Sada je: uto 25 kol, 2026 2:48 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 1376 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 92  Sljedeća
 "Kod Quarka" 
Autor/ica Poruka
So Say We All

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Post Re: "Kod Quarka"
Može i meni, Usput da pitam Picarda, dali čitaš Bucinu priču?

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

sri 09 sij, 2008 4:52 pm
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Ma buco genijalac.... :mrgreen:
Daj tu brlju na mene, i uznmi sebi nešto!

Confusion wil be my Epitaph!

sri 09 sij, 2008 4:57 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Znaci dva ljeka protivu zelucanih tegoba ... :wink: ...stizu..

Moj je ujak ..nek mu laka zemlja... nekad to licija s "gorkim" , mislin te nervoze zelucane ..znate ca je to ..? ajde slavonci nemojte rec da neznate... :P

Tehnika Pucanstvu !

sri 09 sij, 2008 4:57 pm
Admiral
Admiral

Je...lipo si se to sitija....daj ti meni onu jednu Istarsku travaricu boje!

Confusion wil be my Epitaph!

sri 09 sij, 2008 4:59 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Aha onu s ruton.. stize ...pravi izbor... mi smo tako jemom toliko "lika" popili da nam je bol oz zeludac presla u glavu.. jer loza ne udara u noge vec u ono ispod kose.. i nismo ni peimjetili , prijatelj i ja da je vani pjusak..poplava ..
Ja doso doma nis... moji su skoro pali mrtvi kad su me vidi mokrog i izvana ... al lik je stori svoje ni me ni seludac bolija a ni prehladu nisan navuka ... :mrgreen:
Kad covik trosi pravu medeicinu ...e.. :wink:

Tehnika Pucanstvu !

sri 09 sij, 2008 5:05 pm
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Naj Serija: VOY
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
Sta ima ljudi... kako ste mi... nadam se da su svi zdravo i dobro. Nismo se vidili dugo pa želim svima dobru i uspiješnu novu godinu... živi dugo i uspiješno :vulcan:

sri 09 sij, 2008 6:59 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

I mi tebi....
Nego posto si ziv , os popit sok..mislin alkohol nesmis jer da me tvoja mama vidi da ti tocin alkohol pa da dobijen po glavi.... :wink:

Tehnika Pucanstvu !

sri 09 sij, 2008 7:48 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

.

Tehnika Pucanstvu !

sri 09 sij, 2008 8:33 pm
Captain
Captain

Spol: Ženski
Naj Serija: TOS
Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec
Koje si vrste?: vulcan/betazoid
Evo.. ja ljuta :evil: .. ja bijesna na taj vrazji sabor :thumbs3: .. da hrt stavi termin ST-a u tri ujutro vjerojatno bi i sabor imao sjednicu u tri ujutro ](*,) ](*,) :hm: !!! ARGH [-( [-( :x :x :x !!!

:x :evil: :cry: #-o :x [-X :x :evil: :WOW:
daj jednu medicu, molim.. sam ljuta..

= '-' =
(")-(")

pet 11 sij, 2008 5:15 pm
Profil ICQ Web stranica
So Say We All

Po nalogu Buce, ja sam rezervni konobar dok njega nema.
Također imam nalog da postam zadnja dva nastavka popularne priće.

Stiže medica mlada damo, možete gledati Star Trek kod gazde u Holoapartmanu.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

pet 11 sij, 2008 6:11 pm
Profil ICQ
So Say We All

Nastavak price........

Nakon par koraka sjetila se da ce joj tribat pomoc doktora jer je T'Grem postavija cuvara na ulaz u ambulantu ...ali rekla je ipak sebi , ma gren
prvo do ambulante pa ko me ne puste.....

I tako je dosla do ambulante ...na ulazu je cuvar pita a kega vi tribate...

Pa nesto mi ni dobro ...rece savjetnica ..triban pomoc ... mozda ce mi moc i sestra pomoc....
Dobro , vas poznam pa ne triba nikakova identifikacija..rece sa osmjehom cuvar...tj decko od osiguranja ....morete poc....

Hvala ..bas ste fin decko.. rece mu savjetnica i prodje u apartman ....

Na njeno cudjenje dezurna sestra je bila Grilka .....

Ma kamo cete vi pita ona savjetnicu..ca van ni dobro.....
Cuj Grilka triba mi usluga znas kako je ...ti si bar cura .....moran ga ic vidit iman mu nesto vazno za rec...

Ali doktor mi je zabranija da bilo kega pustan unutra ..neznan ca da napravin .. sapatom je govorila Grilka savjetnici ....
Ja nisan bilo ko..rece joj savjetnica.. valjda san toliko stekla tvoje povjerenje ..ali ko mislis da nisan ..onda gren ca...

Ahhh....rece Grilka ...nakon dubokoh uzdaha ....podjite samo molin vas nikemu ni rici...valjda ce bit tajna , ko ne .. letin s dela ...

