|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 30 tra, 2026 7:08 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Svi mrze Chrisa
Autorska serija Chrisa Rocka, jednog od najboljih američkih komičara i dobitnika nagrade American Comedy, urnebesni je pogled na vlastito djetinjstvo u kojemu parodira američku mainstream komediju 'Svi vole Raymonda'.
Na Novoj TV započinje treća sezona serije u kojoj pratimo sve patnje i probleme mladog Chrisa, klinca iz Brooklyna. S imidžem hiphopera čiji su idoli RUN DMC, Chris je čovjek s planom: danju biti dobar u školi, preživjeti drakonske odgojne mjere, biti jedini odrasli u obitelji, a noću partijati bez posljedica. Kritičari seriju uspoređuju s 'Malcolmom u sredini' zbog komedije koju tvore odrasli likovi, a centralni lik jedina je ozbiljna osoba u kući. Svaka epizoda ove nagrađivane serije, i u svojoj trećoj sezoni koja se uskoro počinje prikazivati na Novoj TV, počinje riječima 'Svi mrze…' Godina je 1985. i Chris navršava 15 godina. Pun snova o tinejdžerskom svijetu, Chrisov ulazak u adolescenciju pokazuje se manje idiličnim. Kao obiteljski 'dežurni odrasli' prisiljen je brinuti o Drewu, svom višem i zaštićenijem bratu, i Tonyji, obiteljskoj mezimici, dok su roditelji na poslu. Njegov mrki i priprosti otac Julius radi nekoliko poslova paralelno kako bi prehranio obitelj. Dok stroga i britka majka Rochelle radi pola radnog vremena, vodi kućanstvo i zahtjeva da djeca daju najbolje od sebe. U trećoj sezoni Chris će se zaljubiti, dobiti neke nove prijatelje, posao, a pridružit će se i timu školskih novinara. Kako će Chrisa promijeniti odlasci na posao te kakve su zaista njegove spisateljske sposobnosti otkrit će tek nastavci koji slijede. ...meni je ova serija predobra... ...istina da ide nedjeljoim poslije red carpeta , što je katastrofa... ...no , ne propuštam ni jedan nastavak...
...počelo je emitiranje od početka serije...
...gleda li netko?
| uto 22 srp, 2008 3:22 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Svi mrze Chrisa
Ja povremeno gledam. Jako mi sve sviđa.
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 22 srp, 2008 5:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Nis ne valja, ne gledam, slucajno naletio jednom na tu seriju-no odmah sam okrenuo bolje na dnevnik 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 22 srp, 2008 10:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Strava je serija... Ne pratim, al uvijek me lijepo zabavi 
| uto 22 srp, 2008 10:53 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Serija je prelegendarna... a isreno ništa manje nebi ni očkivao od Chrisa Rocka.  Da bar ima više američkih komičara poput njega... možda bi njihove humoristične serije i ličile na nešto. 
| sri 23 srp, 2008 2:39 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|