Sada je: sri 29 srp, 2026 3:09 am.

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
 Akcija: dajmo mu da gleda ST filmove :) 
Autor/ica Poruka
Inquisitor
Inquisitor

Mr.bobo je napisao/la:
...dakle Picard pada na 3 mjesto...

pogledaj First Contact pa onda prosudi :P

oh da... pogledaj ST filmove...
tak da ti se ne desi ponovno da kazes da je first contact "onaj film sa spocokm i kirkom" i da se film prije "searching for spock" zove "genesis" :roll: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

neke stvari jednostavno moras pogledati... a filmovi su medju njima :)

pet 10 stu, 2006 4:09 pm
Profil Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Đizus, ove provale spadaju u najveće bisere za koje sam ikad čuo.

pet 10 stu, 2006 4:11 pm
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Ant je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
...dakle Picard pada na 3 mjesto...

pogledaj First Contact pa onda prosudi :P

oh da... pogledaj ST filmove...
tak da ti se ne desi ponovno da kazes da je first contact "onaj film sa spocokm i kirkom" i da se film prije "searching for spock" zove "genesis" :roll: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

neke stvari jednostavno moras pogledati... a filmovi su medju njima :)

...presudio sam je već...
...genesis je bio projekt na kojem su radili znanstvenici...

...a priznajem da mi filmovi nisu jaća strana...
...a tak su bili napeti da sam zadrijemao...

pet 10 stu, 2006 4:24 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Naravno, nije nijedan snimljen sa posadom po tvom ukusu.

pet 10 stu, 2006 7:39 pm
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Naravno, nije nijedan snimljen sa posadom po tvom ukusu.

...kad je to snimano... Ent nije ni postojao... :wink:
...tak da je u to vrijeme moja favorite posada bila Voyager...
...a ni oni nisu dobili mjesto u filmovima...
...TNG je malo spasio stvari... ali ... opet sam zadrijemao...

pet 10 stu, 2006 7:52 pm
Profil ICQ Web stranica
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
ma nije (tolika) fora gledati filmove prije serije, prvenstveno jer nepoznajes likove.
a sto se tice TOS filmova, njih treba i međusobno stvaiti u odnos, odnosno gledati po redu.
tako da nije tako neobicno da se nekoga filmovi nisu toliko dojmili.
kod treka postoji taj problem da je ponekad radi svoje osebujnosti i pomalo kompliciran za gledati, ali ako se stvari konzumiraju pravilnim redosljedom, a u tom slucaju uzitak je zagarantiran.

sub 11 stu, 2006 11:13 pm
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

...kad je to snimano... Ent nije ni postojao... :wink:

Naravno da nije, kao niti sav silni lažni kanon koji se njime uvaljivao u ST povijest.

ned 12 stu, 2006 1:46 pm
Profil ICQ Web stranica
osobno sam gledao jako malo od ENT prvenstveno jer nisam mogao probaviri cinjenicu da netko baulja svemirom prije legende - jednog i jedinog - Jamesa Tiberiusa Kirka

prepravljajuci povijest koja je uspostavljena od Kirka do Janeway, jednostavno se iskazuje nepostovanje prema trudi ljudi koji su stvorili ST daleke 1966

bilo bi bolje da su pogledali DS9-"Trials and Tribble-ations" pa napravili nesto u tom stilu

uto 21 stu, 2006 10:42 pm
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

uto 21 stu, 2006 11:03 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekker
Über Trekker

osobno sam gledao jako malo od ENT prvenstveno jer nisam mogao probaviri cinjenicu da netko baulja svemirom prije legende - jednog i jedinog - Jamesa Tiberiusa Kirka

prepravljajuci povijest koja je uspostavljena od Kirka do Janeway, jednostavno se iskazuje nepostovanje prema trudi ljudi koji su stvorili ST daleke 1966

bilo bi bolje da su pogledali DS9-"Trials and Tribble-ations" pa napravili nesto u tom stilu

ovaj post je prilično sebičan.
kirk nije ni prvi ni zadnji u svemiru. Nije ni prvi ni zadnji veliki kapetan. Nije Prvi (ustvari je prvi je) i nije zadnji koji je ulozio trud u ST. A sto se tice povjesti, tu se ima razglabati na godine i godine.

sri 22 stu, 2006 12:07 am
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

pijun je napisao/la:

kirk nije ni prvi ni zadnji u svemiru. Nije ni prvi ni zadnji veliki kapetan. Nije Prvi (ustvari je prvi je) i nije zadnji koji je ulozio trud u ST. A sto se tice povjesti, tu se ima razglabati na godine i godine.

