| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Re: Kućanice
Ja to nisan nikad gleda, ka ni Seks i grad. Nije to za mene.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 12 ruj, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne gledam kučanice, niti imam ikakvu namjeru početi gledati. Ima dovoljno drugih, meni boljih serija, gdje ima i drama, i intrigi, i spletki... U stvari, za tako nešto ni ne moram paliti TV offtopic: _Oz je napisao/la: To je to, thread o "Kućanicama" na Star Trek forumu... Još da vidim Rijeku kako osvaja Champions Ligu i mogu umrijet u miru  Jelda? Nego, samo da znaš, ima ovdje još takvih ljupkih tema - recimo i o Red Carpetu, Oprah Showu, Operaciji trijumf,... ali i o cajkama, Ceci, Hanki, Hlidu, pa čak i o Lepoj Breni.... Svakako s ponosom možemo reći da smo raznovrsni forum i da tu svatko može naći nešto što ga zanima 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 12 ruj, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Gledala sam neko vrijeme pa sam onda prestala pa nisam niš kužila kad sam se uključila. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 12 ruj, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
yanna je napisao/la: Kućanice, jako dugo ih nisam gledala, mogla bi početi opet.. stala sam negdje na 2 sezoni ako se dobro sjecam..  Mr.bobo je napisao/la: ...novi nastavci danas na RTL-u... u 21:45... jedva čekam... ok ovo me iznenadilo.. the one and only mr bobo gleda kućanice.. ne izgledaš mi baš kao tip osobe koja bi gledala kućanice.. večinom znam da muški izbjegavaju takve serije  ...ja sam to počeo pratiti od prve sezone i totalno mi je cool serija... ...ne radi srednjovječnih teta... ...već radi spletki koje su unutra... svi su nekako čudno povezani... ...pa niz smiješnih situacija... ...meni je to vrlo zabavno gledati... ...malo se nasmijati... ...i briga me što tko kaže...
| sri 16 ruj, 2009 1:52 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...od sutra nova sezona...yey... ...RTL... 22:40...
...baš me zanima kakve su sad spačke smislili... 
| sri 03 ožu, 2010 10:02 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
da to fakat zna bit super serija... a onda opet ima nekih epizoda koje uopće ne kužim... al zato mi je eva longoria prelijepa... za razliku od ostalih plastičnih baba... 
| čet 04 ožu, 2010 2:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...dans je bila neka konfjuzna epizoda... ...od kad su Susan i Mike zajedno...
...tj. već su se vjenčali... opet 
...novi par se doselio...
...i ona zadnja scena... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ...ne ... ali ona je najzgodnija i najpozitivnija tamo... !!!! ...ona ne može biti ... mrtva...
| pet 05 ožu, 2010 2:58 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
bobo znaš da puštaju dvije epizode odjednom? nova i stara?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 05 ožu, 2010 2:59 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...joj...to Anatomiju puštaju... ...pa ovo je nova sezona počela... ...i dobru epizodu sam gledao...
| pet 05 ožu, 2010 11:16 pm |
|
 |
|