|
Sada je: sub 08 kol, 2026 1:46 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i riker
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 14 vel, 2007 12:12 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Njega zaboravih! Da i on dolazi. Ehm, sve više mi se javlja želja da idem u Bonn ali uvijek su financije problem, damm!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 14 vel, 2007 3:53 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
Ja ću izgleda morati podbaciti. Ne toliko radi financija i prijevoza, već radi muža... (CURE, NEMOJTE SE NIKAD VEZATI! SLOBODA JE NEPROCJENJIVA!!!)
No, do onda se može svašta promjeniti... Ali svejedno, za sad nemojte računati na mene. Bog da dođem na Sferakon...
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| čet 22 vel, 2007 10:36 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
onda izgleda sluzbeno nitko nejde ... svi smo poodustajali
ja se osobno tjesim sa "there is always next year"... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 22 vel, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
U ovom momentu kad na netu vise nema novih st serija mislim da popusta interes za ovakvom konvencijom. Ljudi kao da su zaboravili kako je to bilo nekada i kako je to sada pa pokusavaju vratiti staru slavu konvencijama. Ljudi moji to tak neide, ja sam osobno odustao radi cijene eventa jer za tu lovu ne dobijam puno, a jos mi je problem smjestaja i putovanja do tamo jer to isto uvjetuje cijeni.
Ja bi osobno radze da je takva konvencija negdje malo blize jer sto je dalje manje mi se da ici. Zato vise volim Istrakon i slicne konove jer se ipak osjecam doma, a napuhani glumci koji u stvarnom zivotu uopce ne vole st me ne znaimaju bas previse. Jedino mi je zao predavanja koja ce biti tamo no u vrijeme u kojem danas zivimo sigurno ce biti moguce ta predavanja gledati i na internetu jer ce to ipak biti snimano sa jedne strane pa necu puno propustiti i u toplini svojeg doma gledati ekipu koja je bila tamo i vidjela glumce.
Istu stvar vidim i tu u Zagrebu kada prolazim benzinskom i pokraj mene prodze Goran Navojec, pa pozdravim ja njega i on mene i idemo dalje svojim putem. Niti imam neko divljenje prema njemu niti nista, jer je on samo glumac i to je to. A bome necu dozivjeti epilepticni sok ako pokraj mene prodze Hloverka ili Picard u nekom svemirskom automobilu koji juri 200 po autocesti i ceka prvi kamijon pod koji ce upasti, a ja jurim iza njega i trazim autogram. Tolko lud nisam.
Neka netko od nas ode tamo neka napravi report za fanzin i ak vec dofura neki potpis uokviriti cemo ga pokraj autograma od Bora Leeja pa da bar sa necim popunimo taj zid. Sto se tice ST igracaka mislim da je to tako nebitno jer u danasnje vrijeme svatko moze dizajnirati svoju igracku od "Inoxa" kako to kaze Simba, a sto je najbolje platiti ce manje, a i u Turbo Limacu vec prodaju slicne stvari tako da covjek ne mora putovat milje i milje da kupio kombeđ koji ispušta zvukove ili pamti zadnju recenicu koju mu kazes.
Ovom prilikom pozdravljam svu ekipu koja ide temo, zabavite se jer ocito kod nas turisticke agencije nisu imale sluha da ponude nesto sto ukljucuje jeftiniji prevoz, smjestaj i razgledavanje Bona istovremeno pokraj konvencije, stoga vise srece sljedece godine... kako to kaze covjek u postu iznas mene. 
| čet 22 vel, 2007 4:50 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
usprkos svom tvojem "spustanju" konvencije... ja jos uvijek imam ogromnu zelju ici tamo (ali proklete financije... bas me konvencija uhvatila u najgore moguce doba... financijski gledano). Ja jednostavno hocu vidjeti bar pokojeg ST glumca uzivo (po mogucnosti Picarda), hocu vidjeti punokrvnu ST konvenciju (pa makar me razocaralo to), hocu se upoznati sa neki stranim trekkerima i cuti njihove poglede na Trek, hocu si kupiti maketu Galaxyja (ako netko zna kako da je kupim u Hrvatskoj... neka mi se javi!) ...
jbga, utuvio sam si to u glavu (a i drugi su mi to utuvili u glavu) i ne pusta me...

