Sada je: ned 19 tra, 2026 8:33 am.

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 54 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
 Zašto je Janeway skoro napustila Voyager? 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Post Re: Zašto je Katica skoro napustila Voy?
da da
samo je upoznao federaciju sa borgom i dao joj nekih 10 godina da se spremi za rat sa istim... nastavi da briljiras :roll:

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

sub 24 lis, 2009 1:57 am
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
The Boz je napisao/la:
Zabrana nije postojala oduvijek, u kontinuumu još nije bilo rata.
uglavnom != apsolutno
To se vidi od TNG-a, pa sve do DS9-a i VOY-a.

Q je bio izbačen i kontiniuma baš zato jer nije slušao njihove naredbe.

sub 24 lis, 2009 2:00 am
Goddess in green
Goddess in green

OGamer je napisao/la:
da da
samo je upoznao federaciju sa borgom i dao joj nekih 10 godina da se spremi za rat sa istim... nastavi da briljiras :roll:

Kakvih 10 godina. Sukob je počeo godinu dana nakon tog susreta. I o strašnoj se usluzi radi. Federacija mu to zamjera.
Jer upravo je taj sustret i doveo do sukoba i želje Borga da asimilira federaciju.

sub 24 lis, 2009 2:03 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: h+
Koje si vrste?: Da
OMG A STRAW MAN! S tobom bi se fakat mogao igrati fallacy bingo :p

sub 24 lis, 2009 2:03 am
Über Trekkie
Über Trekkie

zamisli da nije bilo pripreme za sikob :roll:

interesantno u celoj raspravi sa tobom je sto sam siguran da bi dobila zid u tenisu... dobro mozda ga ne bi dobila ali verovatno ne bi ni izgubila :mrgreen:

ali ako stvarno mislis da nije bila usluga federaciji otkrivanje borg pretnje onda ova rasprava nikud ne vodi.

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

sub 24 lis, 2009 2:08 am
Goddess in green
Goddess in green

Federacija je znala za borga još od 23. stoljeća. Ali istina nisu ga smatrali prijetnjom.
Ali borg nije namjeravao napadati federaciju sve do tog susreta Enterprisea-D sa kockom.
Tako da Q tu nije ništa pomogao samo je učinio da Borg krene prema federaciji.

sub 24 lis, 2009 2:16 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
OGamer je napisao/la:
jep jep... unistavanje caretakera sa jedne strane i pakt sa borgom sa druge su stvarno primer principijelnosti :roll:

svoju sebicnost demonstrirala je i kad je osudila posadu na povratak dug 70 godina umesto da ih Q vrati u tenutku ( trebala je samo da digne noge :roll: ) ali je to bila izgleda prevelika cena za principijelnu kapetanicu...

dozvolila je nekoliko puta da joj alijeni otmu voyager bez skoro nikakvog otora.

postavila je za prvog oficira coveka kog u zivotu nije videla umesto tuvoka sto je van svake pameti.

dala je bese hirogencima holodek tehnologiju iako je je to strogo protiv propisa federacije u koje se klela...

jednostavno niti deluje niti se ponasa ozbiljno... svako moze da je prevari, zavrne, emocionalno je nestabilna (kad se prisetim onih holodek epizoda gde je guvernanta stomak mi se okrece), nema nikakve liderske karakteristike (znanje, vestinu, sposobnost) vec se krije iza tuvoka, 7 of 9, kima i belane pa i cakija donekle... jednostavno mislim da bi se mnogo bolje snasli sa bilo kim kao kapetanom nego njom.

puno je jos primera ali ovih sam se prvo setio :thumbs3:

Amen to that, brother! =D>

sub 24 lis, 2009 2:39 am
Goddess in green
Goddess in green

_Oz je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Surfaj po netu i naći ćeš razne intervjue. Imaš ruke, prste, tipkovnicu i zaslon, zar ne. :wink:

Ma nemoj, ti da širiš glasine, mi da gubimo vrijeme kopajući po netu da vidimo jel istina il ne... Ma kako da ne... :roll:

PrincMatias je napisao/la:
Slažem se. Katica je pouzdana i drži se svojih principa i kada treba ukoriti Harrya, smijeniti Chakya i degradirati Parisa u zastavnika.... :)

... vratit Parisu čin poručnika, al Harrya nikad ne promaknut... Ono kao, harry "smrdi." :roll:

Pa ti se uvijek nađeš prozvanim da provjeravaš svaki moj post. Ja ne namjeravam ponovno tražit gdje sam što pročitala ili otkrila, jednostavno mi se neda. :wink:
A koja svrha promaknuti Kima, kad će raditi isti posao. A Kim je najvjerojatnije promaknut u alfi.

sub 24 lis, 2009 3:23 am
bubica
bubica

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
RAI'TARA je napisao/la:
Pa ti se uvijek nađeš prozvanim da provjeravaš svaki moj post. Ja ne namjeravam ponovno tražit gdje sam što pročitala ili otkrila, jednostavno mi se neda. :wink:

Nema problema, neda ti se, ali u tom slučaju nemaš pravo tvrditi da se radi o činjenicama.

Nepotkrijepljene informacije su po samoj definiciji glasine.

RAI'TARA je napisao/la:
A koja svrha promaknuti Kima, kad će raditi isti posao.

Harry Kim je operativni časnik, ista funkcija koju je vršio Data (drugi časnik), te zaradio promaknuće u Lieutenant Commandera. Ali to je rasprava za neku drugu temu.

Ovdje smo ionako dobili odgovor na pitanje iz naslova (točnije dva odgovora, jedan službeni sa Memory Alphae, jedan neslužbeni iz nepoznatih izvora), pa ova tema više nema smisla. A teme koje izgube smisao plodno su tlo za offtopic i flame čega na ovom forumu u poslijednja 24h nije manjkalo, pa stoga...

LOCK

sub 24 lis, 2009 9:22 am
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 54 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: