|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 25 lip, 2026 4:57 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Liburnicon 2008.
T'G je napisao/la: Kakve veze ja imam s nekim slikama...??? Hmmmm...to se i ja pitam !? Možda "shadow account" ? @EL.Z pa stvarno što ne kreirate account na facebook od udruge i tamo "poljepite" sličice ? Sječaš se mislin da je to ona "Vox Populi " cura bila govorila !? Pozdrav Već viđeno 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 29 srp, 2008 3:33 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
@buco, tvoj prijedlog je jako dobar.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 29 srp, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
buco je napisao/la: @EL.Z pa stvarno što ne kreirate account na facebook od udruge i tamo "poljepite" sličice ? Sječaš se mislin da je to ona "Vox Populi " cura bila govorila !? radi se na tome, ali ja osobno nemam vremena
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 29 srp, 2008 9:01 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@El.Z Vrijeme nije latimum da curi kroz prste , njega uvijek ima i uvijek čega biti , samo nas neće ! Pozdrav Godotova 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 30 srp, 2008 7:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
buco je napisao/la: @El.Z Vrijeme nije latimum da curi kroz prste , njega uvijek ima i uvijek čega biti , samo nas neće ! Pozdrav Godotova 2 hehe, a ovo ti je doba kolektivnih GO i na forumu i u udruzi...za sada radimo smanjenim kapacitetom 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 02 kol, 2008 10:28 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
| pon 11 kol, 2008 4:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|