|
Sada je: čet 25 lip, 2026 1:44 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Fedcon 2009
I ove godine će se održati najveća europska konvencija SF-a - 18. po redu Fedcon 2009. Trajat će od petka, 1.maja, do nedjelje 3.maja 2009. Cijene: * 3-day ticket: 99 Euro * 3-day ticket for OSTFC-Members 89 Euro * 3-day gold-pass: 499 Euro, (ALL autographs are included - autographs alone are 450 Euro!!!, plus official t-shirt, lanyard, pin. Seating in the first rows - very limited! * daily tickets: (Every ticket includes a guaranteed seat, attendance to the guest-star-panels, the workshops and discussion-rounds, the exhibitons, the meeting-rooms and parties. The regular tickets are without any autographs, you can buy them at FedCon.) Other autographs are available to everyone at an additional fee on location. Više informacija: http://www.fedcon.de/index_en.phpOd Trek glumaca dolaze:Nichelle Nichols Uhura, Star Trek: Classic Status: Confirmed  Robert Picardo Holodoc, Star Trek: Voyager Status: Confirmed  Jeffrey Combs Shran, Weyoun, Brunt - DS9, VOY, ENT Status: Confirmed  Connor Trinneer Trip Tucker, Star Trek: Enterprise, Stargate Atlantis Status: Confirmed  Dominic Keating Malcom Reed, ENT Status: Confirmed  Max Grodénchik Rom, Star Trek: DS9 Status: Confirmed  John Billingsley Dr. Phlox, ENT Status: -  Marc Alaimo Gul Dukat, DS9 Status: Confirmed 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 sij, 2009 5:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Fedcon 2009.
Eto, dolazi još jedan Fedcon.... Mnogo trek glumaca će doći, kao i glumaca iz drugih SF serija - Babylona, BSGa... Bilo je nešto rijeći o tome u udruzi prije par dana... ali čini se da nema puno zainteresiranih 3-4 osobe. PA da čujemo, da li namjeravate ići i koliko ste sigurni u to, jer hotelske sobe ponestaju, trebalo bi rezervirati sobe prošli mjesec (ako nabavimo timemachine) Ant - imaš li još prošlogodišnji papir sa stavkama koliko nas je koštalo sve skupa, kao referenca cijene za mogući ovogodišnji odlazak tamo.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 sij, 2009 5:42 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
joooooooooooj ja bi na fedcon,samo teško da bi mogla starce nagovoriti 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 19 sij, 2009 8:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Bilo je nešto rijeći o tome u udruzi prije par dana... ali čini se da nema puno zainteresiranih 3-4 osobe.
kad nema baš zainteresiranih moram onda početi planirati drugu destinaciju; onu "preko bare" ako nas se skupi...onda ću ipak na Fedcon
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 19 sij, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
I ja ocu na fedkon samo morat cu prije napravit jedan ferengijski dogovor koji nije lijep za gledat na forumu... 
| pon 19 sij, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Joj zasto je to tako skupo? A nista, mozda i odem tamo za koju godinu... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 24 sij, 2009 11:43 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jel ide tko na to? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 27 sij, 2009 1:15 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Hrčak je napisao/la: Jel ide tko na to?  Pa za sada smo zainteresirani Zmajchek, Shadowmaster i ja... ali nismo se još počeli zaozbiljno dogovarati.
|
| uto 27 sij, 2009 1:37 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Pa za sada smo zainteresirani Zmajchek, Shadowmaster i ja... ali nismo se još počeli zaozbiljno dogovarati. kaj si zaboravil mene no ok ja se i ovako predomišljam
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 27 sij, 2009 1:47 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
alien she je napisao/la: joooooooooooj ja bi na fedcon,samo teško da bi mogla starce nagovoriti  ...još trebaš malo porasti... ...pa ćeš samo reći ... ja idem... 
...nema Archera...ni 7/9... ...dakle , ni mene...
| uto 27 sij, 2009 12:38 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja nažalost opet neću imat para a baš mi se ide (a jbg ići ću najvjerojatnije sljedeće godine), ali mi zato preostaje Istrakon
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 16 vel, 2009 12:25 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Hrčak je napisao/la: Jel ide tko na to?  Na kraju ne idemo organizirano preko udruge, a koliko sam upoznat, ni privatno neće nitko od nas ići.... druge godine možda... volio bih otići, prošle godine je bilo ludo 
|
| pon 16 vel, 2009 12:27 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Jel ide tko na to?  Na kraju ne idemo organizirano preko udruge, a koliko sam upoznat, ni privatno neće nitko od nas ići.... druge godine možda... volio bih otići, prošle godine je bilo ludo  ...moram priznati da sad kad malo bolje pogledam popis... ...ima 3 Entovca... ...Uhura idto drag mi lik... ...Dukat... Weyoun...
...jako dobra ekipa... ...no nadam se da će biti još prilika... 
| uto 17 vel, 2009 1:51 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|