|
Sada je: pet 28 kol, 2026 4:59 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Jeste li do sada bili na nekoj konvenciji?
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Jeste li do sada bili na nekoj konvenciji?
6X Sferakon, 4X Rikon, 2X Istrakon, 1X Liburnicon, 1X Kutikon, 1X "UssCroatiakon" (Sljemekon?  ) ... jesam li koga zaboravio? Ukratko (jer brijem da sam vec "recenzirao" konove): Sferakon "je velik" ali je nekako preozbiljan, inace se je popravio zadnjih godinu dvije. Pobjegnes u Mocvaru ako ti je dosadno  Istrakon "je velik" kao i Sferakon ali je zabavniji.... a pokraj njega je i disko pa kad ti je dosta konovanja pobjegnes tamo  Rikon - raspisao sam se dovoljno u topicu o Rikonu. Liburnicon - slabo (prvi je pa nije za zamjeriti) ali spasava ga to sto se odrzava preko ljeta pa se moze pobjeci na plazu ... to daje neki poseban ugodjaj  Kutikon - bio na jednom (2001.?) i nije mi se pretjerano svidio... vise mi licio na gamercon ili igraonu za klince. "Pobjegao" s njega bez velike zelje da ga ponovo posjetim. "Sljemekon" - bilo je ok, jedna "zla zena" mi ga je malo pokvarila... ali zabavili smo se koliko-toliko. Ne mozes samo tako usred noci pobjeci s Medvjednice ako ti je grozno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 10 lis, 2007 1:03 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cvicek je napisao/la: Liburnicon - slabo (prvi je pa nije za zamjeriti) ali spasava ga to sto se odrzava preko ljeta pa se moze pobjeci na plazu ... to daje neki poseban ugodjaj  gle... da mozes ocjeniti kon... moras biti na njemu... to sto si bio na plazi u istom gradu se ne racuna ajde kad se vec idemo grcit sa brojem odlaska na konove da nabacim i ja svoju statistiku  : sferakon 7x 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 istrakon 5x 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 rikon 6x 2000, 2001, 2002, 2005, 2006, 2007 liburnikon 1x 2007 kutikon 2x 2000, 2001 sljeme 1x essekon 0x konfuzija 0x
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 lis, 2007 2:19 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
22 puta na konvencijama.... Impresivno!  Na plazi sam bio samo zato jer je program bio slab i nisu se drzali rasporeda 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 10 lis, 2007 3:01 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
nope- nijednom. što se tamo uopće radi? pijete kave? 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 10 lis, 2007 3:25 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: što se tamo uopće radi? pijete kave?  tako nekako... odigramo polo, presvucemo se u vecernja odijela i uz lagani razgovor o politici i casicu sherryja docekamo 9 sati kada se povucemo u svoje odaje 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 lis, 2007 3:44 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
gledate neke projekcije?
|
| sri 10 lis, 2007 3:48 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: gledate neke projekcije? pa to je jedna od opcija... projekcije, predavanja, igre (na "tisuce" nacina), glazbena dogadjanja (po novom), okrugli stolovi, radionice, vjencanja (bilo jednom  ), alkohol, performansi, predstavljanje udruga .... i najvaznije od svega.... druzenje ljudi

|
| sri 10 lis, 2007 3:52 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
a, hrana? je l pripremate hranu i pića iz star treka? vidjela sam na stranici od coolinarike recepte od neke nastavnice likovnog iz mostara, mislim.
|
| sri 10 lis, 2007 3:56 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: a, hrana? je l pripremate hranu i pića iz star treka? vidjela sam na stranici od coolinarike recepte od neke nastavnice likovnog iz mostara, mislim. ne... zanimljivo... kulinarstvo nikad nije bilo dio konvencije... mislim,bilo je tu besplatnog graha i sl. ... ali vise od toga ne

|
| sri 10 lis, 2007 3:58 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
|
| sri 10 lis, 2007 4:03 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
|
| sri 10 lis, 2007 4:07 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
moji konovi izgledaju od prilike ovako: npr . istrakon dolazak oko 14h- nalazim se sa par lokalnih metalaca/pankera - vinarija -> 2 litre vina - deranje po ulicama - upadam na istrakon - bri inn - 2 bambusa - gejm - 2 bambusa - gejm - 2 pive - gejm - 5 medica - predavanje - 2 pive - gejm- 2 pive - gejm - trčanje po hodnicima , padanje po podovima i sl. - lov na blago - 4 litre bambusa , zaboravljam da sam na lovu za blago , s nekim potpuno nepoznatim ljudima odlazim u magnus itd , hrana nikako , eventualno kad pocnem padati u nesvijst, isto tako za spavanje slijedeci dan , smrzavanje , neka hrana , odlazak na kavu na kojoj se dolazi do zakljucka da se klin klinom izbija pa se popi jedno 5 pivi i ode na oblilazak po gradu 
_________________ --Psycho--
|
| sri 10 lis, 2007 12:44 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Jeez... koliko vidim, ovdje 90+% ljudi na Konove ide samo da bi se napilo...
Glavni razlog za odlazak na iste bi trebala biti zabava. 
... but, then again, za neke je to (unfortunately) sinonim.
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| sri 10 lis, 2007 11:46 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
A jebga ja kad idem van sa frendovima cuga ide uz to najnormalnije. Tako i ovdje , doduse na konovima malo vise al cisto jer su 2-3 dana bez granica  , na svakom sam se predobro zabavio.
_________________ --Psycho--
|
| čet 11 lis, 2007 1:33 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
hehehe... moze se i uz alkohol zabavljvati 

|
| čet 11 lis, 2007 1:52 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|