|
| čet 22 vel, 2007 5:37 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
Ja imam ogromnu želju ići na Fedkon i na Istrakon, a u stvarnosti biti ću sretna ako se uopće pojavim na Sferakonu. A nemam problem s lovom i prijevozom 
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| pet 23 vel, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: usprkos svom tvojem "spustanju" konvencije... ja jos uvijek imam ogromnu zelju ici tamo (ali proklete financije... bas me konvencija uhvatila u najgore moguce doba... financijski gledano). Ja jednostavno hocu vidjeti bar pokojeg ST glumca uzivo (po mogucnosti Picarda), hocu vidjeti punokrvnu ST konvenciju (pa makar me razocaralo to), hocu se upoznati sa neki stranim trekkerima i cuti njihove poglede na Trek, hocu si kupiti maketu Galaxyja (ako netko zna kako da je kupim u Hrvatskoj... neka mi se javi!) ... jbga, utuvio sam si to u glavu (a i drugi su mi to utuvili u glavu) i ne pusta me...
... ja isto imam ogromnu želju ić i jednostavno vidit to uživo... ...kupit neki suvenirčić...i tako to... ...no isto su me financije ulovile, no , jednog dana...
...moram odnovati zakladu za fedcon!!
...no namjeravam doći na svoju prvu konvenciju... ove godine... ...i to sferakon... 
| pet 23 vel, 2007 5:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Chaky je napisao/la: usprkos svom tvojem "spustanju" konvencije... ja jos uvijek imam ogromnu zelju ici tamo (ali proklete financije... bas me konvencija uhvatila u najgore moguce doba... financijski gledano). Ja jednostavno hocu vidjeti bar pokojeg ST glumca uzivo (po mogucnosti Picarda), hocu vidjeti punokrvnu ST konvenciju (pa makar me razocaralo to), hocu se upoznati sa neki stranim trekkerima i cuti njihove poglede na Trek, hocu si kupiti maketu Galaxyja (ako netko zna kako da je kupim u Hrvatskoj... neka mi se javi!) ... jbga, utuvio sam si to u glavu (a i drugi su mi to utuvili u glavu) i ne pusta me... slazem se sa svime +meni je jos i problem vremena ...ali definitivno mislim da se ne mogu/necu razocarati...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 23 vel, 2007 7:19 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
 Re: "Fedcon" - najveca euro ST konvencija
ajmo pokrenut novi krug nadanja  gosti sljedeceg fedcona http://www.fedcon.de/pages_en/fed17/guests.phpdata... deanna ... Q ... njam 

|
| čet 18 lis, 2007 3:10 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa ima tu i još zanimljivih ljudi... ...Roxann... ...Inarra sa Firefly-a ...ima i ekipe iz Babylona 5... ...Lee s BSG-a...
| čet 18 lis, 2007 9:28 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ja ću ići...prošle godine nisam smijela ići sama jer nisam bila punoljetna-vi niste išli nisam mogla niti ja-no iduće godine idem i bez vas ako se ne dogovorite-starci odobrili... Biti će mi žao ako još netko iz udruge nebu išo... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 18 lis, 2007 11:14 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Alaj je skup taj FedCon. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Još i autograme treba platiti! Stojiš u redu satima za autogram, ne stigneš čovjeku koji potpisuje reći ništa drugo osim "i'm your biggest fan"... Žao mi je tih slavnih gostiju na ogromnim konvencijama, fakat mi ih je žao. Moraju satima sjediti, potpisivati, fotkati se, pozirati, smješkati se a stoposto bi najradije bili negdje drugdje. Okej, sigurno im masno plate (d'oh! kad zaračunavaju svaki fakin autogram), ali slavni mogu pare zaradit i na drugačije načine. Uglavnom, meni se ne sviđa koncept velikih konvencija i nemam pretjerane želje za ići na FedCon. Okej, da dobijem besplatan upad (ili spavanje ili put), vjerojatno bi išla. 
| čet 18 lis, 2007 2:11 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
i odo, b'elanna...wow 
_________________ njanjanja
|
| čet 18 lis, 2007 3:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ima i ekipe iz Babylona 5... B5 je zakon. Boxleitnera bih, recimo, volio vidjeti. Mr.bobo je napisao/la: ...Lee s BSG-a... nja... Jamie Bambi me neinteresira. ima u BSGu puuuno zanimljivijih glunica  od ostatka ekipe... Spiner je, recimo, dobar argument za dolazak... i John de Lancie. ma, u biti, svi glumci i glumice iz treka su dobar poticaj.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 18 lis, 2007 7:48 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|