| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
Evo stize pice... sok od sljiva za @bunnycu.. i kanar za naseg zavodnika... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 16 pro, 2007 1:04 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Hej shefe, znash onu...
... Josh litar jedan dobrog vina dajte nama vi da pijemo do kraja nochi...
Pochela san pivat', sam' da se ne popnem na 'astal...
Da se to ne bi des'lo, davaj to vino i molit chu lipo, je'nu porc'ju srdelica. Neshto se meza obrala.
| ned 16 pro, 2007 4:38 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Pa tu se tulumari na veliko.....A đeš curo tako mlada u brak? Pričekaj par stotina godina pa se odluči....bolje je... Quark, daj nešto za društvo...
| pon 17 pro, 2007 10:52 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Cuj Pikard mi smo vec u blagdaniskom duhu.....! ... Ajde ubaci se u drustvo i zapivaj.... Drustvo evo stize i pice od Pikarada .......brizan Worf imat ce [-] debeli na racunu.... Al ko mu je kriv kad nece festat...s nami....bar nas casti..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 17 pro, 2007 2:56 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
...ma s tvojim cijenama, brate, već sam počeo gusarit vikendima......Neki orionci su se nešto bunili da im se miješam u posao, pa sam sredio Worfov minus i pustio Worfa na njih....mislim da u tom djelu svemira nema više Orionaca...ali ima para za blagdane....
| pon 17 pro, 2007 3:06 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Take triban , snalazljive , a ne one ca samo kukju da in je skupo... jel tako.... !? .. Ma ima latinuma [ odasad MIL] u nasega cara Pikija i njegovog shefa trezora [ ne osiguranja] Worf 'owskog ...... Zivili.... bukalete su tu.....

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 17 pro, 2007 3:37 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 17 pro, 2007 4:59 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 17 pro, 2007 9:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Opa. Pa ovdje je pravo veselo društvo. 
| pon 17 pro, 2007 9:57 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
posto je bezeveze pitati samog pisca da li je njegovo djelo dobro ili nije pitam ostale posjetitelje g. Quarka koji su procitali vecinu, ako ne i sve, "LIFE STORYje" poznatog nam vlasnika: Da li je to dobra prica i da li je vezana uz ST (pa makar i sarkasticki  )? Ako je oboje, onda ne vidim zasto nebi to objavili u nekom od sljedecih fanzina. Naravno ... ima jos 2 uvjeta... da g. Buco odobri objavljivanje svoje price i da TDA prihvati pricu u fanzin.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 17 pro, 2007 10:08 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja i Ezri smo se dogovorili da Bucinu priču prevede na kniževni jezik, onda ako gospon Buco odobri možete objaviti u Fazinu..
A sada daj Kanar.
| pon 17 pro, 2007 10:46 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| uto 18 pro, 2007 12:14 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@BS vec imas minus na racunu ..jel ti to mislis radit prekovremeno...!? ..oli da ja bankrotiran...! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 18 pro, 2007 12:47 am |
|
 |
|
Admiral
|
Kako minus?!
Pa dragi shefe, zar nije dosta shto pjevam i goste zabavljam, josh i produzheno da radim...
Imam ja neke ushtedjevine. Zato, daj Splichaninu shta che popit'.
| uto 18 pro, 2007 2:17 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
A ti to krestis tamo u mon basru.. ajme.... ni to pivanje ..!? ..to je ..nemogu se sjetit.... Nego @chaky dal bi mi moga rec di je nesta moj odgovor tebi glede "price" ... znam tko je bia "dezuran" policijot..ma .. valjda ni dotle doslo...ja znam da je u tog covika egocentricam jaci od "crne rupe"... Ma neki rspekt i postivanje pravila bi ipak moralo bit ..a posto si ti admin i tice se ove teme bilo bi fino da ga priupitas zasto je to ucinija !?... Ako je netko bolestan na mozak ...nek lijek potrazi u Vrapcu a ne ka globalni modetor na ovon boardu .... Ja co ovi post c/p a dadumom i satom.. da nebi nest misteriozno...!.. Vas barmen ....

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 18 pro, 2007 2:49 am |
|
 |
|