| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Vidoviti Milan
Gledate li showove čarobnjaka u kasnim satima na Novoj tv? Ja da i sigurno je da čarobnjak pruža veliku zabavu nama ispred ekrana.... Urnebesno je da ljudi čine sve što im on kaže i vjeruju. Prema više primjera je vidljivo da Milan ima moći ali on se često zahebava a ovi sve gutaju... i da im kaže da skoče kroz prozor oni bi to učinili.
|
| čet 14 sij, 2010 8:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Vidoviti Milan
Jel imate prošli broj VIDIja? Ima vrlo win intervju s njim 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 14 sij, 2010 8:48 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Gledala sam to neko vrijeme onda mi dop****lo. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 14 sij, 2010 9:04 pm |
|
 |
|
Founder
|
|
| čet 14 sij, 2010 9:12 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mene samo zanima jedno: Jel to stvarni ljudi njega zovu? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 14 sij, 2010 9:13 pm |
|
 |
|
Founder
|
Hrčak je napisao/la: Mene samo zanima jedno: Jel to stvarni ljudi njega zovu?  Da, naši susjedi ....
|
| čet 14 sij, 2010 9:21 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 08 sij, 2010 7:14 am Postovi: 119 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: "I'm Flying Jack!"
|
MI HRVATI!!!!!11
"Ako nekada vidite čarobnjaka na zavjesi, zidu ili pločicama, nemojte da se plašite jer to je normalno, čarobnjak je uvjek sa vama. To je tako po tarotu"
Car, CAR!
| čet 14 sij, 2010 9:58 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
"2012-e će svi oni koji imaju profil na facebooku ili twitteru biti uništeni, a oni koji imaju lažan profil i otvaraju razne grupice bit će osakaćeni." "Već sam jednom rekao da se aura gleda u mraku tako da se stane ispred ogledala i upali svijeća. I to ne preporučujem za one slabog srca. I to se gleda u poseban sat koji piše u kartama jer ako svi budemo gledali auru u isto vrijeme nastat će potres." ima odlične izjave
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 15 sij, 2010 1:50 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
uz glupava pitanja idu i još gluplji odgovori 
| pet 15 sij, 2010 7:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam si baš mislio otvorit u svom kutku temu: VIDOVITI BOBO SAVJETUJE
...gledao sam lika nekoliko puta i umro od smijeha... ...koje on nebuloze puca da nebreš vjerovati...
| čet 28 sij, 2010 3:45 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
| čet 28 sij, 2010 1:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 28 sij, 2010 2:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Od tebe Matiasu nisam ni ocekivao neku pametniju temu.
Nikad neću razumijeti ljude koji to gledaju, a još manje one koji ga zovu i traže savjete.
| čet 28 sij, 2010 2:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
e ljudovi, tu se velika lova vrti, a maloumni puk zove, a ovi trljaju ruke 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 28 sij, 2010 3:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Velika debilana.... Zanimljivo je samo da bi se još jednom pokazalo da ljudska glupost, za razliku od svemira, nema granica... I ne mislim tu na vidovitog Milana/Jožu/kogagod već na one koji ga zovu i ne kuže da se radi o miksu sprdaone i dobivanju novaca od onih koji ga očito imaju previše, jer plačaju koliko već kuna po minuti da bi čekali da im se on možda javi. I još (u ovih 30ak sekundi što sam ukupno pogledao) im govori da zovu krive brojeve i da zato čekaju po par minuta, da neka nazovu ponovo točan broj 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 28 sij, 2010 3:13 pm |
|
 |
|