| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 BBc dokumentarci
Pitanje , ima li koji novi BBc dokumentarac koji preporucate za gledat i koji su vam najdrazi BBC dokumentarci ?
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 17 lip, 2008 11:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: BBc dokumentarci
...e sad neznam jel baš od BBc-a... ...no mene je oduševio serijal ''Divlja Australoazija''... ...dokumentarci koji otkrivaju tajne australije i okolnih otoka...
...za mene 10 / 10
| sri 18 lip, 2008 12:33 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja sam nedavno odgledao dosta BBC dokumentaraca iz serijala Peta Dimenzija.
| sri 18 lip, 2008 12:37 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Uzeo bi si te neke kabelske (MAXTv ili Digi i šatro retro  ) ili satelitske tv samo da gledam BBC dokumse, History channel, Discovery i te poznate dokums kanale. Šta mi preporučate u svezi toga? Mislim, dokumsi su mi super samo ne mogu gledat. A i htio bi pogledat Al-Jazzeru ali nećemo o tome jer onda skrećem ulijevo s temom.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 18 lip, 2008 1:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Probao sam neke skidati sa torrenta no nitko ne djeli; npr. Seconds to disaster dobar mi je i Hyperspace isto 0 na torrentima T'Grel je napisao/la: i htio bi pogledat Al-Jazzeru ali nećemo o tome jer onda skrećem ulijevo s temom. 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 30 lip, 2008 2:04 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
El Zvonko je napisao/la: Probao sam neke skidati sa torrenta no nitko ne djeli; npr. Seconds to disaster dobar mi je i Hyperspace isto 0 na torrentima Je li "Seconds to disaster" o ŠBBKBB situaciji kad bi na nas išao asteroid dovoljno velik da Zemlju otpremi u "vječna lovišta"? Ako je, imam ja jedan Discoveryev iste tematike.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 30 lip, 2008 3:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
TerNek je napisao/la: Je li "Seconds to disaster" o ŠBBKBB situaciji kad bi na nas išao asteroid dovoljno velik da Zemlju otpremi u "vječna lovišta"? Ako je, imam ja jedan Discoveryev iste tematike. ne ne..to ti je ono o večim svjetskim nesrečama, kako se koja dogodila, uzrok... ovo kaj ti imas, mislim da imam i ja
|
| pon 30 lip, 2008 3:58 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: i htio bi pogledat Al-Jazzeru ali nećemo o tome jer onda skrećem ulijevo s temom.  Šta fali? Televizija ko televizija...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 30 lip, 2008 8:24 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
El Zvonko je napisao/la: Probao sam neke skidati sa torrenta no nitko ne djeli; npr. Seconds to disaster ...ako se ne varam na jedon od naših televizija ti ide spomenuti dokumentarac-rci... (nisam točno siguran na kojoj) ... ali vidio sam nešto, (i gledao)... tog tipa...
| sri 02 srp, 2008 1:21 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Aaaaa, želim ponovno na TV-u povijesne, žIvotinjske, biljne, zemljopisne, putopisne i ine druge dokumse. Gdje su nestali, damm! Taj HTV se totalno pokvario. Otkad se natječe s konkurencijom pokvario se do bola. Istinabog, nije ni prije nešto valjao, ali sad... katastrofinčić. Samo jeb**e (cenzura prostote) reklame. Nekad je znao postojati raspored za cijeli dan ili kad što slijedi, a sad nema ništa. Sad je program ovakav: 45 min. neka emisija, 20 min. reklama, 10 min. vijesti, 20 min. reklama, 30 min. emisija, 20 min. reklama. Za koji k***c (cenzura prostote) plaćamo pretplatu? Ionako se onaj idiot glavni ravnatelj HRT-a Sutlić hvali kako mi plaćamo 95% pretplate u EU, a ostala EU samo 65%. Ma, steram vas...
|
| sri 02 srp, 2008 9:38 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
BBC Space with Sam Neill... meni jedan od najboljih dokumentaraca o upoznavanju svemira... to ti je moja preporuka... 
| sri 02 srp, 2008 10:58 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
To ti meni predlažeš? Pa gle, za razliku od El Zvonkoa, nisam toliki zaljubljenik u svemir kao i povijest.
|
| sri 02 srp, 2008 11:27 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Locutus DM je napisao/la: BBC Space with Sam Neill... meni jedan od najboljih dokumentaraca o upoznavanju svemira... to ti je moja preporuka...  cekaj kaj to nije onaj hyperspace? @bobo da znam da je to islo na Novoj ali nikad mi nije bio zgodan termin, a reprize nije bilo
|
| čet 03 srp, 2008 11:25 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
El Zvonko je napisao/la: Locutus DM je napisao/la: BBC Space with Sam Neill... meni jedan od najboljih dokumentaraca o upoznavanju svemira... to ti je moja preporuka...  cekaj kaj to nije onaj hyperspace? @bobo da znam da je to islo na Novoj ali nikad mi nije bio zgodan termin, a reprize nije bilo hmmm...mislim da ne ovo je isjecak iz jedne epizode...pa pogledaj, mozda i je taj sto si ti rekao, ali pravi naziv je Space with Sam Neill http://www.youtube.com/watch?v=yq0eaJGJ ... re=related
| pet 04 srp, 2008 12:14 pm |
|
 |
|