|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 30 tra, 2026 5:54 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 E-Ring
Ima serija na drugom . Vojna serija radnja se dogada u E-Ringu dijelo Pentagona gdje se planiraju i dopustaju akcije . Jel gleda tko ?
| čet 19 vel, 2009 1:23 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: E-Ring
Jednom počeo gledati, vidio da je dosta loša i vratio se dobrom starom Treku. 
| čet 19 vel, 2009 1:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
BrickTop je napisao/la: Jednom počeo gledati, vidio da je dosta loša i vratio se dobrom starom Treku.  Pa ima poslje DS9 ,ja volim te takve vojne serije i meni je super ,a na HTV-u kakve serije daju ovo je vise nego solidna serija .
| čet 19 vel, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni je to jako dobra serija (obožavam ratne serije i filmove)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 19 vel, 2009 7:42 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Samo što ova prikaziva Amerikance kao Vojsku Spasa.
| čet 19 vel, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|