|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 23 kol, 2026 8:31 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Istrakon 2009.
TerNek je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Da, treninzi dvaput tjedno, nema pive, cigara, ficleka... Dovest cemo Teddea i ja vas u red  A trenerice će dati svijetli primjer kako se odreći tih "blagodati".  Ma trenerice su u super formi i bez odricanja od cigareta, pive i ficleka  Da smo mi igrale, sigurno bi pobjedili....  Ali malo je nezgodno u onim uniformama 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 24 ožu, 2009 2:35 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Trekeri vs Osječani nogomet
A jbt da sam bar znao za tekmu, sljedecu idem i ja  Trebao sam vise biti na forumu pa bi znao za ovakve dogadjaje 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 02 lip, 2009 4:38 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma ne brini, bit ce jos prilika Evo, sljedeci put kad se bude organizirala kakva nogometna utakmica, javim ti ja na vrijeme da ne propustis 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 02 lip, 2009 11:38 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Dejanira je napisao/la: Ma ne brini, bit ce jos prilika Evo, sljedeci put kad se bude organizirala kakva nogometna utakmica, javim ti ja na vrijeme da ne propustis  vrijedi 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sri 03 lip, 2009 8:56 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|