| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Re: PREDAVANJA
Ja još neznam ali, ili danas ili Petak... Još javim, ako ne jednostavno se pojavim pod vurom.... 
| sri 28 stu, 2007 3:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Picard je napisao/la: ako ne jednostavno se pojavim pod vurom....  da se ne zezneš nije kod vure, nego kod ispod konja 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 28 stu, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ant je napisao/la: ja imam skolu popodne, tako da nemogu ni sutra ni u petak...  Vi koji imate skolu tj. zadnji sat nažicajte profersore da vas puste no recite kam idete i sigurno ce vas pustiti-tak su bar mene  gotovo svaki puta (ako ne cijeli sat onda makar pola  )
|
| sri 28 stu, 2007 4:20 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
El Zvonko je napisao/la: Picard je napisao/la: ako ne jednostavno se pojavim pod vurom....  da se ne zezneš nije kod vure, nego kod ispod konja  Samo da nije pod repom od istog... 
| sri 28 stu, 2007 5:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ak bu bila kisa onda pod repom  (aka as Harmica) no bez brige prehladno je, prije bu snijeg 
|
| sri 28 stu, 2007 5:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...okeee... i 19:45 kod konja u petak... ...vidimo se... 
| čet 29 stu, 2007 4:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
U srijedu 12. prosinca 2007. godine, u prostorijama Zvjezdarnice Zagreb, Opatička 22, s početkom u 20:00 sati, održati će se popularno predavanje “Život na Marsu”. Predavač je Izidor Pelajić. hehe, jos nije zavrsila serija predavanja o Marsu što je ujednom i zadnje predavanje ove godine Jos jednom napominjem predavanja se nis ne placaju Zainteresirani sastanak je na trgu kod bana kao i obicno u 19:30
|
| sri 05 pro, 2007 3:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
See you there!
| pet 07 pro, 2007 5:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
neznam jel cu moc doc veceras; ko jos dolazi; odnosno tko bu sve vidio ovaj post 
|
| sri 12 pro, 2007 5:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
El Zvonko je napisao/la: neznam jel cu moc doc veceras; ko jos dolazi; odnosno tko bu sve vidio ovaj post  ...hmmm... ...pokušavam promijeniti dogovor... koji u isto vrijueme imam na drugom mjestu... ...i namjeravam dotičnog nagovoriti da nam se pridruži... ...čekam odgovor...
...premjestio dogovor... ...dolazim
| sri 12 pro, 2007 6:21 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cujem da je bilo o zivotu na marsu, ja nisam mogao danas, dosao je ujak iz pariza u posjet pa je bila vecera i tako to pa je bi ored da budem nazocan.
anyway, tko je bio neka kaze koju o predavanju, kako je bilo, sto sam propustio i slicno?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 13 pro, 2007 12:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Picard je napisao/la: See you there! traitor!!
...na predavanju sam ja bio jedini iz udruge... ...i to sam zvjezdarnicu našao iz druge... prvi put sam negdje krivo skrenuo...
...bilo je fora, jedan student je dežao predavanje koji studira fiziku,i koliko sam skužio, zna jako puno o astronomiji...
...prićalo se o definiciji život... ...Marsu, i tvrdnju da nije sasvim dokazano da život postoji odnosno da ga nema, jer su uspjeli napraviti neku reakciju... ...određene tvari koje su pustili u reakciju izašle su iz reakcije nešto drugačije... ...o marsovim roverima, koji su daleko premašili očekivanja, i već su prošli 10-tak kilometara... ...a rade na principu solarne energije (to sam ja pitao, jer zanimalo odakle im energija) ...pričalo se i o planetima sličnim Zemlji, i mogučnost evolucije i naseljavanja istih... ...svaki ima neku manu...
...i tako, mala i rasprava je bila nakon predavanja... ..ono, baš super je bilo...
| čet 13 pro, 2007 12:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
@Bobo trebao si napisat u množini traitors E bas mi je zao sto nisam mogao doc  , ali obavezno dolazim na sljedece u 1. mjesecu. I još je bila rasprava Hm zacuduje me mala zainteresiranost nasih kolega  ili ti tzv. ljudi koje "zanima" astronomija 
|
| čet 13 pro, 2007 3:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...meni je prošli puta bilo zanimljivo... ...i zašto ne... ...nei šte ne košta osim malo slobodnog vremena, čuješ neke nove stvari, naučiš nešto... ...i to je za mene produktivno utrošeno vrijeme...
...a i onako tko zna kad ću više moći doći u zvjezdarnicu... ...pa sam iskoristio situaciju...
| čet 13 pro, 2007 3:29 pm |
|
 |
|