|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 01 lis, 2010 3:33 pm Postovi: 118 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Vulkanka
|
 Zivot poslije ljudi...
Gledali? Meni je bilo super Pogotovo to da ce papige sacuvati nase jezike 50 godina 
| ned 09 sij, 2011 1:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Zivot poslje ljudi...
Gledao. Interesantno, ali na razini History Channela. Mnogo toga nije imalo smisla, ili je bilo jednostavno glupo.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 09 sij, 2011 2:03 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Gledao sam prije godinu i pol. Istina je da će se sve srušiti i da vjerojatno neće ostati nikakvog traga našeg postojanja, a malo je sve skupa i ne tako uvjerljivo. Vidi se da je dokumentarac rađen za (polu)debile.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 09 sij, 2011 2:23 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 01 lis, 2010 3:33 pm Postovi: 118 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Vulkanka
|
Ja ne mogu jednostavno vjerovati da ce zaista sve tako dugo izdrzati kako oni tvrde... puno toga nisu spomenuli i obradili, bas samo za zabavu iako neke stvari imaju malo logike
| ned 09 sij, 2011 3:35 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ako te općenito zanima ta tema, imaš dosta epizoda u tom istoimenom serijalu. Baci pogled na link: http://www.imdb.com/title/tt1433058/episodes
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 09 sij, 2011 3:56 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
The Boz je napisao/la: Mnogo toga nije imalo smisla, ili je bilo jednostavno glupo. Predobro. 
| ned 09 sij, 2011 8:33 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Život posLIJE ljudi. Gramatika. Gledao jednu epizodu jučer, bilo o našim građevinama u budućnosti. Intrigantno, i rekao bih, prilično realno. Željezo i beton će se urušiti pod vlastitom težinom i to je sva mudrija. Ne znam o čemu se radi u ostalim epizodama, morao bi gledati. 
|
| pon 10 sij, 2011 12:48 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Život poslije ljudi??? Izvini jel to kakva šala? Kad posljedlnji pučanin otegne sve četiri, oli dvi, prestat će postojat svemir i sve oko tega. Vrati ćemo se u Pred "Big Bang" poziciju i ciklus postojanja će se ponovit. To je jasno samo po sebi. I nekim filozofijama! Darvinova 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 10 sij, 2011 12:56 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Buco, ja te ne kužim. Objasni. Nakon što čovječanstvo nestane, priroda će nastaviti svojim tijekom. Nema nikakve veze sa 'pred big bang pozicijom', WTfakingF?
|
| pon 10 sij, 2011 1:14 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Meni su lipo objasnili, ko nas je stvorija i ča će bit. Molin lipo! Znači ko, nedaj bože, nestane čoviječanstvo nestat će i svemir i se ča vidimo ili mislimo da vidimo. To ti to. Sad?
Armagedonova 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 10 sij, 2011 1:32 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Zivot poslije ljudi...
Gledala 10 minuta o nekim psima. Prebolesno i preglupo. 
| ned 16 sij, 2011 12:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cekaj, zivot poslje ljudi i... psi? u tome se radilo o prezivljavanju pasa nakon sto ljudi izumru, ili? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 16 sij, 2011 3:59 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ant je napisao/la: cekaj, zivot poslje ljudi i... psi? u tome se radilo o prezivljavanju pasa nakon sto ljudi izumru, ili?  I to ne bilo kojih pasa. Nego kraljičinih kogija. 
| pon 17 sij, 2011 3:06 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Vulcan girl je napisao/la: Ja ne mogu jednostavno vjerovati da ce zaista sve tako dugo izdrzati kako oni tvrde... puno toga nisu spomenuli i obradili, bas samo za zabavu iako neke stvari imaju malo logike Ima ti puno epizoda tog dokumentarca. Svaka epizoda obrađuje trajanje nečeg drugo. Stvarno odlična serija i znanstveno točna.
|
| sub 22 sij, 2011 6:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Znanstveno je točna koliko je i moje govno prorok budućnosti.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sub 22 sij, 2011 7:25 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|