|
Sada je: čet 27 kol, 2026 10:43 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 3x22 - Explorers
"Explorers" (Istraživači)Sezona: 3 Epizoda: 22 Datum premijere: 08.05.1995. Prikazano na HRT-u: 23.01.2009. Scenarist: Hilary J. Bader Redatelj: Cliff Bole Stardate Unknown (2371) Gostujući Glumci: * Marc Alaimo as Dukat * Bari Hochwald as Dr. Elizabeth Lense * Chase Masterson as Leeta Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Sisko se vraća sa izleta na Bajor sa prikazom drevnog bajorskog svemirskog broda koji je putovao uz pomoć solarnog vjetra isto kao jedrilice. Prema legendi Bajorci su koristili ovaj brod kako bi istražili svoj solarnih sustav prije 800 godina, a čak su otišli i do Kardasije. Sisko odlučuje izgraditi taj brod da vidi je li legenda točna. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Explorers
| pet 23 sij, 2009 3:10 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: 3x22 - Explorers
Evo da jednom i ja prvi prokomentiram... Simpatična epizodica.  Pojavila se Leeta konačno. Kašalj je bio strašan...  Onda se uplela Jadzia.  Scene opijanja i pjevušenja su bile odlične. Ja sam malo skeptičan glede tog broda, al dobro. Zanimljiva, avanturistička priča. I da, malo mi blesavo da ova žena ne zna ni kako Bashir izgleda, ako su bili zajedno na Akademiji. I uz to žestoki rivali...

|
| pet 23 sij, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kako li su se samo julian i obrien napili  Jadni julian toliko se sramio a na kraju je ispalo da je konkurentica mislila kako je on andorianac  Sisko je izgradio stari bajoranski brod i krenuo na putovanje i taman u to doba su kardassianci otkrili isti takav brod na kardassi-i , bas "slucajnost"  Danas se prvi put spominje kapetanica yates  Vatromet na kraju je bio nice cak su i kardassianci ovaj put bili pozitiva 7
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 23 sij, 2009 3:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL Leeta zašprehava Juliana... naravno to njemu odgovara...  ...Dax se ubaci... a on joj diskretno na paadu napše ''go away'' LOL...
...sisko je pustio bradu... njeh... ne stoji mu...
Sisko gradi stari bajoranski brod da dokaže da je oguće proći od Bajora do Cardasijanskog područja... Jake mu se pridruži na putovanju. Jak je počeo s spisateljskom karijerom...
LOL Miles i Julian su se nacugali... ovog puta pravim alkoholom...  ...i još kad su pjevali Irske pjesme... LOL...
...najsmiješnije mi je bilo kad je Jake rekao benjaminu da zna jednu curu za njega...
...i na kraju vatromet za Siska od Dukata... ..ajd 5...
| pet 23 sij, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Po meni 7 Dobru su ocijeni dobili jel su pokazali novi pogon . julian i obrien napili  Morn izgubio okladu ,bas Kard . otkrili isti takav brod bas "slucajnost"  i cak im vatromet priredili 
| pet 23 sij, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
6 je maksimum što mogu dati. Lightship s pogonom na sunčev vjetar, putovanje nadsvjetlosnom brzinom bez deflektora i inercijskih prigušnika,... blah! Osim što je to sve čak i u Trek svemiru neizvedivo, pitanje je kako je Sisko uopće pokrenuo taj brodić iz cargobaya i skrenuo u pravom smjeru dok još nije razvio jedra? Blah, blah! Jedino mi je u tom svemu zanimljiv razgovor Bena i Jakea u kojem Jake ispada frajer jer on tatici slaže komada i tumači mu neke stvari o ženama, a ne obrnuto. Zanimljiviji je dio sa Mustafom. Toliko se uplašio školske kolegice da je otfikario Leetu koja ga je počela bariti. Kakav šaban! Onda se i nalio k'o krava sa Milivojem. Cool! Na kraju se ipak spametio i vidio da ga žena ipak neće ugristi (ili možda hoće  ).
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 25 sij, 2009 4:22 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
7 Simpatična pričica koju se slobodno može i preskočiti ako se želi gledati samo bitne epizode. Važna je jer se u njoj ozbiljnije pokazuje Jake kao mogući budući pisat (prije toga je zadnji puta bilo u epizodi s Jakeovom dabo curom ako se ne varam  ) A i zanimljivi su Jakeovi i Siskovi razgovori sa Spominju se nadolazeći lik - kapetanica Yates. Brod na solarni pogod zvuči zanimljivo makar mi je šuplja priča da bi stari Bajoranci mogli napraviti takav brod bez poznavanja ostalih nužnih tehnologija,... kako li bi se brod vratio ako bi se morao prizemljiti za prvi kontakt sa Kardasijancima. Kako bi takav brod uopče mogao više puta sjetjeti i uzletjeti? No bilo kako bilo, svakako je jedan od najčudnijih brodova u treku  
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 11 vel, 2009 6:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Poprilično ok epizoda, i zbog toga 8  Najbolji su mi bili pijani i raspjevani Bashir i O'Brien  Što se tiče ovog čudnog solarnog broda, ne znam uopće na koju foru to leti svemirom  Sisko s bradom nije baš nešto (totalno mu ne stoji) 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 11 vel, 2009 9:03 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|