|
Sada je: uto 25 kol, 2026 4:00 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Star Trek XI
T'Rapavi je napisao/la: Zakon! Preodlične vijesti... Živio nam Star Trek!  Hear hear! 
|
| sri 20 svi, 2009 12:06 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Odlicne vijesti go ST Kako mi je drago, jos samo da skine rekord koji drzi Star Wars ili koji je vec bio najgledaniji film u kinima.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 21 svi, 2009 7:32 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Lucius je napisao/la: Odlicne vijesti go ST Kako mi je drago, jos samo da skine rekord koji drzi Star Wars ili koji je vec bio najgledaniji film u kinima. 1 Titanic - $600,788,188 2 The Dark Knight - $533,345,358 3 Star Wars - $460,998,007 4 Shrek 2 - $441,226,247 5 E.T.: The Extra-Terrestrial - $435,110,554 Najslabiji Star Wars film je "Attack of the Clones" sa $310 mil., a za Star Trek če bit sjajan uspjeh ako dođe do 220 milijuna (najveći optimisti spominju 250, no mislim da nije realno).
|
| čet 21 svi, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Yap, a worldwide boxoffice je slijedeći  : 1. Titanic - $1,835,300,000 2. The Lord of the Rings: The Return of the King - $1,129,219,252 3. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest - $1,060,332,628 4. The Dark Knight - $1,001,921,825 5. Harry Potter and the Sorcerer's Stone - $968,657,891 Inače, ST XI se trenutno nalazi na 308. mjestu svjetskog box-officea, sa $225,536,131 zarade, a Paramount procjenjuje kako će do kraja dostići zaradu od 350 do 400 milijuna USD.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 21 svi, 2009 9:54 pm |
|
 |
|
bubica
|
No kad se sve to uštima prema inflaciji, "Zameo ih vjetar" i "Star Wars" su još uvijek usamljeni na vrhu (SW iz 1977. je u americi prodao ravno 3 puta više karata od LOTR:ROTK, a sa ovim ostalima ne bih ni uspoređivao).
BTW, nazad na topic - ST XI se jučer (srijeda) ponovno vratio na #1. Nije ni čudo, Anđeli i Demoni su smeće (bio jučer gledat).
|
| čet 21 svi, 2009 10:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
22 milijuna dolara u trećem tjednu za Star Trek XI Prema procjenama sa stranica Airlock Alpha i Box Office Mojo, novi Star Trek je u svojem trećem tjednu prikazivanja zaradio 22 milijuna dolara. To znači da je ovaj tjedan završio kao treći po zaradi, iza filmova Noć u muzeju 2 (53,5 milijuna) te Terminator: Spasenje (43 milijuna). Zarada filma u SAD-u do sada iznosi 183,6 milijuna USD, čime se film popeo na četvrto mjesto ljestvice zarade filmova iz Star Trek franšize u SAD-u. Sa ukupnom zaradom od preko 300 milijuna USD u svijetu, ST XI trenutno drži 107. mjesto svih vremena, a očekuje se da će čak i uz pad posjećenosti od 50% sljedećeg tjedna probiti među sto najgledanijih filmova svih vremena te postati filmom koji je za sada ove godine najviše zaradio na kino-blagajnama.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 25 svi, 2009 9:50 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
| pet 29 svi, 2009 4:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
| sub 30 svi, 2009 10:38 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
lol Đej Đej Ebrams i Star Drek tako mi zvucalo njegovo izgovaranje. Ajde neka i japanizeri malo osjete Trek addiction! 

|
| sub 30 svi, 2009 1:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kladim se da će Hiro i Ando ići na premijeru...
...dakle... zarada ce jos više porasti sljdećih tjedana...
| sub 30 svi, 2009 1:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ST XI prešao 300 milijuna USD zarade u svijetu Novi je Star Trek film nakon četiri tjedna prikazivanja uspio probiti granicu od 300 milijuna USD zarade u svijetu, pa trenutni svjetski box-office iznosi 311.9 milijuna USD.
Benedikt XVI
|
| sri 03 lip, 2009 5:58 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Congrats  Sljedeci ST ocekujem duplo 

|
| sri 03 lip, 2009 6:04 pm |
|
 |
|
bubica
|
Zarada u SAD-u je sjajna, ali je zato u ostatku svijeta dosta loša. Šteta, al šta je tu je, Star Trek ipak nije Star Wars, ma koliko god to nekima smetalo. Meni je samo bitno da je film zaradio dovoljno da nastavak bude zajamčen.
|
| čet 04 lip, 2009 12:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
U porukama prije netko je napisao da očekuju oko 350 milijuna zarade.... a to će se, kako sada stvari stoje, premašiti  Nastavak je neupitan, samo je sad nakon odličnog uspjeha filma još više upitan povratak Raitare 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 04 lip, 2009 1:22 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Cvicek je napisao/la: Nastavak je neupitan, samo je sad nakon odličnog uspjeha filma još više upitan povratak Raitare  Zašto?? Nije mi film za 10, al je ok... nebi si trebala dopustit da joj jedan film ukalja trekizam 
| čet 04 lip, 2009 1:27 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|