| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Arrested Development
IMDB Kak fora serija.  Zasad sam odgledao 4 epke i oduševio se i nasmijao se. Radnja je slijedeća: sin Michael nevoljno preuzima obiteljsku tvrtku nakon što mu je ćaća uhapšen zbog financijskih malverzacija. Tu otkriva kako je mnogo novaca iz firme otišlo na hirove i osobne prohtjeve ostatku njegove razmažene familije: mater bi bila creme de la creme društva, sestra brije na liberalizam ali je isto šminka, njen muž je bivši psihijatar koji pati od depresije i traži posao, jedan brat je lijen i bavio bi se mađioničarstvom, a drugi brat je pametan ali manjka mu sampouzdanja i lako ga hvata panika, zbog čega često ispada glupav. Plus seriji mi je što postoji pripovjedač koji lagano upućuje gledatelja u radnju epizode, kao i u trenutne osjećaje likova u određenim situacijama, često prikazujući i neki odsječak iz prošlosti koji definira trenutnu situaciju ili osjećaj, što zna biti i urnebesno smiješno. Iako je serija karakterizirana kao comedy/drama, meni je zasada ovo čisti sitcom, bez publike koja se u pozadini smije. Epke traju 20ak minuta tak da se lako progrmi kroz 3 sezone. Jel gledao tko? 
|
| ned 07 kol, 2011 10:15 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Arrested Development
nisam čula, no djeluje mi zanimljivo... 
| ned 07 kol, 2011 10:23 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Nešto najdosadnije što sam ikad gledao.
|
| pon 08 kol, 2011 12:06 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Nope, čeka me branje smokava.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 08 kol, 2011 1:33 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Nešto najdosadnije što sam ikad gledao. No tebi je i Deadwood bio nezanimljiv. Zašto ova serija ima ocjenu 9.6 na imdb?  To je gotovo nemoguće.  Ni Kum nema toliku ocjenu. 
| pon 08 kol, 2011 9:12 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Zašto ova serija ima ocjenu 9.6 na imdb?  To je gotovo nemoguće.  Ni Kum nema toliku ocjenu. Useri su općenito puno darežljiviji prema serijama, nego prema filmovima. Npr. jedna "Andromeda" (koju bih ja zabranio zakonom) ima 6.5 Al fakat, pokušao sam gledat ovaj Arrested Development, i to u nekoliko navrata. Naprosto dosadno i točka. 
|
| pon 08 kol, 2011 10:20 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Oz, ne paše ti playa hater imidž. Ne kužim što je tu dosadno. Već sam na pola prve sezone i kočim se od smijeha kak stalno jedni drugima podmeću i ucjenjuju se.
|
| uto 09 kol, 2011 12:13 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Možda mu nije fora familija u kojoj svatko svakome podmeće i ucjenjuje... 
| uto 09 kol, 2011 10:49 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
A možda mu se nije svidjelo što je George Michael (sin u seriji, ne pjevač) traumatiziran serijom Oz, jer je mislio da se radi o čarobnjaku.
|
| uto 09 kol, 2011 3:13 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miki je napisao/la: A možda mu se nije svidjelo što je George Michael... Ili mu je možda naprosto bilo zanimljivije gledat kroz prozor oblake kako prolaze... 
|
| uto 09 kol, 2011 4:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Sisterka mi je bila opsjednuta ovom serijom. Non stop me nagovarala da to počnem gledati. Dakle, dobro je što nisam poslušao njezin savjet?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 10 kol, 2011 11:38 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ja ću ti reći ne. Oz će ti reći da.
Pa si ti misli.
|
| sri 10 kol, 2011 5:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Pustit ću da pedobear misli za mene... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 10 kol, 2011 5:15 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
The Bob Loblaw law blog.  Jest da potkraj idu u takve ekstreme sa radnjom da zbilja ne znaš ko pije a ko plaća, al svejedno sam se nasmijao ko manijak na ovu seriju.
|
| ned 09 lis, 2011 10:51 pm |
|
 |
|