|
Sada je: pon 27 srp, 2026 1:24 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Najdraži planet
...dakle , odaberimo planet koji nam se najviše sviđa... ...uz kratko obrazloženje , zašto bađš taj, i što vam se na njemu najviše sviđa...
...stavio sam i Plutona, iako su mu taj status malo smanjili... ...no možda dobije koji glas...
| uto 24 srp, 2007 2:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Najdraži planet
ja sam stavio Mars...nekako me fascinira njegova crvenkasta boja dok je u opoziciji, doduše znalo se dogoditi da ga nekad i zamjenim za neku zvijezdu dok je nisko iznad horizonta 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 24 srp, 2007 3:50 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
zemlja mi je ipak favorit, iz egzistencijalnih razloga 
_________________ njanjanja
|
| uto 24 srp, 2007 4:14 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
u zadnje vrijeme slusam dosta SF radio drama iz 50-tih i 60.-tih ... i skoro svaka druga prica ima veze sa marsom ili marsovcima... i mogu vam reci Mars ruleZ 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 24 srp, 2007 8:28 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
moj je dobio glas pluton, zato sto su mu oni idioti uzeli status planeta. Ne mogu da vjerujem.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 26 srp, 2007 10:11 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
saturn zbog ljepote....
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| pet 27 srp, 2007 8:55 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Jupiter. Cool mi je onaj ciklon (crvena pjega) i jako me fadcinirala ona snimka iz 1994. kako doslovno proždire fragmente kometa koji bi nas pretvorili u sataraš.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 28 srp, 2007 2:54 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jupiter. Mogli bi ga "potpaliti" i napraviti mini zvijezdu, otopio bi se sloj leda na Europi i stvorila malu planeticu s puno mora.... (ako bi falilo otoka, bacimo neki od manjih mjeseci u nju) i tak stvorimo savrsenu alternativu za ljetni odmor.... i poslije ju se moze renejmat u "Adrijatika" ili tako nesto 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 28 srp, 2007 5:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Jupiter.
| čet 16 kol, 2007 5:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mars naravno ne samo sto je bog rata , ili su 50-60 tih bili u modi marsovci , ili sta je Tesla vjerova i marsovce ....  ..vec hmm..zato sto mi se neki put cini ka' da san pa s njega na Zemlju , dosadnu i predvidivu..... Pozdrav Marsovska 5 P.S. sad vidin nakon sto san glasa da nas marsovaca i nefali... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 16 kol, 2007 6:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Zemlja jer sam tu ko doma, a osim toga 'za sada' nisam ni na kojem drugom nebeskom tijelu ni bio. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 16 kol, 2007 9:35 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
daso je napisao/la: moj je dobio glas pluton, zato sto su mu oni idioti uzeli status planeta. Ne mogu da vjerujem. Ma daj to nije trebo biti planet od samog početka,samo su ga Ameri favorizirali jer su naravno i oni morali otkriti neki "planet". Mars...savršen.
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 25 kol, 2007 5:59 pm |
|
 |
|
Captain
|
daso je napisao/la: moj je dobio glas pluton, zato sto su mu oni idioti uzeli status planeta. Ne mogu da vjerujem. Je*iga. Onda bi trebali dati status planeta jos nekolicini drugih. Saturn, inace.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sub 25 kol, 2007 7:51 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
kad su mu ga vec dali, mogli su ga uciniti izuzetkom... ono javna tajna...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 25 kol, 2007 9:16 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
daso je napisao/la: kad su mu ga vec dali, mogli su ga uciniti izuzetkom... ono javna tajna... a ima tu nesto... bila je neka emisija prije godinu dvije ... na hrtu vjerojatno (drugi bas i ne pricaju o astromomiji u svojim dnevnim emisijama... )... neki astronom je govorio da plutonu nece vjerojatno oduzeti status planeta jer odluka o tome je izvan ruku astronoma... da se pluton u opcem drustvu vec ustalio kao planet i da ljudi nece prihvacati odluku nekih tamo astronoma... ali eto ... bio je u krivu... medijima se svidila ideja o micanju statusa planeta Plutonu i kad se medijima nekaj svidi... onda ce se to kad tad i obicnom covjeku svidjeti 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 26 kol, 2007 2:49 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|