| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Najlosiji ST Film
T'Grel je napisao/la: A zašto bi ijedan ST film bio loš? Neću glasat jer smatram da su svi dobri. A bože moj... neki više, neki manje ali solidni su. Ono, prihvatljivi su za pogledat. Naravno, ima super filmove dok su neki dosta manje super. ok, ne kuzim tu tvoju logikumislim, film te moze stvarno razocarati jedino ako bi je bas stalo do njega. recimo, uzmimo da su meni star warsi ok za pogledati, ali nisam neki veliki fan. i sad ako film i bude los mene to ne dira. ali ako sam ja stvarno trek fan, i ako mi je stalo i do fransize i do ljudi koji sudjeluju u njoj i na kraju krajeva i do tih likova koje gledam svaki tjedan na TVu, onda ce mene stvarno pogoditi kad neki film i malo podbaci. jer ja cu imati neka svoja ocekivanja, neka svoja nadanja, pa cak i nekakvu svoju ideju oko onoga sto zelim vidjeti u star trek filmu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 02 ruj, 2008 12:37 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mislim, kako može jednom ST fanu ikoji ST film biti toliko loš da ne znam... može bit lošiji od drugih ali toliko loš i katastrofičan... to ne bi rekao.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 02 ruj, 2008 2:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
The Final Frontier, kao da je izašao iz riznice trasha.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 02 ruj, 2008 8:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
The Search for Spock
...samo sam se odlućio za jedan film... ...i taj mi je zbilja po samoj radnji i ideji s mojeg kuta gledanja najlošiji...
| sri 10 ruj, 2008 12:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni su najlošiji ''The Final Frontier'' i ''The Voyage Home''.
|
| čet 05 vel, 2009 3:35 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Definitivno TMP... nancy uniforme... TOS-ovska radnja... 
| čet 05 vel, 2009 11:28 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Iako volim sve Star Trek filmove, moram priznat da mi I. i III. nisu baš nešto. I žao mi je što Nemesis ima tolko glasova u ovoj anketi, jer to baš i ne zaslužuje 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 05 vel, 2009 2:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
The Final Frontier bez konkurencije. 

|
| čet 05 vel, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Alokin je napisao/la: Definitivno TMP... nancy uniforme... TOS-ovska radnja...  predlazem prijeki sud po hitnom postupku. 
|
| čet 05 vel, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ant je napisao/la: Alokin je napisao/la: Definitivno TMP... nancy uniforme... TOS-ovska radnja...  predlazem prijeki sud po hitnom postupku.   Why o why??
| pet 06 vel, 2009 12:24 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Alokin je napisao/la:  Why o why?? da parafraziram: The Original Series is mother, The Original Series core is father
|
| sub 07 vel, 2009 2:28 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Definitivno TMP... nancy uniforme... TOS-ovska radnja...  Što fali TOS-ovskoj radnji. 
|
| sub 07 vel, 2009 6:46 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: Što fali TOS-ovskoj radnji.  Dosadna je... priče na foru V'Gera su milju puta viđene u TOS-u (napada nas nepoznato biće - nitko drugi nije uspio, pa ajmo ga mi pokušat urazumit, nas će sigurno slušat, ipak smo mi Enterprise, a ako ne, uništimo ga). Boriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing...
| sub 07 vel, 2009 10:17 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Alokin je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Što fali TOS-ovskoj radnji.  Dosadna je... priče na foru V'Gera su milju puta viđene u TOS-u (napada nas nepoznato biće - nitko drugi nije uspio, pa ajmo ga mi pokušat urazumit, nas će sigurno slušat, ipak smo mi Enterprise, a ako ne, uništimo ga). Boriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing... Meni naprotiv TOS ima jako puno odličnih epizoda, bolji je od TNG-a. 
|
| ned 08 vel, 2009 4:58 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni naprotiv TOS ima jako puno odličnih epizoda, bolji je od TNG-a.  Neznam baš da je bolji... to vjerojatno kažeš jer si gledala remasterirani TOS 
| ned 08 vel, 2009 10:16 am |
|
 |
|