Sada je: sri 09 ruj, 2026 7:55 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
 6x04 - Behind the Lines 

Ocijeni epizodu
10 0%  0%  [ 0 ]
9 14%  14%  [ 1 ]
8 57%  57%  [ 4 ]
7 0%  0%  [ 0 ]
6 14%  14%  [ 1 ]
5 14%  14%  [ 1 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 7

6x04 - Behind the Lines 
Autor/ica Poruka
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post 6x04 - Behind the Lines
Behind the Lines
(Iza linija)

Sezona: 6
Epizoda: 04
Datum premijere: 20.10.1997.
Prikazano na HRT-u: 21.04.2009

slika

Scenarist: René Echevarria

Redatelj: LeVar Burton

Stardate: 51149.5

Gostujući Glumci:
Andrew j. Robinson - Garak

Kratak sadržaj: (preuzeto s ST CENTRA)
U Zvjezdanoj bazi 375 admiral Ross otkriva razlog dominacije Dominija: senzorska mreža koja prati svu aktivnost preko čak pet sektora. Sisko osmišlja rizičan plan o njenom preuzimanju. Na Terok Noru, kardasijanskoj verziji za Deep Space Nine, Kira i njena "ćelija pokreta otpora" sastavljena od Jakea, nje, Roma i Oda pokušava zavaditi Kardasijance i Dominij. Kad se Odo protivi njenom zadnjem planu, Kira počinje sumnjati u njegovu lojalnost.

Detaljnije informacije: Memory alpha

uto 21 tra, 2009 1:25 am
Profil ICQ Web stranica
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: 6x04 - Behind the Lines
Kira i rom su bas skuhali gadnu situaciju između kardassianaca i jem haddara , stvarno se ta ekipa nevoli i ne podnosi , smijesno je bilo vidjet weyouna da se smjeska i trazi od dukata isto :mrgreen:
Ekipa sa defienta ima zanimljiv obicaj skupljanja istrosenih fazorskih baterija :zubo:
A izgleda da je dominij ipak bio u prednosti zbog senzora ne zbog vece snage , bar ne u potpunosti :zubo:
Inace argolis cluster je mjesto gdje je nađem hugh 8)

Vratila se mjenjolikinja u seriju , stvarno je manipulatorica i opasna , zanimljiva je prica o moru i kapi , znaci u velikoj vezi (koja je ocito zarazna za mjenjolike, vidi se na odu) su mjenjolici jedno bice sa milijun razlicitih misli , ali kad se treba odvojit od mora , onda se misao pretoci u kap ili posebnu osobu

Nazalost bas je danas zbog toga odo zakazao a damar koji pije kanar , je smislio nacin da makne mine , :pokislo: , sva sreca sto je snalazljivi quark uspio izvuc tu informaciju od njega , tako sto ga je napio , nazalost nikakve koristi od toga , bar ne jos jer je odo postao uistinu cudan , kao sto rekoh , ta veza uistinu opija mjenjolike , ispao je ko izdajica i rom je zbog toga nastradao :(
Sada cekaamo epizodu odluke :evilwait:

8

uto 21 tra, 2009 10:54 am
So Say We All

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
8
Klasična Dominion war epizoda, onje strane napreduju na svoj način. Zanimljivo je vidjeti male, sitne persone koji utjeću na zbivanja u velikom ratu: (Rom, Quark).
Weyun i Dukat su mi djelovali ko dva kretana kojima nitko ne smije ništa dok se oni smješkaju, dok mi se lik Damara sve više sviđa. Damar Drink Kamar :lolsmjeh: .

Šteta što nije prikazana Defiantova akcija sa Jadzijom kao zapovijednicom, i pitam se gdje je Garak u ovoj epizodi?

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

uto 21 tra, 2009 11:25 am
Profil ICQ
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...dajem 8...

...fora je bila spačka Kire i Roma... pa su se pošorali JH i Kardasijanci...

Kira i Odo se sukobljuju oko nekih stajališta...

...Sisko je promaknut...
Jadzia rula s Definatom... malo su zapeli u zadatku , al su se ipak vratili... još da smo to i vidjeli...

...napajanje phazora izgleda zanimljivo...

Osnivačica nebre doma radi mina, pa se počela oko Oda motati... i smotati... zezne plan (možda je to bila taktika) pa Kardasijanci uhvate Roma pri pokušaju izazivanja štete...

Quark mi je bio fora... napio je Damara da izvuće informacije... vrlo pohvalno... :)
...i njemu se više ne sviđaju Vorte i JH...

uto 21 tra, 2009 7:53 pm
Profil ICQ Web stranica
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.

Spol: Ženski
Naj Serija: TNG
Šestica. I to ponajviše zbog Oda koji me razočarao. Bilo mi je žao Kire i Roma. :( A Quark legenda :lolsmjeh: I da ne sviđa mi se onaj Ross. :|

uto 21 tra, 2009 8:09 pm
Overlord
Overlord

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Ocjena 8 - dobra epizoda :thumbs2:
Kira i Rom su uspjeli posvađat Kardasijance i Jem'Hadare te su se ovi žestoko potukli :rotfl:
Odo i Kira se počinju svađat zbog founderice [-X :thumbs3:
Sisko je promaknut je dobio promaknuće =D> =D> =D> :thumbs2: , ali nažalost nemože više zapovijedat Defiantom :thumbs3:
Zanimljivo je skupljanje ispražnjenih fazorskih napajanja s Defianta poslije svake bitke (podsjeća me malo na neki Klingonski ratni običaj) :thumbs2:
Jadzia je dobila zadatak da uništi nekakav sensor array zbog kojeg je Dominij u prednosti, i ona sad zapovijeda Defiantom :thumbs2:
Quark se žali na Kardasijance, a pogotovo na Jem'Hadare koji samo stoje i zauzimaju mu mjesto u baru te želi da se vrati Federacija :lolsmjeh: :thumbs2:
Damar je smislio plan kako uklonit minefield ispred wormholea, a Quark ga je uspio napiti i saznati taj njegov plan te ga kasnije reći Kiri i Romu - koja je budala taj Damar :lolsmjeh: , bravo Quark =D> =D> =D> :thumbs2:
Osnivačica nemože doma zbog minskog polja ispred wormholea, pa je počela se pretjerano s Odom družiti i linkati (valjda ga pokušava pridobiti na svoju stranu) :-k :-k :-k te je zato jadni Rom morao nastradati dok je pokušavao onesposobit gravitonski emiter, i završiti u zatvoru :( :thumbs3:

slika

ST battles audio/video tribute!

uto 21 tra, 2009 8:38 pm
Profil YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: Asimiliran !
9 ocjena
Osvacica je zlo sredila Odu ,zakon mi je akcija od Kire sto su zavadili Kardasijance i Jem'Hadare
zlo sto su ovi otkrili nacin za ukljanjanje mina ,1000 brodova ceka da ude :shocked:

uto 21 tra, 2009 9:43 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: