 15 bar 10 pogleda svaku epizodu, pa da po tome bude 10 glasova i 20 komentara u topicima (neki komentiraju vise puta). Medjutim, za drugu sezonu (do epizode 20), stanje je ovakvo: U prosjeku, 4.9 glasova po epizodama, max u jednoj epizodi 7, a min 3. Znaci, u prosjeku 5 glasova po epizodi, a jedan od njih je moj, a ja ne gledam epizode nego glasam po sjecanju, dakle cetvero ljudi gleda svaku epizodu, a najvise ljudi koji su gledali jednu epizodu je bilo 6 (ponovo ne racunam svoj glas, jer ja pogledam samo neke epizodu, koje su mi bile dobre). S komentarima je stvar jos gora, imaju dvije epizode koji imaju samo jedan komentar. Tu i tamo se javi neka koja potakne ljude na raspravu, ali njih je jako malo. A kad je TNG bio pri kraju, svi su jedva cekali DS9 i obecavali kako ce stalno glasat i komentirat.
Sta se tice otvaranja anketa, to i nije tako strasno jer kuzim da se ljudima to neda, ali svejedno, ima par ljudi koji ma je DS9 vrhunac Treka, ali im je svejedno tesko mrdnuti prstom i otvoriti anketu. I ti captain, obicno komentiras svaku epizodu 15 min nakon sta se pojavi anketa, al ti je tesko otvorit ankete ponekad. Ja sam sad otvorio ove ankete koje kasne vec 3-4 dana, tako da troje ljudi koji gledaju mogu komentirat, al mi se nije dalo raditi onaj template, samo sam stavio link na memory alphu jer tam ima sve bitno. Kad bude neka epizoda koja mi je dobra cu napraviti pravu anketu (jedna takva je vec u ponedjeljak), ali inace mrzim DS9 i nije mi na kraj pameti trositi vrijeme da radim cijele ankete, nek to radi netko od tih usera koji tolko vole DS9. A ako se i dalje bude ovako malo glasalo, mislim da je onda najbolje zatvoriti anketu, jer nema smisla da odredjujemo najbolju epizodu serije na temelju 3 glasa
I krasan posao admini, troje ljudi koji su cesto glasali ste uspjeli otjeti s foruma (chaky, lil'mee i buco). Nadam se da ce vam biti zabavno adminovati kad ne bude vise nikog na forumu.
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
Zadnja izmjena: Cvicek; pon 15 pro, 2008 4:54 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
Psovanje i iznošenje vulgarnih fraza (Pravila Foruma 3.10 i 5.03(a)
|
| sub 06 pro, 2008 5:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...moram priznati da se potpuno slažem s tobom... ...i ja sam očekivao više konentara... ...jedan glas u svakoj epizodi je uvijek moj... ja ne propuštam galasovanje...
...i koliko sam primjetio forum je utonuo u sam posljednje vrijeme...
...korisnici kao da su se razbiješali... ...a opet ne mogu pričati sam sa sobom jer će to onda biti spam...
...ali toliko je rasprave bilo o DS9-u ... meni nije omiljen serijal ali gledam svaku epizodu... a komentirao nisam samo jednu... 2x02 ak se ne varam... (komentar mi je još uvijek u mobitelu , pa ću ga postati... 
...žalosno je to kad trekeri nemaju vremena za trek...
...kad trekeri nemaju vremena za trek , postaju warseri...
| sub 06 pro, 2008 6:39 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja necu radit ankete neda mi se zamarat s time , draze mi je posteno odcitat SF centar nego radit anketu Ali ako hocete korisnike da dođu tu mozda nebi bilo lose (ako se to smije) postat link foruma na SF dijelu forum hr-a ali onda samo unutar neke teme ili razgovora , no mislim da nece pomoc s obzirom da nit na UFP croatia nit na SF centru nit ode nema pretjerane aktivnosti sada , zapravo i malo cudno s obzirom da su se svi veselili DS9-u 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 06 pro, 2008 9:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
MacGyver je napisao/la: najvise ljudi koji su gledali jednu epizodu je bilo 6 (ponovo ne racunam svoj glas, jer ja pogledam samo neke epizodu, koje su mi bile dobre). S komentarima je stvar jos gora, imaju dvije epizode koji imaju samo jedan komentar. Za ovo se osjecam se djelom odgovornim, mislio sam i ja ici reklamirati po drugim forumima i sl... ali na kraju bas i nisam... ne znam je li bi to puno utjecalo na vise glasova u anketi... Obecajem da cu se za za 3. sezonu vise potruditi  Ako predsjednistvo ovo cita - molio bi na privat popis stvari sto NE smijem raditi dok reklamiram forum  Vjerujem da ce i opcenito interes za anketu porasti od 3. sezone jer od tada pocinje mozda u cjelom Treku najbolji niz od 5 sezona Osobno jesam glasao za vecinu epizoda kojima je prosao rok glasanja (mislim da sam propustio glasati jednu ili dvije) jedino nisam komentirao (planiram