| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: NCIS
frenky je napisao/la: jednostavno receno... dugujes mi sve epizode.... sve.... nema problema, ovako ja planiram seriju pocet kompletirati, ispocetka zbog glupog kompa  , zasad imam samo 5. sez na HDD. 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 08 kol, 2008 10:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Upravo gledam... zakon serija, je*en termin
| sub 09 kol, 2008 2:46 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...vidim da nitko to ne prati osim mene...
...serija je išla ponedjeljkom... no promijenili su termin...
22:10 Navy CIS ČETVRTAk je novo vrijeme za one koji vole pogledati Gibbsa i ekipu...
| pon 07 lip, 2010 9:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
pratim ja, ali sam već gotov sa 7 sezonom, očeš da ti spoliam 
|
| pon 07 lip, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja ne pratim to baš redovito... već kad mi se poklopi... ..tako da mi spojleri niš ne znaće...
...sad su opet prebacili u četvrtak kad su mi kućanice...
| uto 08 lip, 2010 12:19 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mr.bobo je napisao/la: ...sad su opet prebacili u četvrtak kad su mi kućanice... Ti si jedini pripadnik muškog spola kojeg poznajem, a koji gleda kućanice. Meni je žao što je NCIS završio.  Bili su mi draži od svih onih CSI-eva, nije bilo toliko vađenja iznutrica, presjeka iznutrica i slikanja iznutrica... Kad bi ih bar pustili ponovo. 
| čet 09 pro, 2010 8:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: [color=#40BFFF] Meni je žao što je NCIS završio.  Bili su mi draži od svih onih CSI-eva, nije bilo toliko vađenja iznutrica, presjeka iznutrica i slikanja iznutrica... Kad bi ih bar pustili ponovo.  Kako završio Imam cijelu 7 sezonu i sad je snimljeno do pola 8 (blagdanski praznici-ovaj tjedan je zadnja), no ide dalje 
|
| ned 12 pro, 2010 8:48 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
NCIS je zaaaaakon serija  slažem se sa spet, kada bih morala birati između svih CSI-a pobijedio bi CIS 
| ned 12 pro, 2010 9:41 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
pahuljica je napisao/la: NCIS je zaaaaakon serija  slažem se sa spet, kada bih morala birati između svih CSI-a pobijedio bi CIS  Oni imaju najboljeg šefa. 
| ned 12 pro, 2010 9:42 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Spet je napisao/la: pahuljica je napisao/la: NCIS je zaaaaakon serija  slažem se sa spet, kada bih morala birati između svih CSI-a pobijedio bi CIS  Oni imaju najboljeg šefa.  ma svi su mi simpatični, najjača mi je Abby 
| ned 12 pro, 2010 9:46 pm |
|
 |
|
Number One
|
pahuljica je napisao/la: Spet je napisao/la: pahuljica je napisao/la: NCIS je zaaaaakon serija  slažem se sa spet, kada bih morala birati između svih CSI-a pobijedio bi CIS  Oni imaju najboljeg šefa.  ma svi su mi simpatični, najjača mi je Abby  Abby je zakon! Al Gibbs je Gibbs. 
| ned 12 pro, 2010 10:18 pm |
|
 |
|
fluffy
|
pa dobro, nije za bacit ali ono...više mi je simpatičniji nego zgodniji 
| ned 12 pro, 2010 10:21 pm |
|
 |
|
Number One
|
pahuljica je napisao/la: pa dobro, nije za bacit ali ono...više mi je simpatičniji nego zgodniji  Pa... da. 
| ned 12 pro, 2010 10:22 pm |
|
 |
|