Savjetnica udje u sobu di je leza Garak.... gledala ga je i kao da je znala da ni on ne spava ....
Garak je osjetio da je netko u sobi..pored svega ca je prosa i kako je ipak neki instinkti se ne gube ....

Okrenija se prema vratima i vidija savjetnicu kako stoji pored kreveta..
Nasmjesio joj se i pomalo se sjeo na krevet...

Pa vi ste se vec pocea oporavjlat govori mu savjetnica ....bas mi je drago da vas opet vidin ..... i da ce sve bit uredu s vami...

Gleda on u savjetnicu ..onako svojin nacinom...i rece joj , zasto iman osicaj da ste mi dosli rec nesto vazno oli san bolesniji nego ca mislin....
U pravu ste ......zato san tu.... znate kad ste otisa..zapravo kad su vas onako odveli ... moj se svit srusija ...vise ni postoja .....

Zanimljivo ..oprezno ce Garak....znaci vi ste nesto osicali prema meni... mislin... kad tako govorite , oli ja ne razumin dobro...

Garak..rece mu savjetnica... zasto vi nimate cak ni sad hrabrosti rec bar sam sebi , a onda i meni , ono ca ste otili ...znam da jeste.....

Toliko ste toga propatili i uspili izac iz ca ja znan cega ..i onda kad su vas svi vec otpisali , a za to triba vela volja , hrabrost , izdrzljivost....
ma i jos nesto mozda najvaznije motiv......

Hehe..nasmije se Garak... razumija san... vi mislite da ste mi vi bili motiv za sve ovo ca san propatija... zanimljivo i vrlo hrabro od vas...

Ca ne mislite da bi moj motiv moga bit Sloan , taj gad koji je zamalo uspija u nakani da me ubije ..al ovi san put pored hrabrosti ipak ima
puno vise srice....

Izvinite..rece savjetnica... mozda ja jos ne poznam dobro vas svit , pa san izvukla krive zakljucke ....ali bar jedno san sigurna ..za sebe ..
Da ste vi meni bija drag i da san jedva cekala da mi recete da me zelite , da zelite da buden vasa cura i zena ali.. izgleda da san
pogrisila ....
Ma sejno bar sad vi znate ca ja osican prema vama , eto ja san van rekla ca san morala i sad mi je puno laglje ....

Tko bi to reka ...opet ce Garak svojin zagonetnim stilom ....tako lipa cura ..jedna od najpozeljnijih cura na postaje a neki bi rekli i sire... otit jednog obicnog krojaca ka ca san ja ...i jos k tome od vrste koja bas i ni prevec draga u vasen okruzenju....
Zar vama to ne budi sumnju...zar ne budi osicaj da budete oprezni , jer..eto vidili ste , zlo nikad ne spi....

Pa nemislite valjda ..rece savjetnica.. da san ja kakov spijun koji vas je otija namamit u kakovu , ca ja znan , klopku..zavodjenjem....

E ima svega draga moja ..savjetnice...rece Garak.... vi ste lipa i fina ma virujte mi svakovega je svita .......i morate se pazit...

Znaci ... ipak san si ja sve ono bila samo umislila..rece savjetnica pomalo razoocarno ..... izvinite ko je tako ..signali , ako tako moren rec ..koji su od vas dolazili
su mi tako govorili ..
Sad ja nisan znala da je to neka spijunska taktika..ja van se u to bas i ne kapin ....ali znan rec ca osican i rekla san vam...

Nato se Garak nasmijao i reka je ... i vi ste povirovali u moju pricu ..kako san ja mislia da ste spijun i sve ono..... znate da ni tako i vasi su instinkti
to vrlo dobro prepoznali....

Zar bi bilo ki kupija onaki poklon od svoje place .... zar bi bilo ko trpija uvrede onega klingonca Govrona u oni restoran na vecere......a da vas ne voli....
Ja mislin da nebi..ca vi mislite.....

Znaci ipak me instinkti nisu prevarili ...razvedrila se savjetnica.... samo mi ni bilo jasno jedno..zac mi niste rekli ono ca osicate ...zasto ste se onoliko , da recen , plasili...
Hmm..dobro ste rekli...plasija..rece Garak..
Znate ja san se plasija vama rec ono ca osican , zato ca san se boja da je ono u ca san i ja bija gotovo siguran , samo san , samo moja mastarija.. i nisan se bija spreman suocit s porazom , tj .gubitkom toliko zeljene osobe .....

San mi je bija izgleda drazi od jave .....strah da cu vas izgubit , bija jaci od zelje da van recen ca sam tako snazno osica u sebi ..gotovo do bola...

Vidite ...kako si sami neki put napravimo ono ca najmanje zelimo..

