| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Re: "Kod Quarka"
Ezri je napisao/la: Ugledavši slikicu iznad zaželjela sam se pepsija....mmmm Pa kod Quarka si . Naruci , pa da vidimo sposobnost ferngija, kako ce nabaviti recept za prastaro zemaljsko pice br2. Mislim za latinum bi nabavili sve kaj ljudi/bica hoce platit. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 26 lis, 2007 10:57 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Pa nije to tako teško. To je mjehurićasti root beer.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 26 lis, 2007 11:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
TerNek je napisao/la: Pa nije to tako teško. To je mjehurićasti root beer. Pa kazu i da se osjeti razlika izmedju starog alkohola i danasnjeg sintehola, osim sto je alkohol bio otrovniji. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 26 lis, 2007 11:10 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Quark, davaj pepsi, ali s limunom! Ima koji trač?
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 26 lis, 2007 11:28 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
nakon burnih par dana provedenih u BadLand-u (PustinjI), dobro bi došao jedan Andurijski Konjak, zato Quark, baci se na posao.
A ti Ezri pusti tračeve, nego dođi da me posavjetuješ, znaš da Garak to voli.
| sub 27 lis, 2007 1:00 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
U vezi čega treba savjet. Napokon da nekaj u vezi struke radim...
|
| sub 27 lis, 2007 3:37 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Ezri evo pice ..nasa je moj netjak formulu [ne onu F1] kad je bia na oni ruzni planet ca ga zovu "Earth"..tak nekak.... A tracevi pa prica se da ce zamijenit neaktivnu @TDAu..cujen da je zbog "ljubezni" zaboravila na delo .pa se clankopisci i shefovi ka zale nesto....  .. A cujen i da ce pak doc neko drugi i to opet zenskog spola...hmmm mora da je taj ca postavlja gl.urednice zanskaros..!? Ca ti mislis ..jeli...? @BT a ti bi konjacic ...? dobro dodje za herc..ne ? bu ti proradil..vidim si se se ukopa od stra ...setkjuci....tamo po bad Land... Sto mislis tko ce bit nova cura u Fanzinu..i ca bu delala...?.. @nenadg ti bi jedan "sokic ala Worf"....!? dobro vec .stize ..inace sve ti je to isto nevirujes valjda reklami da je oni sintehol zdrav..?..oli...virujes.!? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 27 lis, 2007 6:03 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Provesti dugo vremena u bad lande-u nije baš ugodno za osobu sa Klaustrofobijom, Zato Ezri, čekam te u Butiku ili ćemo radije u tvoju kabinu
| sub 27 lis, 2007 6:34 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ma neka bude javno, možda netko još ima problema pa da si pomogne... Nego brick, što te muči? 
|
| sub 27 lis, 2007 6:39 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ezri je napisao/la: Nego brick, što te muči? Ma ca ne kapis ...ruka ga vec boli pa je odlucija malo da promini stvar ...e ..i triba mu strucna psiholoska pomoc... Nego os jos jednu pijacu s mjehuricima ..? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 27 lis, 2007 6:48 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
buco je napisao/la: Ma ca ne kapis ...ruka ga vec boli pa je odlucija malo da promini stvar ...e ..i triba mu strucna psiholoska pomoc... Perverznjak! buco je napisao/la: Nego os jos jednu pijacu s mjehuricima ..?  Hoću!
|
| sub 27 lis, 2007 6:51 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Ma neki dan sam prolazio pored udruge, pa trebam mali poticaj od zgodne savjetnice da se pridružim.
| sub 27 lis, 2007 6:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Perverznjak.....!....Jel ja ili @BT..?... A tia san samo ukazat ca bi ga moglo mucit... Izvoli mjehuricasti napitak...pa jos slatki..hmm ni ti to zdravo za kilazu..! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 27 lis, 2007 6:57 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Pa naravno da si ti taj!!
| sub 27 lis, 2007 7:01 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Oboje... Imaš kaj dijetno, ovo kaj si mi dao je loše za kilažu - i sam veliš...
|
| sub 27 lis, 2007 7:14 pm |
|
 |
|