|
Sada je: sri 26 kol, 2026 7:00 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
4x02 - The Way of the Warrior, Part II
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
"The Way of the Warrior, Part II" (Put ratnika, 2.dio)Sezona: 4 Epizoda: 02 Datum premijere: 02.10.1995. Prikazano na HRT-u: 31.01.2009. Scenaristi: Ira Steven Behr & Robert Hewitt Wolfe Redatelj: James L. Conway Stardate 49011.4 (2372) Gostujući Glumci: * Penny Johnson as Kasidy Yates * Marc Alaimo as Gul Dukat * Robert O'Reilly as Gowron * J.G. Hertzler as Martok * Obi Ndefo as Drex * Christopher Darga as Kaybok * William Dennis Hunt as Huraga Special guest star: * Andrew Robinson as Elim Garak Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Rastrgan između dužnosti i svog naroda, Worf odbija, čime je ubrzao Gowronovu odluku da izopći cijelu Worfovu obitelj. Worf tada pokušava istupiti iz Zvjezdane flote, ali Sisko odbija prihvatiti tu odluku u ovom kritičnom trenutku. Odlučuje da je vrijeme za razgovor sa Dukatom koji je sada dio nove vlade i kaže mu da će pomoći ispratiti vladajuće vijeće iz ratne zone iako bi, kako Worf ističe, time mogao pomoći Dominiju. Sisko, Worf, Dax i Bashir odvode Defiant do dogovorenog mjesta sastanka gdje je Dukatov brod izložen žestokom napadu. Defiant se otkriva i priprema se za napad na Klingonce čime prekida 20-godišnji mir. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: The Way of the Warrior, Part I
| sub 31 sij, 2009 4:18 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 4x02 - The Way of the Warrior, Part II
Citat: "Chief, do you remember the time we rescued Captain Picard from the Borg?" "How could I forget? It was touch and go there for a while. There were a couple of moments where I thought we were all going to wind up being assimilated." "Well, I never doubted the outcome. We were like warriors from the ancient sagas. There was nothing we could not do." "Except keep the holodecks working right." "I have decided to resign from Starfleet." "Resign? What are you talking about?" "I have made up my mind, it is for the best." "Look, I know how much you miss the Enterprise, but I'm sure they'll be building a new one soon." "It will not be the same, the Enterprise I knew is gone. Those were good years, but it's time for me to move on."
- Worf and O'Brien, reminiscing about their adventures on the Enterprise and Worf's decision to resign
Ah stare price sa ENT-a Eto napokon se dogodilo da je i DS9 napadnut i moram rec da su se super drzali i bili blize pobijedi Sisko je mnogo riskirao spasavajuci kardassiansku vladu ali na kraju se nekako isplatilo , osnivaci se zaista trude unijet nered u alphu Zanimljiva je bila scena kad odo kaze bashiru kako ce u slucaju njegove smrti klingonci pisat operete a ne samo pjesmu  , stvarno jedna od jacih borbenih epizoda u treku sa efektima za 10 , DS9 je sada stvarno macka sa ostrim zubima Klingonci su mi na neki nacin nejasni , stvarno ne cijene niciji zivot i sami sebe ponekad dovode u losiju poziciju , jer mislim da ce na kraju dominij rata izac kao jedna od najslabijih alpha kvadrant sila ? Worf je uistinu castan , nije htio u rat koji je zapravo glupost i drzi do svoje rijeci  10
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 31 sij, 2009 4:22 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Slažem se u biti sa captainom i po meni je epizoda za 10. Ali po meni su najbolji bili Worf i Sisko kojemu je ovo bila prva prava velika bitka u kojem se činilo da su outsideri ali se vidjelo koliko je postaja napredovala i opremila sve zbog straha od moguće invazije Dominija.
|
| sub 31 sij, 2009 9:00 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Super epizoda.
|
| sub 31 sij, 2009 8:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Worf se ipak ne da unovačiti... Gowronu...
...Sisko odluči spasiti Dukata i kardasijanske državne dužnosnike... i pri tom se sukobi s klingoncima... ...zanimljiv je taj sukob bio...
...hmmm... quark ponudi Gereku kanar... ...zar on ne bi trebao biti pokvaren?
Quark ludi zbog nastalog stanja...
...divim se Sisku... teško je davati naredbe u ovakvim situacijama... ...kad je sve napeto i krivi potez mmože eskalirati sukobom...
...Klingonci su fakat drski, napasti federacijsku postaju...
...ideš!! ...kako su dobro naoružali postaju...
...Klingonci uspiju probiti štitove i teleportirat sei na postaju...
...Klingonci su ratnički narod, te mi je malo teško zamisliti da svatko od posade može svladati po 3 klingonca...
...federacijska flota na kraju spašava postaju... ...došli su u pravo vrijeme...
...8...
| pon 02 vel, 2009 4:08 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
epizoda je super samo sam moro žmirit kad su se počeli teleportirat na postaju jer sam znao šta sljedi...
samo je falilo da Klingonce prebijaju i djeca...to je jako loše napravljeno... i zbog toga dajem epizodi ocjenu 1..jer to je veliki jako veliki propust
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 02 vel, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dobro je bilo ovo prisjećanje na dane na Enterpriseu.  Žestok je bio fight, tko bi rekao da će doći do toga? DS9 pokazala zube. Jedino su mi klingaši ispali nekakve curice. Ovi ih tamo šakaju, a oni naoružani bath'letima. Ni Klingonci nisu više kaj su nekad bili.  Jadnik Quark ostao bez disruptora pa nije mogao braniti bar. Dominiju ovo ide jako na ruku, Klingaši su izgubili puno brodova. Kardasija u rasulu... Dobro da su to ipak nekako Gowron i Martok shvatili, jer su s emogli samo još više oslabiti da su nastavili.

|
| pon 02 vel, 2009 3:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Da, klingonci su čini se oslabili. 
|
| pon 02 vel, 2009 9:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
8 Novi intro je puno bolji od starog, nekako više akcije, više ritma, dosta je življi što pogoduje razvoju situacije na postaji i u kvadrantu.
Ovi Klingonci ili su toliku glupi ili toliko primitivni kada idu napadati Kardasiju dok im prijeti jeći neprijatelj iz Game, rat sa Kardasijom bi ih dosta oslabio i to bi bio veliki pad slavnog Carstva.
Worf je zasjaio u punom svjetlu od ove dvije epizode, Jadzija ga je primjetila kao i Odo koji vidi osobu sa sličnim problemima kao i on sam. Ona strelica za pikado je završila duboko u zidu bara, čudno kako se Quark nije žalio na to. Garak je opet u centru dok skuplja važne informacije mjereći Siska za novo odjelo. Tko bi rekao da će on i Dukat rame uz rame rokati klingonce na Bajoranskoj postaji pod vlašću Federacije. A Dukat je kao i ovi naši političari, mjenja košulje kako koja vlast dođe. Uz scene rokanja, najbolji dio obje epizode je razgovor Quarka i Garaka o Prune Juicu, njegovim mjehuričima, okusu i kako je podmukao kao Federacija.
| uto 03 vel, 2009 10:15 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|