| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: The Big Bang Theory
Aha, hvala  Idem skidat 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 11 stu, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Okej, ovo je too much... http://community.livejournal.com/sheldo ... meira_chanParadox: The Sheldon & Penny Shipping CommunityVolio bih provest jedan dan sa Sheldon/Penny šiperima... To mora da su "osebujni" ljudi... 
|
| uto 24 stu, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
sheldon i penny...to je kataklizma. nespojivo u bilo kojem smislu.god no. nemojte ni spominjati leonard i penny i tocka.po svim zakonima prirode. 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 24 stu, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Meh, nije ni Leonard pravi za nju... 
|
| sri 25 stu, 2009 12:02 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
bolje leonard nego sheldon. funkcionalnije je penny bi dijagnosticirali nervni slom da se spetlja s sheldonom. 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 25 stu, 2009 12:05 am |
|
 |
|
bubica
|
alien she je napisao/la: bolje leonard nego sheldon. to se podrazumijeva, budući da je Sheldon aseksualan (razmnožava se mitozom  ).
|
| sri 25 stu, 2009 12:08 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Shelodn i Penny? O.O Neeeeee. To nije uopće moguće ni u jedom paralelnom svemiru. Čak ni onom di je Sheldon napravljen od slatkiša. Upravo sam pogledala 6 epizodu 3.sezone. Se to meni čini il je Sheldon malo izgubio na oštrini jezika?
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 25 stu, 2009 12:10 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nova epizoda je baš slatka. HAHA kak ih je Sheldon sve uvalio u onu spačku. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 25 stu, 2009 1:02 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ajme, parao sam se od smijeha kad sam vidio Katee Sackoff u kadi sa Wolowitzem! 
|
| čet 26 stu, 2009 1:13 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
_Oz je napisao/la: Ajme, parao sam se od smijeha kad sam vidio Katee Sackoff u kadi sa Wolowitzem!  da wolowitzeva mastarija i sheldonov glas nakon helija 
|
| čet 26 stu, 2009 10:42 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_Oz je napisao/la: Ajme, parao sam se od smijeha kad sam vidio Katee Sackoff u kadi sa Wolowitzem!  Ajme sto su ju nasminkali Bas mi je bila nekako... cudna 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 26 stu, 2009 11:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ajme sto su ju nasminkali Bas mi je bila nekako... cudna  Baš.  Al mislim da nije samo stvar u tome. Ko da je žena imala neke plastične. Obrazi, usta...neš mi tu ne štima. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 27 stu, 2009 4:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Izgledala je... skoro ka zena. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pet 27 stu, 2009 4:05 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Ajme sto su ju nasminkali Bas mi je bila nekako... cudna  Baš.  Al mislim da nije samo stvar u tome. Ko da je žena imala neke plastične. Obrazi, usta...neš mi tu ne štima.  Da, totalno... Ne znam jel do šminke ili do operacija... al sva mi je nekako drugacija... 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 27 stu, 2009 6:52 pm |
|
 |
|
bubica
|
 Hm, šminka, frizura, čak i rasvjeta mogu imat dramatičan efekt na izgled... Al kao da su je ipak malo rezuckali... Neznam, RAI'TARA je lokalni stručnjak za superficialna pitanja... Možda bi ona znala.
|
| pet 27 stu, 2009 7:11 pm |
|
 |
|