| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Borg radilice i njihova primijena u vrtlarstvu
E,kad bi barem imala jednu Borg radilicu i kad bi ju mogla programirati da mi radi sve poslove...da umijesto starog,ona pokosi vrt,da oblikuje živicu u obliku komunikatora Zapravo da vi imate Borga samo za sebe, za što bi vama služila? Kao primijena u vrtlarstvu ili... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 08 srp, 2007 3:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Borg radilice i njihova primijena u vrtlarstvu
kad smo vec kod robotickih organizama... ja bi... rađe... kh... jednu cylonku 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 08 srp, 2007 11:39 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ne želim znati u koju bi ju svrhu ti "programirao" 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 09 srp, 2007 10:35 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja bi jednu da mi usisava, pere suđe, briše prašinu, pere i pegla veš, uglavnom da radi sve iritantne poslove  al dobro, u nedostatku borg radilice još uvijek mogu tu i tamo zažicati mamu za helpanje, makar više ne živi sa mnom 
_________________ njanjanja
|
| pon 09 srp, 2007 11:01 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm, zanimljiva ideja... ...to biti bio moj alter ego... ...radilica bi išla nja ispite umjesto mene... 
...mislim da je to najkorisnija primjena koju mogu smislit... ...i kad bi to riješila... ...bila bi slobodna cijeli život... 
| pon 09 srp, 2007 12:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Rste trava zelenaaaa....
| pon 09 srp, 2007 2:02 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
hm... recimo da ide u nabavku umjesto mene, pere rublje i vješa ga, suše također...ma, ne znam... u vrtlarstvu ne bih mogla jer nemam ovdje vrt. možda da mi zalijeva svaki dan ciklame na prozoru i da im tepa i priča da bolje rastu. otpor je đabe! bit ćeš zalivena 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 11 srp, 2007 11:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Daklem naredis joj da ti uredi kucu i okucnicu , a ona asimilira i susjede i postavi prikljucke u tvojoj sobi. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 23 kol, 2007 11:56 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mislim da si pomisala loncice ..tj androida i kiborge .....androida bis mogla reprogramirat [ Data] ali Borg radilicu nebi bas mogla ......prije da bi te skupa nastavili asimilirat okolno pucanstvo....
Bar bi imala s kin pricat... dok bi gazila po vrtu zelenu travu....
Pozdrav
nanorobota 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 24 kol, 2007 2:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
zasto se borg radilica nebi dala reprogramirati? pa nisu oni savrseni strojevi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 24 kol, 2007 2:16 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
O da one su savršene-mi nismo 
|
| sub 25 kol, 2007 5:34 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Oni uopce nisu strojevi ...androidi i roboti jesu... pa ih mozete i reprogramirat ...ak znate... Pozdrav Nelogicna 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 25 kol, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
uopce nisu strojevi? nimalo? stari Buco se ne slaze  buco je napisao/la: Naravno da Borg nije samo bioloski vec i napredan kiberneticki "stroj" .
buco je napisao/la: Nije Borg savrsen "stroj" [ skup jediniki s kanaliziranim normama ponasanja , i mi cesto prihvacamo nesvijesno "diktirane" istine i ponasanja ] ....i vijerojatno grijesi .. testira , istrazuje , gradi ..uci ..pravi istrazivaci .! buco je napisao/la: Nije Borg kalkulator ili android , osijecaji su mu potisniti upotrebom tehnologije za kontrolu informacija ....no nijedan stroj nije idealan pa ni bioloski
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 26 kol, 2007 3:37 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
mislim da bi borg radilice bile odlični nastavnici i profesori: govore logično i suvislo, uvijek nove informacije jako brzo saznaju, nemilosrdne su i objektivne, zahtjevaju red, rad i disciplinu, pokorne su ravnatelju, mogu podnijet pritisak i stres, hladnokrvne su i teško ih je naživcirati, mogu usvojiti i prenijetil različita znanja pa mogu predavati i različite predmete, malo ili nikako jedu, uvijek imaju istu odjeću i frizuru, potrebno im je malo životnog prostora pa bi mogle preživjeti mjesec od profesorske plaće. 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 10 lis, 2007 3:35 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...imaš u stargateu jednu djevojku koja isto tako stvori svoje mehaničke prijatelje... ...koji poslje rade veselja po galaksiji...
| sri 10 lis, 2007 2:40 pm |
|
 |
|