Eto i vi ste povirovali da su vasi instinkti bili pogresni maloprvo..i bili ste tuzni... vidite kako
je lako pogrisit...a kako se je tesko suocit s posljedicama ....

Da , u pravu ste..rece savjetnica.. gotovo u svemu , samo ne u jednom....tribali ste rec ca ste osica jer ko ne recete gubite sigurno , a ako recete uvik morete i dobit ......
Ali ca cete ..zivot je takov, i mi sami takove svoje greske ispastamo....a ti boli ne prolaze tako lako .................

Dosli ste da mi recete ..kaza Garak ...da vise nima nicega , tj ono ca je bilo je bilo tj...zapravo. ni ni bilo.... ipak ste izabrali....ali u tom izboru nisan ja...

Tocno... rece savjetnica.. ma to se ni dogodilo danas... ni veceras ...
To je bilo onog trena kad san se morala odlucit mislin li zivit zivot oli cekat nekoga tko mi nikad ni ni reka da me voli ..

Iako sam duoko u sebi znala da je tako , i onda san znala , ali ja moj zivot nisan mogla zaustavit ..pogotovo nakon onega ca su govorili da je s vami....
Eto to san dosla da van recen ..to san van bila duzna rec..nebi mogla zivit da van to nisan rekla ...sad znate sve ..da ste bili moja prva prava zelja,...ali.neostvarena .. nazalost ..i naravno da cujen od vas dali su moji instinkti bili upravu....

Ali mozda jos ni kasno ..rece Garak..ja san pogrisija ca van nisan reka ca san mora i.i....neznam...

Kasno je Garak..nazlaost kasno ... rece savjetica ...
Ne mogu ja mom decku , koji mi je toliko pomoga i koji me toliko voli , okrenut ledja ..to ne ..toliko me bar poznate .....

Da ...u pravu ste ...rece pomalo jadan Garak...ca da van recen .... svako nek svoju gresku ispasta ....da i ja malo svoj duh rasteretin...i vi ste meni najdraza , i bila ste mi zenska koju san najvise zelio pored sebe ..jer nikad nisan srea zensku tako vedrog duha i tako neiskvarenih namjera ..otvorenu i okrenutu zivotu...
Drago mi je ca ste mi rekli da ste i vi mene zelili , iako mi to vjerojtno , za koju uru , uopce nece bit drago , jer ne samo da san izgubija vas vec san izgubija i san da..ipak....mozda ..jednom , budemo skupa ...
Mozda san se zato bas toliko boja da van recen da vas zelin i pogrisija ...

Nego , jel van lipo stoji ona haljina koju san van poklonija ....
Ona je haljina nazalost ..rece savjetnica... u bolu za vami nestla , otisla je u komadice , krpice , ka da je nikad ni ni bilo ...
Zao mi je zbog tega ali...to je bia trenutak mojeg ocaja ..onega kad delamo one stvari za koje ce nam pokle vajka bit zao .....tako je i meni ..jer ne samo da je bila predivana , vec je bila dar od covika kojeg san volila ...

Steta ....a sad bi se stvarno mora odmarat...rece Garak ... da me krivo ne razumite...i ponovo je lega na krevet ....

Naravno ..rece savjetnica... stisne ruku Garaku... zazeli mu ugodan san i izdje iz sobe .....
Grilka ju je cekla sa bar 100 pitanja , ma savjetnica joj se zahvalila i rekla ... kasno je sad za pricu...i otisla iz ambulante

Nastavak slijedi.......[ LIFE STORY part 82 ended ]

[Prikaz] Spoiler:

pet 11 sij, 2008 6:13 pm
Profil ICQ
Inquisitor
Inquisitor

BrickTop1984 je napisao/la:
Nastavak price........

Nakon...

hehehe... buco's not dead! :)

pet 11 sij, 2008 6:41 pm
Profil Web stranica
So Say We All

Nastavak price...........

Nima se tu vise bas puno pricat......mozda ima jos koja storija ...o ovemu ili onemu , ali ovo ca je ova prica otila rec... je finilo , sve ostalo dalje ni bitno .....
Nadam se samo da van je bilo zabavno citatat ovu pricu , to joj je bia jedini cilj ........
----END OF LIFE STORY ------ [ vajda se tako rece !? ]

[Prikaz] Spoiler:

pet 11 sij, 2008 6:45 pm
Profil ICQ
So Say We All

Chaky je napisao/la:
Nastavak price........

Nakon...

nego hoćeš nešto popit dok nema gazde?

[Prikaz] Spoiler:

pet 11 sij, 2008 6:45 pm
Profil ICQ
Inquisitor
Inquisitor

Chaky je napisao/la:
Nastavak price........

Nakon...

nego hoćeš nešto popit dok nema gazde?

eh... kad je odo pio kod quarka? :mrgreen:

pet 11 sij, 2008 6:52 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1376 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 92  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: