|
Sada je: uto 11 kol, 2026 7:31 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Prva ST (i NLO) konvencija u Hrvatskoj
Homo Cyberneticus je napisao/la: možda bude išao i T-Cat [ako smisli dovoljno dobar razlog za odsustvovanje od kuće za predstaviti parentalnim jedinicama]. Koliko to T-Cat ima godina da treba traziti dopustenje "parentalnih jedinica" da ga puste na kon? Ponekad mi se cini da ja imam cudne starce... dok sam imao 18 ili manje nisam imao problema da me ne puste otici negdje ... sad to vise nije aktualno naravno, ponekad zaboravim reci i u cetvrtak im kazem "ups... jesam li vam spomenuo da sutra idem u Rijeku i ostajem cijeli vikend?" Inace svaka cast za organiziranje Trekoteke... bas me zanima kako ce to izgledati i imam filing da ce pozitivno osvjeziti konvenciju.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 10 lis, 2007 11:48 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Vec sam reko chakyu da do miholjca treba cca 3 do max. 3 i pol sata... ako niste sigurni kako doci do nas kad dodjete u DM, javite mi se na PM, pa cu vam dati brojeve mobitela...a imate plan grada DM-a i ovdjeda smjestaj je gore magistar naveo...tako da vi samo trebate ponjet vreće za spavanje. Sto vas jos zanima? recite pa cemo vam pomoci...hehe
| sri 10 lis, 2007 7:00 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Ah, da... did I forgot to mention I'm a vegetarian?
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| sri 10 lis, 2007 11:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: Ah, da... did I forgot to mention I'm a vegetarian? proslijedio sam to vec 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 11 lis, 2007 1:50 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Slavonija i vegetarijanci...ha ha ha..... Btw ja sam javila ovima u Osijeku iz Osiječke udruge ljubitelja sf-a i fantasyja za kon pa će vam i oni doći 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 12 lis, 2007 9:40 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
Evo ljudi, ja sam do sada izvršavao neke male promjene na source codu Trekotekinih pripadajućih programa [Asocijacije, Licitacije, Zamke, Pitanja].
Nisam ništa major mijenjao, jer ako otvorim tu Pandorinu kutiju... nema zatvaranja slijedećih 7 dana, at least. 
Možda je budem slickao za neki slijedeći 'Kon, kada će biti [prije "BI TREBALA BITI"] "100% Ready 4 Con Deployment" i "Idiot Proof".
Već sada, Trekoteka utilitizira "Trekker Inside!" tehnologiju, koja eventualne bugove riješava on-the-fly metodom koristeći podprograme "Humor" i "Zajebancija", koji će biti uploadovani u voditelja Trekoteke i Lead'n'Only Programmera. 
|
| sub 13 lis, 2007 5:48 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Zna tko jel su ovi stigli do tamo ili ne?
| sub 13 lis, 2007 8:28 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Chaky je napisao/la: Homo Cyberneticus je napisao/la: Ah, da... did I forgot to mention I'm a vegetarian? proslijedio sam to vec  Ma ima kupusa u D.Miholjcu..sto se brines....!? Pozdrav Kumpirove zlatice 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 13 lis, 2007 8:38 pm |
|
 |
|
Commander
|
Shadowmaster je napisao/la: Zna tko jel su ovi stigli do tamo ili ne? Dosli su sigurno...najeli se graha...cuti cete sve kad se vrate! Danas je NLO dan na konvenciji.
| ned 14 lis, 2007 8:03 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
pili su jučer, išli na predavanja, igrali kockice, muški su pričali o ženama a tda cijeli dan telefonirala - to je ono kaj sam ja čula 
_________________ njanjanja
|
| ned 14 lis, 2007 11:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Kaj je telefonirala onom Minimoju u Rijeku? 
| ned 14 lis, 2007 1:18 pm |
|
 |
|
Commander
|
ja ne smijem nista reci protiv Ted;DeA jer cu dobit po nosu. hehehe...jedino mi je krivo sto nisam ostao na AfterPary-u cuo...sam da je bilo jako jako zanimljivo, neki su i  pocrvenili 
| ned 14 lis, 2007 6:10 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
sta je ovo? nigdje komentara. Chaky! report! (kad si vec on-line  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 15 lis, 2007 12:39 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: sta je ovo? nigdje komentara. Chaky! report! (kad si vec on-line  ) bilo je vrlo dobro... ljudi su zakon... grah je ljuuut... tda je zaljubljena... hrvatska je pobjedila ... chaky je zgazen ... predavanja su bila fora ... chaky je pospan... kapci su mu teski ... dolazim i sljedece godine... detaljniji report ce vjerojatno dati cvicek kada se naspava... spavanje... dobra ideja 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 15 lis, 2007 1:03 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
I'll second Chacky: Spavanje jeste dobra ideja... especially ako se uzme u obzir činjenica da nisam vidio kreveta kako treba već 3-4 dana [total spavanja u navedenom periodu: oko 6 sati].
No, uprkos navedenom, odmah po dolasku sam se dao na pisanje reporta koji je već djelomično gotov... no, strpljenja. Nastavim sutra... odoh u krevet.
Sve što trebate znati za sada jest:
BILO JE FANTASTIČNO.
Do skorog čitanja,
.:: Homo Cyberneticus ::.
|
| pon 15 lis, 2007 1:13 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|