|
Sada je: sri 24 lip, 2026 2:56 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA/CU
Drago predsjedništvo, imam jedno pitanje za vas  Bilo nam je naređeno, jednoglasnom odlukom svih članova izvršnog odbora, da Maheru promjenimo čin u "baby kahless" Iako se je on više puta bunio na tu odluku, odluka je ostala na snazi, još od izleta na Plitvice (dakle već 10 dana). Zanima me da li bi se taj slučaj mogao okarakterizirati kao "silovanje članova foruma preko činova"  (da parafraziram nekoga  ) tj. da li je u redu da netko 10 dana ima čin koji ne želi imati, a sve u cilju tuđe zabave. Da li razmišljate o tome koliko duševnih boli mu nanosite time Hvala unaprijed na odgovoru disklajmer: Ovaj post shvatite kao ČISTU zezanciju, sa jedinim ciljem nasmijavanja ljudi, a ne kao bilo kakakvu službenu / neslužbenu pritužbu na rad predsjedništva 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 23 lip, 2009 4:22 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
E moj Cvicek, kao što rekoh, najbolje ti je da se prestaneš brinut oko gluposti  Ili bi ja trebala popizdit svaki put kad me netko prozove za nešto što ne samo da nije istina, nego je opće izvan konteksta. A događalo se puno puta. Dakle Ant ti je taj pm napisao kao frendu. I onda lijepo smireno reagiras i vratiš mu pm kao frendu. Znaš ono joj daj ne seri, znaš da je sve to zajebancija, i vratit će se to prije ili kasnije. Nema potrebe da si jedeš živce bezveze. Po meni ispravna reakcija u ovom slučaju je bila reći lijepo i smireno da je frenky nadležan za taj problem, a ako i dalje imaš problema, požaliti se ili frenkyu ili meni. A nisi to napravio, odnosno nisi se službeno požalio niti na Anta niti na bilo koga drugoga. Postove na forumu ne smatram službenom pritužbom, nego dobronamjernim pitanjima/za***bancijom/i slično. A sad, ajmo opet, kad netko ima zbilja ozbiljnih pritužbi koje prerastu neku tamo za***anciju i kad im neke stvari ozbiljno smetaju, bio to Ant, MAHER ili ti, zna se što im je činiti. Mislim da sam to dovoljan broj puta tupila, da vrapci na grani to znaju (možda moram nacrtat  - grafički prikaz bi mogao pomoć da konačno shvatite), iako rezultata nema, mbox je prazan, telefon zazvoni tu i tamo s kojom pritužbom, ali obično nije niš ozbiljno. Dakle žalbe idu direktno meni. Ako MAHER, (a sumnjam da su te promovirali u njegovog odvjetnika), meni napiše mejl ili me nazove i kaže da to njemu ozbiljno jako smeta i da želi da mu se to makne, onda ću ja smatrati da je to bila greška i maknuti. Nisam dobila dojam da se MAHER na nas ljuti, a i ako se ljuti onda će sam to reć, ne treba nikog drugog za to. Kako dotične pritužbe dolaze iz tvojih prstiju, preko ne previše službenih kanala, očekujem slijedeće: a) MAHER mi se javi telefonski/uživo/mejlom i kaže da mu to zbilja smeta ili/i b) ti mi se javiš na iste načine da tebe neš muci ili c) nema problema Jel sad jasno? Ili da pređem na grafikone
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 23 lip, 2009 9:13 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Post je trebao biti shvačen kao šala (donekle interna radi nekih drugih stvari), zato sam i napisao disklajmer (možda sam trebao još više naglasiti da se radi o šali  ). Nemam namjernu glumit .... nekoga... pa na javnom djelu foruma dizati ikakve frke Ako sam samo jednu osobu nasmijao, cilj je postignut  I da, pretpostavljam da se Maher ne ljuti ni na vas, ( a niti na mene jer sam ga spominjao u postu  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 23 lip, 2009 1:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Ako sam samo jednu osobu nasmijao, cilj je postignut   i to u više postova/tema čitam za laku noć i sad možete ili ne izbrisati jer ja imam kopiju, sve sam iskopirao ® by Buco
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 23 lip, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mene zanima:
Naime kad su se najavljivale promjene kod članarina, te povisila ista... koje su promjene učinjene za taj višak u proračunu...??
| ned 22 stu, 2009 6:38 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
malo si zakasnio s pitanjem...to bi trebala odgovorit bivša administracija...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 stu, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Hoće li novi predsjednik dolaziti točno u 8 u udrugu ili će kasniti/raniti? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 22 stu, 2009 11:58 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Gospon presidente, dali ćete se ikada dovesti u situaciju da se zapijete sa nama negdje na moru i slučajno na plaži razbijete čašu od piva???
| ned 22 stu, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Hrčak je napisao/la: Hoće li novi predsjednik dolaziti točno u 8 u udrugu ili će kasniti/raniti?  novi predsjednik većinu sastanaka, kao i do sad će dolazit na vrijeme.... ali si uzimam za pravo, ne doć na sastanak kad sam spriječen, kao štot o pravo ima i svaki član udruge... BrickTop je napisao/la: Gospon presidente, dali ćete se ikada dovesti u situaciju da se zapijete sa nama negdje na moru i slučajno na plaži razbijete čašu od piva??? ovaj, nikad se nisam doveo u tu sitaciju.... tako da nikad i neću... khmm... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 23 stu, 2009 12:02 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
dašo je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Gospon presidente, dali ćete se ikada dovesti u situaciju da se zapijete sa nama negdje na moru i slučajno na plaži razbijete čašu od piva??? ovaj, nikad se nisam doveo u tu sitaciju.... tako da nikad i neću... khmm...  ...hmmm... sad već sumnjam u iskrenost našeg novog predsjednika, jer naime u toj situaciji si bio... i čaša je razbijena... ...a neki ljudi koji nisu imali veze s situacijom su to morali kupiti... 
...toliko o ovome : dašo je napisao/la: malo si zakasnio s pitanjem...to bi trebala odgovorit bivša administracija... ...pa ti si sad glavni šef udruge... što se namjerava s novcem prikupljenim od članarina napraviti...?
| pon 23 stu, 2009 12:51 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
pod jedan bobo, ono je bila ironija... znam da sam razbio čašu.... pa razmišlja se o dosta toga... ništa vam ne mogu reć bit će ili neće, dok ne bude prvi sastanak izvršnog odbora...
|
| pon 23 stu, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
hoćeš donijeti čokoladnu tortu u udrugu za označavanje novog vodstva u udruzi? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 23 stu, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
uuuu.pa vidiš da bi mogo...ali samo ako je ja stignem ispeć.... ne kupujem ove kvazi torte po slastičarnama...
|
| pon 23 stu, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
dašo je napisao/la: pod jedan bobo, ono je bila ironija... znam da sam razbio čašu.... ...aha ... ali ostali to neznaju... samo pojedinci... 
...e sad ...da li si to htio ispasti cool kao da ti to ne radiš...
...ili kad si predsjednik da ti se to neće dogoditi...??
...(i opravdanje : bio sam pijan ne uvažavam)...
| pon 23 stu, 2009 2:53 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ok pod jedan...na jednoj privatnoj laži, s ljudima koji u tom trenutku nisu imali nikakve veze s udrugom...
|
| pon 23 stu, 2009 2:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|