Re: Rikon 2007 - 5.-7. 10.
ajde malo prije roka... pa ovo tretirajte kao informacije iz izvora koji su htjeli ostati anonimni...ok?
predavanja:
benedikt perak-levitacije u svjetskim duhovnim tradicijama
katarina peović vuković- gaming kultura
josip ćirić- temponauti:logički paradoxi putovanja kroz vrijeme
daniel antunović- prevencija poremećaja u ponašanju kod adolescenata primjenom rpg-a
dražen fischter- alternativni izvori energije
ivana božić- otrovi
špela šalamon- Dragons in world mythology, history, and their archetypical role (predavanje na eng jerbo je predavačica iz slovenije pa joj je bed da je se neće razumijet)
korado korlević - zasada neimenovana tema
saša zelenika- nanotehnologije (nepotvrđeno)
nisam stavljao titule ovim ljudima ali se nadam da ćete mi vjerovati na riječ/ post ako kažem da oni stvarno znaju o čemu pričaju. nisu amateri definitvno.
projekcije: ja osobno nisam upoznat s programom projekcija alli mislim da će ih biti minimalno 6 sati u "manje atraktivnim" terminima kad ljudima bude eventualno do odmora. s tim da imam puno povjerenje u sandmana da će odabrat prave stvari
kvizovi: wh40k, dnd, mitologije, sw quotes, guess the game, guess the hand, najslabija karika, tajna piranskog trokuta, marvelovi strip junaci, koliko smo načitani v.2,
rpg i druge društvene igre u kojima će biti turniri a koje će se u slučaju da se u tom trenu ne odvija turnir moć slobodno uzet i gejmat u točno određenoj prostoriji: dnd 2e, dnd 3.5, alternity, warcraft, order of the stick, game of thrones, rizik 2012, munchkin, chez guevarra, wh40k rpg, vampiri, fist of dragonstones, mtg
ostale aktivnosti: guess the potion (na šanku kod ludog patuljka

), paintball, streličarstvo, chainmail i amulet radionice, kamena s ramena, karaoke obje noći, freestyle battle of the clones, "natječaj" za najbolju fotku s rikona i robotske deathmatch utrke na daljinsko upravljanje
sve igre će imate barem po jednu nagradu koje će btw ove godine biti j... dobre i j... skupe ali zahvaljujući našoj štednji za nagradni fond i sponozorima algoritmu, črnoj luknji, hocuto.hr i united forces-u sve će aktivnosti imati neku nagradu. vjerujem da nitko neće bit nezadovoljan što se toga tiče.
hrana, cuga i spavanje: spavat možete u jednoj od prostorije (408 za one koji znaju o čemo pričam) u kojoj će biti tatamiji i/ ili regularne strunjače i spavanje je uključeno u cijenu upada. od cuge ćemo imat free cedevitu (valjda će vam desetak kg bit dosta, ako ne ćemo ić negdje replicirat

) i na ašanku standardnu ponudu cuge na rolanje. što se hrane tiče, nije još dogovoreno ali vjerujem da ćemo imati i u subotu jedan besplatan obrok, točnije fažol ko u pazinu. i još da vam ne ponestane snage će doći cure iz red bull teama i podijeliti brdo red bulla...
eto mislim da nisam ništa propustio... pa neka maxx opet kaže kako nema spavanja i prvi ode spavat