Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
The Guild
jel gleda tko?
ja sam se skroz navukla, nisam mogla vjerovati da bi me jedna niskobudzetna web serija mogla ovako oduseviti.
felicia day
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
Re: The Guild
isplativije je gledati preko youtubea buduci da jedna epizoda traje od 3 do max 8 minuta.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Ant je napisao/la:
Wil Weathon!!!
(da, na pocetku sam trece sezone.)
wheaton mi je genijalan kao negativac, zeljela bih ga cesce gledati u takvim ulogama .
(ja vec sve odgledala, ne mogu docekati cetvrtu sezonu )
Ant je napisao/la:
alien she je napisao/la:
Ant je napisao/la:
Wil Weathon!!!
(da, na pocetku sam trece sezone.)
wheaton mi je genijalan kao negativac, zeljela bih ga cesce gledati u takvim ulogama .
(ja vec sve odgledala, ne mogu docekati cetvrtu sezonu )
pa cekaj, sto je treca sezona izasla do kraja? (zadnje sto sam ja vidio je cetvrta epka)
jeste, jeste, gledaj na njihovom webu , na youtubeu nije kompletna.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.