| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Identificirajte...
jadne svinje wildchild, ne spominji mi ovce 
| čet 11 stu, 2010 9:50 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Pa no, za ubijanje. Upucaš je u glavu, pa onda je ubiješ tako da joj prerežeš grkljan. Al šta bezveze pričam, ionak svi znamo kak se kolje svinja.
JEL TAK SOVEREIGN IKS? Ne znam, jerbo nikad nisam prisustvovao dotičnom obredu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 11 stu, 2010 9:53 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
pahuljica je napisao/la: wildchild, ne spominji mi ovce Ke, ne voliš janjetinu? 
|
| čet 11 stu, 2010 9:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ovo drugo lici na sedlo... ali za neke povece zivotinje... kamilu?
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| čet 11 stu, 2010 10:05 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Wildchild je napisao/la: E a kako se kolje konj? Nehumano kao i ovce ili...? E a kako se to humano kolje? Isto kao i ljude ili...? Kak?
|
| čet 11 stu, 2010 10:41 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Miki je napisao/la: Wildchild je napisao/la: E a kako se kolje konj? Nehumano kao i ovce ili...? E a kako se to humano kolje? Isto kao i ljude ili...? Nehumao = vežu se noge, nož kroz vrat, drži se glava nad kablicom u koju ide krv, i znak da je životinja mrtva je kad prstom prođeš po oku koje ne bi smjelo više treptati. Jasnije? Daljnji postupak sadržava deranje kože, vađenje iznutrica itd itb... Tako to rade kod moje stare na selu. Humano je valjda drugačije od ovog napisanog.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 11 stu, 2010 11:15 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Wildchild je napisao/la: Nehumao = vežu se noge, nož kroz vrat, drži se glava nad kablicom u koju ide krv, i znak da je životinja mrtva je kad prstom prođeš po oku koje ne bi smjelo više treptati. .
Dakle isto kao i ljude. 
|
| čet 11 stu, 2010 11:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Yap, prvo je omamljivač-pištolj za svinje/goveda, koji se prisloni svinji na glavu, a iznutra izleti šipka duga nekoliko cm i probije joj lubanju. Potom ju je lakše zaklat (osim toga, propisima EU je obavezna uporaba omamljivača). Drugo je samar, kao što reče captain (odnosno "sedlo za magarca" kako je to opisao Boz). Samar se stavi na magarca, pa se na njega slažu vreće, drva i sl. Evo i nove slike  : 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 12 stu, 2010 10:22 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Šipka? Za što se onda kupuju metci?  Jer kod nas se kupuju metci i metak joj se ispali u čelo iz tog pištolja. Valjda su kod nas kraći klinovi. A ovo gore služi za obradu drva, za fino ravnanje ploha. Ne znam kak se zove. Uglavnom vuče se naprijed-natrag, s donje strane je metalni zub koji uklanja sve neravnine na drvenoj plohi, i onda to što zub odsječe izleti na gornju stranu. Kak se zove, ne mogu se sjetit...
|
| pet 12 stu, 2010 11:09 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mi to zovemo ''Hoblić'' ... i da imam i takav jedan doma...
...ispod je jedan nož...
| pet 12 stu, 2010 11:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Šipka? Za što se onda kupuju metci?  Jer kod nas se kupuju metci i metak joj se ispali u čelo iz tog pištolja. Valjda su kod nas kraći klinovi. Ajmo malo pogledat navedenu sliku pa ću pokušat objasnit:  Gornji, manji dio pištolja se jednostavno odvije. Potom se u donji dio stavi metak (navedeni ne sadrži zrno, nego samo barut). Ponovno se zavije gornji dio, nategne se opruga na samom vrhu. Prilikom opaljenja stiska se mala ručica sa strane, a sam pištolj nasloni se na čelo svinje. U donjem dijelu nalazi se snažna opruga i unutar nje metalna šipka. Uslijed snažne eksplozije metka, navedena opruga iskoči za nekih 7-8 cm i probije lubanju životinje. I da, pogodio si što se tiče trećeg predmeta. Navedeni se u Dalmaciji zove blanja, a za ostale dijelove Hrvatske ne znam. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 12 stu, 2010 12:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Pogledajte No Country For Old Men.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 12 stu, 2010 1:46 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nisam proučavao anatomiju pištolja. Znam da ide metak negdje, i znam da na lubanji ostane mali znak, i da je svinja nokautirana. Inače jednom se pištolj potrgao, pa smo svinju nokautirali sjekirom.  Tupim krajem nadžaka po tintari, ostao je krater na lubanji, ko bazen je izgledao.  Šta je ovo?
|
| pet 12 stu, 2010 4:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
U E.U se ubijaju zivotinje plinom nek Bobo obajasni zasto je bolje ubijat plinom nego noze/pistoljem ? Bobo ti se nesto previse veseli kolinju za osobu sto jede samo bijele meso ?
Ovo gore ogrlica za pse ?
| pet 12 stu, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
vadičep 
| pet 12 stu, 2010 11:59 pm |
|
 |
|