| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: "Kod Quarka"
Miki je napisao/la: Pazi Alf, podvalit će ti ferengijske ćevape od crva.  ma valjda neće, kažu kad je u pitanu njegov bar da je velika poštenjačina premda je na mom rodnom planetu Melmacu zezno par trgovinski lanaca i nastala je epidemija, od tada ga traže moji rođaci , rođo Blinky i Pretty Boy Shumway i nisu baš dobronamjerni.
|
| ned 21 stu, 2010 12:33 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Miki je napisao/la: Pazi Alf, podvalit će ti ferengijske ćevape od crva. To su super crvi! Poslstica iz delta quadrant. Nije to ka ovi vaši Zemaljski crvi., molin lipo. Okus kakv još niste ni sanjat mogli. alfa_Q je napisao/la: ...ma valjda neće, kažu kad je u pitanu njegov bar da je velika poštenjačina Fala! Pa ne zove se bar uništa "Kod poštenog ferengija". A ono djabe, ne, ti mora da se šališ? Nema djabe ni u stare... jeli. Hm. alfa_Q je napisao/la: od tada ga traže moji rođaci , rođo Blinky i Pretty Boy Shumway i nisu baš dobronamjerni. Jesi siguran da nisu zalutali u bespućima svemira? Čim dodje konobarica bit ćeš uslužen. Prohujalo s vihorom 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 21 stu, 2010 10:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Quark, ma to džabe ma Morn mi reko tako, valjda je bio pijan, i on zna svašta lupit, ali nema problema, platit ću ja. a za rođe što te traže a ne znam , nisu ti još ušli u trag, teško se oni gube...čuvaj se....
|
| ned 21 stu, 2010 11:01 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
buco je napisao/la: Miki je napisao/la: Pazi Alf, podvalit će ti ferengijske ćevape od crva. To su super crvi! Poslstica iz delta quadrant. WAT Ja mislio da je Ferenginar u @ kvadrantu.
|
| ned 21 stu, 2010 11:06 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Miki je napisao/la: buco je napisao/la: Miki je napisao/la: Pazi Alf, podvalit će ti ferengijske ćevape od crva. To su super crvi! Poslstica iz delta quadrant. WAT Ja mislio da je Ferenginar u @ kvadrantu. To neki manki kvadrant? 

|
| ned 21 stu, 2010 11:10 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Pa da, sve puno majmuna. 
|
| ned 21 stu, 2010 11:11 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
El tamo planet mankija? 

|
| ned 21 stu, 2010 11:18 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
buco je napisao/la: Fala! Pa ne zove se bar uništa "Kod poštenog ferengija". A ono djabe, ne, ti mora da se šališ? Nema djabe ni u stare... jeli. Hm. Osim ak ti se ne zaprijeti nekako jel?
Kao npr. donesi mi džabe bocu Kanara ili ću te predat Obsidijanskom redu na ispitivanje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 21 stu, 2010 11:28 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
buco je napisao/la: @miki Stavit ćemo vas u holodek nek misle da snivaju. @pahuljice, lagalong li imena, možemo li računat na te ko na običnu, ili možda... malo manje običnu, konobaricu? Dolazim odmah! holodek uvijek ...pa ono ajde, i tako mi trebaju pare...ali ništa osim sasvim običnog konobarenja 
| ned 21 stu, 2010 11:56 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
pahuljica je napisao/la: ...ali ništa osim sasvim običnog konobarenja Svakao. Ne misliš valjda da bih ja tebe... Ajme, ja san pošteni Ferengi. Čestitam, postala si konobarica! U doba recesije u federaciji ti si našala delo. Ok, od danas bar ima službeno i konobaricu. Za pšća, jel, i.... khm, te stvari obratite se @pahuljici. Mene zovite samo ak je nešto jakooo važno. Sovereign X je napisao/la: Osim ak ti se ne zaprijeti nekako jel? bilo je par bezuspješnih pokušaja. Imun sam na tu vrst pritisaka. Kad je latinum na sigurnom sve je pod kontrolom. Miki je napisao/la: Ja mislio da je Ferenginar u @ kvadrantu. Morat ćeš mijenjat mišljenje. Zemja ti je u @ dijelu svemira. Miki je napisao/la: Pa da, sve puno majmuna. Zato je Kate uspjela pobidit. Hm, znači ono ni bia Borg već jeli... vaša rodbina... mislin ona po Darwinu. Dobro da na Fereginaru nema evolucije. Oprosti mi pape 4

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 23 stu, 2010 6:36 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Duplu lozu, molim.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 23 stu, 2010 7:27 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
T'Grel je napisao/la: Duplu lozu, molim. dupla loza poslužena 
| uto 23 stu, 2010 7:51 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Već čekam na tu duplu porciju Yamok saucea i bocu Kanara tri godine, a platio sam?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 23 stu, 2010 8:00 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
pahuljica je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Duplu lozu, molim. dupla loza poslužena  Može još jedna dupla? Kolko to košta?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 23 stu, 2010 8:20 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Flafi, koliko ti ovaj Ferengi plaća?
|
| uto 23 stu, 2010 8:46 pm |