|
Sada je: čet 17 ruj, 2026 8:31 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Nabijem post
Nabijem tramvaje.
| uto 12 vel, 2008 2:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Jedno lose budjenje...
Nabijem lose snove, kojih se ne sjecam (osim da sam ih sanjao ukrug "cijelu noc" i da mislim nisu imali veze s nikim iz udruge) ali mi ostao neki negativni filing, i zbog kojih sam u ku*cu vec od budjenja. Nabijem pretjerano razmisljanje o stvarima s proslog tuluma koje su posle krivo, iako za 90% toga nis nisam kriv a onih max 10% je cisto ljudsko i logicki dio mene se svadi s emocionalnim  Nabijem crobex i investicijske fondove koji padaju i padaju.... Nabijem svoju lijenost sto mi se ne da vise raditi pa da me fluktuacije na burzi ne diraju toliko... Nabijem svoje razmisljanje i dileme da li da poklon koji sam kupio nekome kome je danas rodjendan (a narucio jos prije nekoliko tjedana, prije "C&C-a", u drukcijem stanju svijesti) ipak poklonim i KAKO ce se to shvatiti u nekoj siroj mrezi medjuljudskih odnosa... i kakve posljedice ce imati ili nemati... uhh Nabijem kad znam da me cijeli dan ceka gnjavaza s nosenjem laptopa u servis, a onda ciscenje cijele kuce od krsa i loma prosle subote i nedjelje... Nabijem svoje neprihvacanje perverznog poklona od drugih i razmisljanja o konotacijama istog, i zelje da ga vratim tj. ostavim u udruzi.... Nabijem i sve ostalo sto ne zelim napisati na forum.... Nabijem strah od slanja ove poruke na forum, da ljudi ne pomisle da sam uvijek takav... a takav sam u mozda 5% vremena. Malo sam u ku*cu ... proci ce me do navecer..... obicno prodje 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 12 vel, 2008 5:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
 Re: Jedno lose budjenje...
cvicek je napisao/la: Nabijem lose snove, kojih se ne sjecam (osim da sam ih sanjao ukrug "cijelu noc" i da mislim nisu imali veze s nikim iz udruge) ali mi ostao neki negativni filing, i zbog kojih sam u ku*cu vec od budjenja. Nabijem pretjerano razmisljanje o stvarima s proslog tuluma koje su posle krivo, iako za 90% toga nis nisam kriv a onih max 10% je cisto ljudsko i logicki dio mene se svadi s emocionalnim  Nabijem crobex i investicijske fondove koji padaju i padaju.... Nabijem svoju lijenost sto mi se ne da vise raditi pa da me fluktuacije na burzi ne diraju toliko... Nabijem svoje razmisljanje i dileme da li da poklon koji sam kupio nekome kome je danas rodjendan (a narucio jos prije nekoliko tjedana, prije "C&C-a", u drukcijem stanju svijesti) ipak poklonim i KAKO ce se to shvatiti u nekoj siroj mrezi medjuljudskih odnosa... i kakve posljedice ce imati ili nemati... uhh Nabijem kad znam da me cijeli dan ceka gnjavaza s nosenjem laptopa u servis, a onda ciscenje cijele kuce od krsa i loma prosle subote i nedjelje... Nabijem svoje neprihvacanje perverznog poklona od drugih i razmisljanja o konotacijama istog, i zelje da ga vratim tj. ostavim u udruzi.... Nabijem i sve ostalo sto ne zelim napisati na forum.... Nabijem strah od slanja ove poruke na forum, da ljudi ne pomisle da sam uvijek takav... a takav sam u mozda 5% vremena. Malo sam u ku*cu ... proci ce me do navecer..... obicno prodje  hmm, ne umoris li se malo od nabijanja? nabijem lemilicu koju nemam... ali ko je hebe (osim mene)
| uto 12 vel, 2008 7:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Jedno lose budjenje...
Marsonia je napisao/la: hmm, ne umoris li se malo od nabijanja? Ponekad (ok prosla me je bedara u medjuvremenu... vulkanski sam ju potisnuo  ) Nabijem frendove kojima se da ici cistiti tek poslije 19 sati i sad se dosadjujem na Forumu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 12 vel, 2008 8:01 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
nabijem staroslavenski, crkvenoslavenski, starocrvenoslavenski, prastarocrkvenoslavenski, staromakendonski, starobugarski, staroslavenski kao općeslavenski književni jezik, a najvise od svega nabijem jebeni PRASLAVENSKI - koji kurac se mora razvit iz jebenog PRAINDOEUROPSKOG?
| uto 12 vel, 2008 8:32 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: nabijem staroslavenski, crkvenoslavenski, starocrvenoslavenski, prastarocrkvenoslavenski, staromakendonski, starobugarski, staroslavenski kao općeslavenski književni jezik, a najvise od svega nabijem jebeni PRASLAVENSKI - koji kurac se mora razvit iz jebenog PRAINDOEUROPSKOG? Zar to sve postoji? Nabijem političare.
| uto 12 vel, 2008 8:34 pm |
|
 |
|
luda baba
|
sve do praslavenskog ti je to ista stvar (isti jezik)
nabijem ispite, nabijem veljacu
| uto 12 vel, 2008 8:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Nabijem se u mozak, izgubio sam svoj sretni Zippo upaljač.
| uto 12 vel, 2008 11:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nabijem podobne i nepodobne teme na forumu.
|
| sri 13 vel, 2008 12:21 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nabijem to sto neki smatraju nas forum jedinim forumom na webu... pa ocekuju da bi sve trebalo biti na njemu  
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 13 vel, 2008 12:56 am |
|
 |
|
luda baba
|
nabijem bolest, temperaturu i riganje
| sri 13 vel, 2008 12:24 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Nabijem Ternekovu asocijaciju.
| sri 13 vel, 2008 12:34 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
nabijem bezidejnost!
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 13 vel, 2008 12:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nabijem kalkulacije , svuh vrsta...
| sri 13 vel, 2008 1:10 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Nabijem nabijem nabijem vrijemeeeee
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 13 vel, 2008 3:48 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|