iskomentirati par epizoda) Sto se tice (ne)otvaranja anketa - meni nije bad potrositi nekoliko minuta na otvaranje ankete, ali nisam uvijek doma u doba kad epizoda zavrsi. Za taj problem imam prijedlog - sta kazete da otvorim topic u koji cu unaprijed kopipejstati kodove za otvaranje ankete (moze mi pomoc tko god zeli za kompletiranje  ).... Tamo bi bilo sve za kopipejstnut kad kad se otvara nova anketa, jedino bi se rucno trebalo dodati dodati datum prikazivanja na HRTu i kreirati anketu... cca 30 sekundi posla... jeli bi vama koji ne volite otvarati ankete to bilo okej? ... Druga alternativa bi bilo otvaranje anketi unaprijed... ali ne znam koliko bi to dobro funkcioniralo.... MacGyver je napisao/la: I krasan posao admini, troje ljudi koji su cesto glasali ste uspjeli otjeti s foruma (chaky, lil'mee i buco). Sta znaci rijec "otjeti"? Chaky je svoje razloge napisao, lil'mee je koliko znam opcenito prestala posjecivati forume (nema je ni na forumu njenog faksa gdje je napisala duplo vise postova nego ovdje), a Buco... on ide s jednog foruma na drugi, tamo ostane po par mjeseci dok ga ne banaju ili mu dosade, pa onda opet otidje na drugi treci pisati svoje komentare... i tako... zabavno covjeku  Quarks bar ga ceka, i nimalo ne sumnjam da ce ga opet jednom posjetiti  I btw; @Macgyver ... nije lijepo tako psovati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 09 pro, 2008 10:35 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Sviđa mi se Cvicekov prijedlog o kreiranju anketa u poseban topic te ih objavimo kada epizoda bude prikazana, znam da smo jednom o tome pričali dok smo cugali. Osobno se osječan odgovornim za propuste sa DS9 anketom i nadam se da će se sa 3. sezonom stanje znatnije popraviti.
BTW, U zadnje vrijeme sam osjetio znatno manji broj posjetitelja foruma, Cvicek, ako nije problem napravi statisiku za 11. mijesec.
| uto 09 pro, 2008 11:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Cvicek je napisao/la: MacGyver je napisao/la: I krasan posao admini, troje ljudi koji su cesto glasali ste uspjeli otjeti s foruma (chaky, lil'mee i buco). Sta znaci rijec "otjeti"? Chaky je svoje razloge napisao, lil'mee je koliko znam opcenito prestala posjecivati forume (nema je ni na forumu njenog faksa gdje je napisala duplo vise postova nego ovdje), a Buco... on ide s jednog foruma na drugi, tamo ostane po par mjeseci dok ga ne banaju ili mu dosade, pa onda opet otidje na drugi treci pisati svoje komentare... i tako... zabavno covjeku  Quarks bar ga ceka, i nimalo ne sumnjam da ce ga opet jednom posjetiti  I btw; @Macgyver ... nije lijepo tako psovati  otjeti je skracenica za otjerati, a zlobnici bi rekli i da je tipfeler Ne znam za lil'mee, ali meni izgleda kao da je otisla kad je i chaky otisao Za psovku, to sam napisao dok sam bio jako ljut, inace ni ja bas ne volim tu psovku, ali sam napisao da cu je odcenzurirati svaki put vidim da je netko cenzurira, pa moram to napraviti, ali ne mogu jer vidim da ne mogu vise editirati post, pa daj onda radije obrisi cijeli zadnji red jer ovako izgleda kao da ne odrzavam rijec
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 09 pro, 2008 11:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
BrickTop je napisao/la: Sviđa mi se Cvicekov prijedlog o kreiranju anketa u poseban topic te ih objavimo kada epizoda bude prikazana, znam da smo jednom o tome pričali dok smo cugali. OK... to je onda to... radit cemo onda to za sad tako BrickTop je napisao/la: BTW, U zadnje vrijeme sam osjetio znatno manji broj posjetitelja foruma, Cvicek, ako nije problem napravi statisiku za 11. mijesec. Nazalost, sad je vec malo prekasno za to, ali kad mjesec zavrsi mogu staviti za zadnja 2 mjeseca i polugodisnju...
|
| sri 10 pro, 2008 1:15 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Sviđa mi se Cvicekov prijedlog o kreiranju anketa u poseban topic te ih objavimo kada epizoda bude prikazana, znam da smo jednom o tome pričali dok smo cugali. OK... to je onda to... radit cemo onda to za sad tako To sam i ja prije predložio, a i upozorio sam Bobu da je to pametnije rješenje od otvaranja nekoliko anketa unaprijed kao što je bio slučaj prošli tjedan.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 10 pro, 2008 6:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...DS9 ima svoj termin u 00:45 poslije X-filesa... na HRT 1...
| čet 01 sij, 2009 1:05 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|