Joj daj molim te, da je neumjesnost sačinjena od cigli Kirk bi bio jedan golemi zid!!! A ni Bones ne bi bio daleko, jer iako je bolje odglumljen, neke su mu primjedbe bile... khm - khm...Trek nisam zavoljela zahvaljujući Kirku i njegovoj eri, već zahvaljujući Puicardovoj posadi. Fora je Kirk ali nije najbolji kapetan. Svih *pet* serija su ST i svaka serijalu i franšizi doprinosi na svoj način... dajte pustite ljdue da imaju svoje favorite iz kojeg god razloga žele!

slika

sri 22 stu, 2006 1:11 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan

Bravo! To su riječi koje ja govorim oduvijek. :s_clap: :s_clap: :s_clap: :s_clap: Još jednom: vrlo dobro rečeno! Imaš moju podršku.

Kirk je prvi legendarni kapetan u ST svemiru i nitko ne može biti ispred njega, a kamoli da se insinuira da je neki tamo veći od legendarnog Jima.

sri 22 stu, 2006 5:00 pm
Profil Web stranica
Nightshoot je napisao/la:

Joj daj molim te, da je neumjesnost sačinjena od cigli Kirk bi bio jedan golemi zid!!! A ni Bones ne bi bio daleko, jer iako je bolje odglumljen, neke su mu primjedbe bile... khm - khm...Trek nisam zavoljela zahvaljujući Kirku i njegovoj eri, već zahvaljujući Puicardovoj posadi. Fora je Kirk ali nije najbolji kapetan. Svih *pet* serija su ST i svaka serijalu i franšizi doprinosi na svoj način... dajte pustite ljdue da imaju svoje favorite iz kojeg god razloga žele!

nisam rekao da je Kirk zadnji u svemiru, ali je trebao ostati prvi /Pike je bio samo pilot/ (i jedini kauboj)
Archer samo sto ne nosi dva phasera na remenu i jase konja, inace ima kaubojskiji lik i nastup od Kirka (cije su epizode snimane u zlatno doba westerna).
i nisam mislio da je Kirk stvarao ST, nego cijela ekipa (dok su drugi snimali westerne), a sad je tu neki usminkani brodic koji prekraja povijest umjesto da "hrabro ide tamo gdje još nitko prije nije išao" (mislim da je to duh ST i to su slijedili svi serijali do ENT, pa cak i filmovi sto je cak vidljivo i u naslovima "Final Frontier" i "The Indiscovered Country")
VOY je bio u Delta kvadrantu, idemo hrabro dalje...

čet 23 stu, 2006 12:54 am
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Archer samo sto ne nosi dva phasera na remenu i jase konja, inace ima kaubojskiji lik i nastup od Kirka

Hvala Bogu da ima još ljudi koji dobro vide. Kad sam ja rekao Bobi da je biglboy običan kauboj, bunio se kao da bogohulim.

čet 23 stu, 2006 4:46 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Kauboj? Hm, that explains why I like him so much! *pušta Johnny Casha na playeru*

Yeeeeehaaaw!!! :lol: :lol:

To što Kirk kronološki nije ostao prvi me ne boli mnogo. Nekako mi je logično da je bilo kapetana i prije njega. Flota, fedearcija i sve ostalo nije nastalo preko noći.
Štos e ušminkanosti tiče, mislim da je to posljedica opće "ušminkanosti" svih recentnijih TV produkata. Ono što bih voljela jest da se netko, tko god to bio, malo više potrudio oko *kvalitete* serije (mislim na ST Enterprise). Moglo se napraviti bolje, zašto se nije, tu se može nagađati, svejedno, meni je ENT i dalje drag za pogledati.

slika

čet 23 stu, 2006 10:27 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: