|
Sada je: sub 08 kol, 2026 11:30 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: "Fedcon" - najveca euro ST konvencija
Bacam se na posao, isplati se ići.
| sub 02 vel, 2008 4:21 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
BrickTop je napisao/la: Koliko otprilile treba love za izdvojit? Zaboravih reći, idem i ja ako ne bude nekih nepredviđenih problema koji bi me spriječili. U tu svrhu, osigurat ću si oko 500 eura, ne ide se na FedCon svaki dan.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 03 vel, 2008 1:50 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 05 vel, 2008 12:52 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 VAZNO: "Fedcon" dogovor
Ovako ljudi, posto smo kasno shvatili da bi htjeli ici na FEDCON vrijeme nam je vise-manje isteklo i debelo kasnimo s organizacijom Zato bi, nazalost, rok za prijavu tko zeli ici tzrebao biti iduci cetvrtak... kad bi ujedno trebalo donjti i pare... (o tome cemo jos izvjestiti) Uglavnom, okvirni trosak bi bio ovakav: Kod: Trajanje vožnje: cca 2h Vrijeme odlaska (Zagreb): 18.04.2008, 13:15 Vrijeme dolaska (Bonn): 18.04.2008, 15:05 Vrijeme odlaska (Bonn): 20.05.2008, 11:35 Vrijeme dolaska (Zagreb): 20.05.2008, 13:15 Transport: 120,00 € (avion -Germania wings) Smještaj: 75,00 € (optimisticna procjena) Ulaznica: 99,00 € (u biti moze i za 85eura) Transport on site: 55,00 € (renta a car -cijena varira o broju ljudi) Hrana, pijača i sl.: 50,00 € (okvirno) Ukupno: 399,00 € Cijena avionske karte moze varirati + - 30 eura posto se radi o jeftinoj aviokompaniji (no nadajmo se da se nece mijenjati) Ulaznica -posto u nedjelju prakticki ne mozemo biti na konu jer nam se avion vraca prerano, mozemo kupiti ulaznicu samo za petak i subotu sto dode 85 eura (ajde ustedit cemo nesto) PROBLEM je u tome sto sve stvari treba rezervirati unaprijed!!!!!! A najveci problem je smjestaj (kojeg prakticki vise nema) -zato bi novce trebalo skupiti sto prije i karticom preko interneta sve platiti sto prije moguce! Ako sto ste vidili ..radi se okvirno o 350 eura sto nije mala cifra... Recimo da se nađemo u četvrtak negdje prije kluba da sredimo popis. Trebamo ime i prezime i datum rođenja za rezervaciju avio karata. Potrebne su putovnice pa trebate provjeriti do kad vam traju. Maksimalni broj putnika je 9 (ako bi nas kojim čudom išlo više to iziskuje dodatno istraživanje cijena). (opcije tipa auto smo odbacili jer je put prenaporan (posebno za vozace) a bus ili vlak su daleko skuplji)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 08 vel, 2008 1:53 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| pet 08 vel, 2008 1:57 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
2558.39 kn.... Ja se još konzultiram sa svojima pa javim...
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 08 vel, 2008 9:05 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Za mene znate, ja sam jos odavno rekao i da bih isao i da treba ranije poceti planirati put da se takve stvari izbjegnu; Max i Chaky su se aktivirali tek kad su saznali da dolazi Patrick Stewart  Cuo sam se je Simba angazirao i da je jucer Simba detaljno izlozio razlicite opcije puta... svaka cast Nadam se da ce netko te opcije uskoro prepisati i u ovaj topic 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 08 vel, 2008 3:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cvicek je napisao/la: Nadam se da ce netko te opcije uskoro prepisati i u ovaj topic  poglec 3 posta iznad
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 08 vel, 2008 3:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Chaky je napisao/la: poglec 3 posta iznad Procitao sam vec taj post... koliko sam cuo, ima nekoliko opcija u igri.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 08 vel, 2008 4:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cvicek je napisao/la: Chaky je napisao/la: poglec 3 posta iznad Procitao sam vec taj post... koliko sam cuo, ima nekoliko opcija u igri. auto umjesto aviona... dosta jeftinije... no nadji nekog tko ce ti 12 sati voziti  (a i dosta ljudi se neda voziti 12 sati) javni prijevoz umjesto rent a cara... ako bi ga uzasno malo koristili onda bi bilo jeftinije od od rent-a-cara (bar sam ja tak shvatio razlog zasto ne javni prijevoz)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 08 vel, 2008 6:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Chaky je napisao/la: auto umjesto aviona... dosta jeftinije... no nadji nekog tko ce ti 12 sati voziti Slazem se. Previse mi je bilo i onih 2X7 sati do Sarajeva  Znaci ono sto je gore napisano je manje-vise to. OK! Chaky je napisao/la: javni prijevoz umjesto rent a cara... ako bi ga uzasno malo koristili onda bi bilo jeftinije od od rent-a-cara Ja sam definitivno za tu opciju.... s javnim prijevozom se ne volim voziti ni u Zagrebu  Ako ce nas ici "previse" - pitam se bas je li ce biti problema sa brojem mjesta u autu... (veci auti i kostaju vise...)
|
| pet 08 vel, 2008 6:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
cvicek je napisao/la: Ako ce nas ici "previse" - pitam se bas je li ce biti problema sa brojem mjesta u autu... (veci auti i kostaju vise...) mislim da je zato napisano ogranicenje od 9 ljudi ... jelak je spominjao neki auto od 9 sjedala

|
| pet 08 vel, 2008 7:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Chaky je napisao/la: mislim da je zato napisano ogranicenje od 9 ljudi ... jelak je spominjao neki auto od 9 sjedala Aha... a tko mi kriv kaj sam zakasnio (radi obaveza za tulum u subotu) pa sam propustio razgovor o tome  Nista, cekam info da li treba donjeti pare u cetvrtak i sutim do tada 
|
| pet 08 vel, 2008 8:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
Kao extra informacija: 9 ljudi je zato što je to maksimalno koliko jedan vozač s B kategorijom (iliti - ja) mogu voziti u jednom autu i zato što više od 9 karata za avion ne mogu kupiti od jednom, a to mi ne garantira istu cijenu za drugu grupu ljudi. Rent-a-car jedino uzimamo zbog dosta visokih cijena karata za podzemnu, jer što kraće traje karta - isplativost je manja, a weekend, mjesečne i godišnje karte nam se ne isplate (osim ako netko misli ostat živjet tamo  )
_________________ Don't use the force. Use a hammer!
|
| pet 08 vel, 2008 9:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Na FEDCON idemo ja, Ant, Chaky, Cvicek i Simba. We rule!
it's done.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 16 vel, 2008 1:35 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|