http://www.imdb.com/title/tt0286486/Serija čijih sam par nastavaka vidio na telki, i naravno da je išla vikendom u vampirsko doba jer ne želimo da takav šrot bude u prime timeu umjesto kvalitetnih turskih telenovela.
Uglavnom, sjećao sam se par detalja, pa reko idem pogledat i ovu krimi seriju.
Radi se o policiji u Los Angelesu, glavni lik je Vic Mackey, šef Udarnog Tima jedne postaje nadležne za riskantnije područje grada.
Zasad sam odgledao par epizoda i čini se ok. Ima pojedinačnih radnji za svaku epizodu, no ima i taj veliki story arc koji pokazuje Mackeya kao pozitivca/negativca. U prvoj epizodi ga netko prozove kao 'Al Capone sa značkom'. To znači da je on korumpiran; ubire dio profita od dilera i prostitutki, i tako čuva koliko-toliko primirje na ulicama. Kad zagusti ili kada krene istraga o njegovim undercover poslovima, on posegne na ekstremnim mjerama. Tako u prvoj epizodi upuca u facu policajca za kojeg je doznao da ga špijunira. Ima i pomoć svog Udarnog Tima kojeg čine još tri murjaka koji s njime šamaraju dilere po ulici.
Ima tu još nekih likova u stanici, zasad se nisam najbolje upoznao s njima, ima jedan gej policajac, šef postaje je birokrat sa političkim ambicijama, ima neki Dutch Boy kojeg svi zajebavaju, al on kuži psihopate i tak.
Jel gledo ko?