|
Sada je: uto 11 kol, 2026 7:19 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Domikon 2009
Locutus DM je napisao/la: evo mogu vam reci iz vlastitog iskustva...komarci prestaju gristi oko 22 sata, tada cemo jos svi biti na koncertu...a sto se tice ostalih kukaca, nema ni njih jer svi bjeze od vatre i smrada alkohola i Raida...  Ako što se sigurnosti tiče nije bad spavati vani - i am in! Nisam pod vedrim nebom spavao već godinama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 24 kol, 2009 5:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Ma kukci meni nisu problem (komarci me ionako uglavnom izbjegavaju), ni to što nema krova, meni je problem neravna podloga. Zbog leđa. Dakle hotel, ak sam solo u sobi 300kn po noci, unexpected, al što se može... Dakle jel netko želi dijeliti sobu (onda je manje, 240kn po noći)? Cijene sam gledala za Hotel Slavona...
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 24 kol, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ako nije prevruće, i nije baš ekstremna galama (bar dok ne zaspim) meni to nije problem, jedino mi je bad kad se idući dan nemaš gdje normalno istuširati i oprati zube... pogotovo ako se dan prije ispreznojiš i cugaš dosta... Ja ću ovaj puta biti više avanturist pa spavati vani  (ako požalim - bar ću imati šta pisati u reportu  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 24 kol, 2009 9:07 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
jel dolazi netko tko nije do sada jos bio na domikonu? Koliko ce vas doci?
| čet 27 kol, 2009 10:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Locutus DM je napisao/la: jel dolazi netko tko nije do sada jos bio na domikonu? a čuj...ja sam planirao doč, ali problem sa smještajem i sada sa prijevozom 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 27 kol, 2009 2:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Kak s prijevozom? Ja recimo još nisam niti dogovorio koga vozim, tek se večeras trebamo dogovoriti oko toga... A spavanje - imao si izbor i kampiranje i hotel kao što će Zmajček uzeti... dalo se iskombinirati nešto...
|
| čet 27 kol, 2009 5:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
1. Čuo sam da bu s prijevozom na knap... 2. ti vjerojatno ideš petak-nedjelja 3. Hotel je skup-stavio sam u ranijim postovima dal tko hoče podjeliti iznos  , prihvatio bi 200kn/noč i to je limit; kampiranje ne dolazi ni pod razno -planirao sam i biti samo pet/sub ili sub/nedlj, ali vračam se na točku 2. 
|
| čet 27 kol, 2009 5:32 pm |
|
 |
|
Commander
|
nazovite i pitajte tako vam bi bilo najjednostavnije za sobe u hotelima, jer sam cuo da se pune...ne znam jel istina, ali za 210kn noc+dorucak je prihvatljivo pogotovo ako vas je dvoje u sobi.
@Cvicek, jel dolazi Ant?
| čet 27 kol, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Dolazi Ant... samnom u auto, plus Maher i Dejanira. I u Zmajčekinom autu dolazi još njih 5. Mi krečemo negdje oko 16h, namjeravam doći do 20h... najkasnije u 21h, a Zmajčekina ekspedicija kreće nešto kasnije od nas...
|
| pet 28 kol, 2009 12:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Locutus DM je napisao/la: nazovite i pitajte tako vam bi bilo najjednostavnije za sobe u hotelima, jer sam cuo da se pune...ne znam jel istina, ali za 210kn noc+dorucak je prihvatljivo pogotovo ako vas je dvoje u sobi.
pitao sam sve i ima koji post gore napisano, najjeftinije je 350kn/noči, kada se podjeli ispada 175, mozda bi moglo i za 300  Nitko se nije javio pa... 
|
| pet 28 kol, 2009 8:06 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Evo ja sam si rezervirala jednokrevetnu sobu 300kn po noći.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pet 28 kol, 2009 8:39 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Danas pocinje konvencija. Romulansko pivo ce teci u potocima, sastojci za grah se jos love po klingonskim kolonijama, ali sutra su tu. Vec dva dana se javljamo, a i gostujemo uzivo po radio postajama u Hrvatskoj, inetrnet portali su obajvili vijsti odavno, a i neke nacionalne televizije su se najavile. Znaci svi preduvjeti za dobru zabavu su ispunjeni, pa vas jos jednom zovem da posjetite 3. hrvatsku Star trek i NLO konvenciju i dobro se zabavite.
|
| pet 28 kol, 2009 1:02 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...dobru zabavu želim, za mene ipak malo predaleko 
| pet 28 kol, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ekipa u DM je dobro, sve je ok...nemaju net, pa su meni rekli da stavim....da se ne brinete...
ANT jos nije nasao svoju klupu za prenociti, ko prosle godine...mozda ovaj put nadje kauč
| sub 29 kol, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Bio sam danas, odlična je atmosfera, grah je bio prva liga, išao sam po repete , sada mi smrdi cijela kuča,,,he,,,he... 
| sub 29 kol, 2009 11:03 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|