|
Sada je: sub 08 kol, 2026 1:46 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ovo ljeto smo se uvjerili da cviček zna vozit, tak da imamo jednog više 
_________________ njanjanja
|
| ned 27 kol, 2006 2:13 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 03 stu, 2006 4:22 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
OMG...
trebat ce Zvonko napisati opako pismo u kojem se sva odgovornost za tebe mice sa Udruge... tek kad tvoji roditelji to potpisu te udemo vodili 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 03 stu, 2006 4:29 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ma moji će potpisati sve živo samo da me odvedete...ŠTO DALJE 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 07 stu, 2006 1:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 sto dalje....
|
| čet 21 pro, 2006 12:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
dogovor za FedCon ce se morati odrzati negdje mjesec dana ranije da bi stigli rezervirati hotelske sobe... pa pocnite ozbiljnije razmisljati o tome
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 sij, 2007 12:53 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Brijem da bi trebalo i ranije.... za neka druga putovanja se rezerviralo i 2 mjeseca ranije, 'just in case'....
Samo je bad kaj se jos ne zna tko ce sve sigurno ici....
Ja sam jos uvijek pod "vrlo vjerojatno idem"
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 08 sij, 2007 3:05 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
evo i trenutnog popisa gostiju (koji ce vrlo vjerojatno jos jaako narasti)
http://www.fedcon.de/pages_en/fed16/guests.php
ima tu dosta DS9 skvadre...

|
| pon 08 sij, 2007 3:12 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nda, kako rezervirat kad skoro nitko nije siguran..ni ja više nisam sigurna oću ić 
_________________ njanjanja
|
| pon 08 sij, 2007 12:29 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Jooj, ja bih išao, ne znam hoće li mi zdravlje to dopustit... 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 08 sij, 2007 9:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
mislim da je glavno pitanje... hoce li ti financije to dopustit...
evo bio sam sad malo pogledat slike sa proslih fedcona
-da dobijem osjecaj kak to tamo zgleda i kaj se ima zavidit,
i mogu rec da mi se svida -puno ljudi u kostimima, setovi enterprisea u kojima se mos slikat, puno ljudi opcenito, svakakve trek i sf điđibaje, puno ljudi koji su glumili u treku...
evo za pocetak pogledajte popis glumaca koji su bili na proslim fedconima:
http://www.fedcon.de/pages_en/history/history.php
a onda preporucam da odete na neki od posljednjih i onda na galeriju pa tamo
po lupajte po slikama -ima svega 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 08 sij, 2007 11:10 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Gle, ljudi problem je kada je to. Jer ljudi ne znaju hoće li tada biti slobodni ili ne, odnosno bar ja to ne znam. 
| uto 09 sij, 2007 2:16 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mislav je napisao/la: Gle, ljudi problem je kada je to. Jer ljudi ne znaju hoće li tada biti slobodni ili ne, odnosno bar ja to ne znam. 
Na prvom postu ovog topica je link pa možeš vidjeti sve opširnije, a samo za informaciju, ovogodišnji FEDCON održat će se 08.-10.06.2007. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 10 sij, 2007 5:27 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
OKE... Napkon sam i ja stigao do foruma pa mogu doprinjet postom ili dva
U originalu smo rekli da ćemo se dogovorit negdje za Uskrs, no pomnijim pregledom hotela u okolici Fedcona (i Bonnu uopće) vrlo se lako vidi da se kapaciteti bitno smanjuju. Dakle: Time to react is NOW.
Preporučam stoga da možda sjednemo i rezerviramo sobe za one koje sigurno znaju, tj. onima kojima za sada cijela stvar nije problem. Isto tako treba napomenut da će prijevoz biti možda malo jeftiniji (no opet to ovisi o broju ljudi, cijeni dizela, Vignetti i ostalom). Najveća stavka je svakako karta za Fedcon no tu nam, čini se, ni dragi Bog nemre previše pomoć.
Anyway preporučam da se 15.02.07. sjednemo i malo raspravimo o tome, te da dođu SVI koji su zainteresirani za odlazak (dakle oni koji možda još ne znaju, ali će isto tako možda i ići). Sayok, ti si rekla da bi možda išla/vozila - bilo bi dobro da dođeš.
Što vi svi skupa mislite o tome?
_________________ Don't use the force. Use a hammer!
|
| pet 12 sij, 2007 10:10 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Samo ću reći da je Janewajica potvrdila svoj dolazak kao i Sisko!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 13 vel, 2007 11:30 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|