Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
Re: serije
Mr.bobo je napisao/la:
...a mislim da je i bila treća sezona prikazana... ...je zatnje tvoje nadanje...ostaje samo na tome...
nisu prikazivali treću sezonu, zadnja je bila druga... imam to sve na dvd-u, al treća još nije izašla s prijevodom... a pročitala sam na hbo-ovoj stranici da cy tolliver preživi...
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
..britanska "Primeval". Nije mi toliko do SF u njoj koliko da sjajne glume, brze dramedije, odnosa među likovima i općenito britanske zafrkancije. Naša san kod jedne korisnice sve 3 sezonice u HQ. Prva sezonica (u biti, to je jedna odvojenija zaokružena priča) 1) http://www.youtube.com/watch?v=UM_zGklB ... _embedded#
..i dilić sa raptorima u shoping centru, moj obožavani šmokljo eto dobiva priliku se igrati sa pištoljon za uspavljivanje, što nezgodno završiva po kolegicu;
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
je gledo jucer tko onu birtansku, Fawlty Towers na drugom prejaka serija
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Nope, a vidio sam da ide i čuo za tu seriju... ali zaboravijeh.
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
nisam ju gledala tada, iskreno nisam ni cula za nju do jucer mislim da ju necu propustati
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
PrincMatias je napisao/la:
Najbolje serije desteljeća :
4. Freaks And Geeks (NBC, 1999-2000) ..samo trinaest epizod, a sve na yt. Gonna see then tell wtf y.
7. The Office UK (BBC 2, 2001-03) ..o da.
11. The Office US (NBC, 2005-present) ..o ja san suludo zaljubljen u Johna Krasinskog.
12. Battlestar Galactica (2004-09) ..neka, neka.
13. 30 Rock (2006-present) ..okej.
17. Firefly (Fox, 2002-2003) ..protuteža BSGu.
18. How I Met Your Mother (CBS, 2005-present) ..mhhh ajd.
22. Six Feet Under (HBO, 2001-05) ..OSTi su in diiiiiiivni. Seriju nisan gleda.
24. Dexter (2006-present) ..a?!
25. Buffy The Vampire Slayer (The WB/UPN, 1997-2003) ..zar to ni' trash???
30. The West Wing (NBC, 1999-2006) ..jep.
..a di su McLeodove Kćeri???? DI JE OUTRAGEOUS FORTUNE????
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ma taj cijeli popis je joke... ... ... ...tako da se ne treba zamarati s time...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.